لزوم انتقال مفاهیم دینی با رسانه
سید رضی موسوی گیلانی استاد دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری رسا با اشاره به اهمیت رسانه و هنر گفت: در گذشته، هنر به عنوان یک ابزار لوکس شناخته میشد و هر کسی نمیتوانست در آن حاضر شود، امروز هنر جزء زندگی روزمره ما است، به همین دلیل ماهیت هنر یک وسیله جمعی و آموزشی شده است.
وی ادامه داد: مهدویت بحث دینی و آرمانی است. اگر هنر بتواند در موضوع مهم و حائز اهمیتی چون مهدویت کار کند، طبیعی است که برروی سوژه خوبی دست گذاشته است. زیرا مهدویت امید به زندگی و امید به آینده را در سطح جامعه و در سراسر جهان افزایش میدهد؛ به بیان دیگر به زندگی معنا میبخشد.
موسوی گیلانی با توجه به ماهیت رسانه اظهار داشت: امروزه رسانه و هنر عاملی هستند که میتوانند باعث ترویج شوند و مفاهیم دینی را گسترش دهند، طبیعی است که میتوانند در خدمت مسائل و مفاهیم دینی قرار گیرند و مفاهیم دینی را توسعه دهند.
استادیار دانشگاه ادیان و مذاهب عنوان کرد: در حال حاضر ما میبینیم که در فیلمهای ساخت هالیوود بر روی موضوع آخرالزمان دست گذاشتهاند و تحت تاثیر ادبیات انجیلی ساخته شدهاند، به یک معنا سوژههایی را بیان میکنند که هم بر ادبیات انجیلی تکیه دارد و هم دارای مخاطب زیادی است؛ بعضی از این فیلمها شاید تا دو میلیارد نفر بیننده داشته باشد اما بر خلاف این، ما در ایران متاسفانه کار خوب و قابل قبولی در این زمینه نداشتیم.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت رسانه و نقش آن توضیح داد: رسانه و هنر به معنای ابزار نیز به کار میرود و بیتردید اگر بتوانیم از تکنیک سینما و هنرهای نمایشی برای تبلیغ و ترویج این مفهوم استفاده کنیم، میتوانیم اثرات مهمی را برجای بگذاریم؛ کما اینکه در حوزه ادبیات مهدویت کارهای شاهکار و فاخری را ارائه دادیم. /882/ 302/
این اواخر چقدر خوب کار میکردید که شده بودید لیست اول برای چک کردن، اما این جند روز هیچ مطلب درست و حسابی کار نکردید
یه کم صبوری بد نیست جناب!