اولویت مسؤولان آذربایجان غربی حل مشکلات معیشتی و کنترل قیمت ها باشد
به گزارش خبر گزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در جلسه شورای اداری استان اظهار داشت: شرایط بد اقتصادی و گرانیهای افسار گسیخته در جامعه و درگیری مردم با ویروس کرونا و سختیهای موجود باعث رنج بیشتر مردم شده است و وظیفه مسؤولان در تمامی زمینهها رسیدگی و حل مشکلات است.
وی با تاکید بر اینکه از مسؤولان و مدیران دستگاههای اجرایی استان انتظار میرود با همراهی مردم و با تمام توان و تلاش در مسیر حل مشکلات مردم قدم بردارند و در خدمت مردم باشند ادامه داد: اولویت مسئولان آذربایجان غربی حل مشکلات معیشتی و کنترل قیمتها باشد
حجت الاسلام والمسلمین قریشی با قدردانی از زحمات کادر درمانی و مدافعان سلامت استان گفت: در ایام بیماری کرونا کادر درمان و بهداشت به صورت جهادی تلاش کردند که قدردان زحمات این عزیزانهستیم و امیدواریم با تلاشهای پژوهشگران و محققان به زودی واکسن بیماری کرونا کشف شده و سلامتی در جامعه حاکم شود.
امام جمعه ارومیه با اشاره به مسائل و مشکلات معیشتی مردم گفت: رزمایش مواسات بار دیگر توسط رهبر معظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفت و این وظیفه مردم و مسؤولان را در جامه عمل پوشاندن به این مهم سنگینتر میکند و امیدواریم وجهه مردمی کمکهای مردمی در اعیاد پیش رو به خوبی محقق شده و کمک رسانیهای لازم به مردم مستضعف و آسیب دیده در اثر بیماری کرونا انجام بگیرد.
وی با اشاره به تحریمهای ظالمانه دشمنان علیه ملت ایران تنها راه پیروزی را استقامت و مقاومت در برابر دشمنان ایران اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با نام جهش تولید نام گذاری شده است و باید مسئولان اجرایی استان در اجرای این مهم بر رونق تولید، استفاده از ظرفیتهای استان خصوصاً منطقه آزاد ماکو، صادرات محور کردن کالاهای تولیدی استان و بازاریابی در بازارهای جهانی برای محصولات تولیدی تاکید داشته باشند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور نیز در این نشست با اشاره به نامگذاری امسال به نام جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: این امر اتمام حجت معظم له برای حمایت همه جانبه از این بخش مهم اقتصادی بوده است.
میثم زالی افزود: تعطیلی واحدهای تولیدی طبق تأکیدات مقام معظم رهبری و مسؤولان نظام، کار مناسبی نیست و با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهش تولید، باید این روند تغییر یابد.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکید کرد: طبق قانون، اگر وثیقه یک واحد تولیدی کفاف بدهی آن را بدهد، نباید محدودیتی برای آن واحد اعمال شود که این امر توسط بانکها مورد توجه قرار نمیگیرد.
زالی اظهار کرد: تاکنون ۲ هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی در استانهای مختلف توسط بانکها تملک شده که در برخی موارد، تضییع حقوق بیت المال بوده است.
وی ادامه داد: در بسیاری موارد، بانکها به اسم قانون از رفع موانع تولید خودداری میکنند در حالی که موارد استنادی مدیران بانکی، بیشتر بخشنامه بوده و قانون نیست./1399/د101/ب1