زیباترین تصویرنوشتهها به مناسبت روز ولادت حضرت عباس (ع) و روز جانباز
به گزارش خبرگزاري رسا، چهارم شعبان مصادف با سالروز ولادت پرچمدار کربلا حضرت عباس بن علی (ع) است که در سال ۲۶ هجری قمری دیده به جهان گشودند. مادر ایشان فاطمه كلابيه ملقب به ام البنين(س) بود که ارادت قلبی او به خاندان پیامبر به قدری بود که امام حسین(ع) را از فرزندان خود بیشتر دوست داشت.
مقام و منزلت حضرت عباس(ع) به گونهای است که ائمه معصوم علیهم السلام در موارد متعدد بر فداکاری، رشادتها، جانبازیها و عظمت این شخصیت بزرگ تاکید داشتند. امام سجاد(ع) که خود در کربلا حاضر بوده و از نزدیک شاهد جانفشانیهای عموی خود بودند، میفرماید: «خداوند، عمویم عباس را رحمت کند که با ایثار و جانبازی، در راه برادرش جانبازی کرد تا آنکه دستهایش قطع شد و خداوند به جای آن، دو بال به او داد که با آنها به همراه فرشتگان در بهشت پرواز کند؛ همان گونه که برای جعفربن ابوطالب قرار داده شد. عباس را در پیشگاه خداوند منزلتی است که در روز قیامت، همهی شهدا به آن غبطه میخورند»
ضمن عرض تبریک به مناسبت روز ولادت حضرت عباس(ع)، مجموعهای از زیباترین و جدیدترین تصاویر پروفایل و عکسنوشته ویژه این روز فرخنده برای شما کاربران گرامی تهیه و تنظیم شده است که در ادامه آنها را دریافت میکنید.
/1360/
وكان العباس رجلا وسيما جميلا، يركب الفرس المطهم ورجلاه تخطان في الأرض وكان يقال له: قمر بني هاشم.
حضرت عباس مردی نيك صورت و زيبا بود. هنگامى كه سوار اسب بسيار عالى و تنومدی مي شد، پاهاى مباركش به زمين كشيده ميشد. و به او قمر بنى هاشم گفته مي شد.
مقاتل الطالبیین، ص 90
ولادت با سعادت و سراسر نور اسوه ادب و وفا، حضرت عباس بن علی علیهما السلام تبریک و تهنیت با
قمر منیر بنی هاشم
حضرت اباالفضل العباس علیه السلام
بر تمامی شیعیان مبارک باد.
تفسیر زلال آب،عباس آمد
خیزید،گل آرید و گل افشانید
زیرا که گل بوتراب،عباس آمد
ولادت حضرت ابوالفضل(ع)مبارکباد
حضرت باب الحوائج ابوالفضل العبّاس (علیه السلام) فرزند برومند اول پیشوای شیعیان حضرت امام علی (ع) و امّالبنین (س)، در روز چهارم شعبان سال ۲۶ هجری قمری در مدینه منوره چشم به جهان گشود.
مادرش فاطمه دختر حزام بن خالد از قبیله کلاب بود که نیاکانش همه از دلیرمردان عرب، و در شجاعت و دلیری مشهور بودند.
امام علی (ع)، ۱۰ سال پس از وفات حضرت فاطمه زهرا (س) با امّ البنین ازدواج کرد. این بانوی مکرمه، سرپرستى فرزندان حضرت زهرا (س) را بر عهده گرفت و آنان را حتی بیشتر از فرزندان خود دوست مىداشت.
امّ البنین اجازه نمیداد که او را فاطمه صدا کنند و میگفت: مرا فاطمه صدا نکنید زیرا فرزندان حضرت فاطمه زهرا (س) با شنیدن این نام، به یاد غمهاى مادرشان مى افتند و ناراحت مىشوند.
بنابراین، فاطمه بنت حزام را «امُّ البنین» به معنای «مادر پسران» نامیدند و به این نام شهرت
یافت چرا که ثمره ازدواج امام علی (ع) با وی، چهار پسر به نامهای عباس، عون، جعفر و عثمان بود.
هر چهار فرزند ام البنین (س) در روز عاشورای سال ۶۱ هجری در رکاب برادر و سرور خود حضرت سیدالشهداء (ع) در کربلا، شربت شهادت نوشیدند.
حضرت ابوالفضل نخستین فرزند از چنین بانوى با معرفت و حق شناسى بود. تولد وى، خانه امام على (ع) و دل مولا را غرق نور و سرور ساخت. حضرت على (ع) در گوش این نوزاد بسیار خوش منظر و زیبا، اذان و اقامه گفت و او را عبّاس نام نهاد.
عبّاس هم به معناى شیر نیرومند و خشمگین، و هم به معناى عبوس و چهره گرفته است زیرا که ایشان نسبت به ظالمان، چهرهاى خشمگین داشتند.
در روز هفتم ولادت حضرت عباس (ع) هم گوسفندى را به عنوان عقیقه ذبح و گوشت آن را در بین فقرا تقسیم کردند.
گفته میشود؛ پدر ارجمندش امام علی (ع)، گاهى قنداقه عباس خردسال را در آغوش مى گرفت و بر بازوان او بوسه مى زد و اشک مى ریخت چرا که این دستها روزی براى کمک و یارى برادرش حسین (ع) قطع خواهد شد.
میلاد علمدار وفادار حسیـن است
گر بود علی محرم اسرار محمـّد
عباس علی محرم اسرارحسیـن است
ولادت حضرت ابوالفضل مبارک