عدالت اجتماعی و اقتصادی آسیبهای اجتماعی را کاهش می دهد
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دیدار با اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد، ماه رجب را ماهی بسیار پربرکت عنوان کرد و گفت: ماه رجب «حبل الله» بین بندگان خداست که همه باید به آن اتصال پیدا کنیم.
آیت الله رئیسی سپس فرصت های سرمایه گذاری در عرصه های آب، خاک، هوا، فضا، کشاورزی و گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد را فرصت هایی بی نظیر عنوان کرد و گفت: آنچه می تواند چرخ های تولید را در این استان به حرکت درآورد و گره های زندگی مردم را بگشاید، «تلاش و مدیریت جهادی» است.
رییس دستگاه قضا با اشاره مانع تراشی های همیشگی دشمنان در مسیر رونق تولید در کشور، بیشترین تحریم های ظالمانه آنها علیه ملت ایران را در حوزه های هسته ای و نظامی عنوان کرد و گفت: با این وجود هر روز شاهد پدیده ای نو در بازار صنایع نظامی و دفاعی کشور هستیم و در حوزه هسته ای نیز حرف برتر را برای گفتن داریم.
آیت الله رئیسی با اشاره به بیانات رهبری در خصوص لزوم برداشته شدن همه تحریم ها گفت: ملت ایران نسبت به مواضع خود جازم هستند. جزم مواضع، مبتنی بر داشته های قوی است که الحمدلله کشور ما از این داشته ها و سرمایه ها برخوردار است.
رییس دستگاه قضا روحیه «تلاش مضاعف» را برای همه صاحب منصبان در نظام اسلامی ضروری دانست و ضمن بیان این نکته که تجارب و موفقیت های ما در گام اول انقلاب بسیار زیاد بود، افزود: این تجربیات باید چراغ راه ما برای گام دوم انقلاب اسلامی جهت برخورداری از رشد و بالندگی کشور باشد.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه تجربه نشان داده استان ها نباید برای پیشبرد کارهایشان چندان منتظر تصمیم گیری از سوی مرکز باشند، به توانمندی ها و وجود نخبگان در هر یک از استان های کشور اشاره کرد و گفت: راه اندازی و احیاء کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل باید در اولویت اقدامات استانهای کشور باشد.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به بازدید صبح امروز خود از کارخانه قند یاسوج که 5 سال از تعطیلی آن می گذرد، گفت: تعطیلی این کارخانه به مدت 5 سال ناحق و نارواست.
آیت الله رئیسی به آمار اشتغال 300 نفری کارخانه قند یاسوج قبل از تعطیلی اشاره کرد و افزود: اشتغال 300 نفره این کارخانه بیش از 40 هکتاری، می توانست در صورت راه اندازی صنایع جانبی به بیش از هزار نفر برسد. راه اندازی کارخانه قند یاسوج، هم می تواند اشتغالزایی قابل توجهی داشته باشد و هم در راستای جهش تولید در کشور موثر واقع شود.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: در جایی که خاک، آب، زمین و هوا مساعد است، سخن گفتن از بیکاری و عدم اشتغال، درست ندیدن نعمت های خداوند است.
آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم برخورد جدی و قاطعانه با تخلقات و مفاسد گفت: اولین راهکار برخورد با تخلفات و مفاسد، ایجاد سازوکار و شرایطی برای پیشگیری از وقوع جرم است و برخورد قضایی قاطعانه با تخلفات و مفاسد، آخرین راهکار است.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه جرم از آسیب های اجتماعی تولید می شود، گفت: باید همه، کاری کنیم که آمار ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی در کشور کاهش پیدا کند.
آیت الله رئیسی با اشاره به لزوم تلاش نخبگان برای کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی کشور، تاکید کرد: عدالت اجتماعی و اقتصادی می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.
رئیس قوه قضاییه بسیاری از جلوه های مفاسد را ناشی از تبعیض و دور شدن از عدالت دانست و گفت: مبارزه با فقر، فساد و تبعیض باید سرلوحه اقدامات باشد.
آیت الله رئیسی با اشاره به گام های موثری که در کشور برای نزدیک شدن به عدالت برداشته شده است، گفت: این گام ها لازم بوده اند اما کافی نه؛ همه خدمتگزاران نظام اسلامی باید در جهت هرچه نزدیک تر شدن حوزه فعالیت خود به عدالت و دور شدن از آسیب ها تلاش کنند؛ چرا که این موضوع می تواند مردم را روز به روز امیدوارتر و سرمایه اجتماعی را افزون تر کند. اگر سرمایه اجتماعی افزایش یابد امید هم افزایش پیدا خواهد کرد.
آیت الله رئیسی همچنین بر لزوم کارآمدتر شدن نظام اداری کشور تاکید کرد و گفت: سازمانهای اداری کشور هرچه کارآمدتر باشند و بیشتر در مسیر اجرای عدالت قدم بردارند، موجب افزایش امیدواری مردم و یاس دشمن می شوند.
رییس قوه قضاییه اقتدارآفرینی در حوزه دفاعی و نظامی را موجب ناامیدی دشمن دانست و گفت: تولید واکسن کرونا و تولید صنایع دفاعی جدید، موجب امیدوار کردن مردم و ناامیدی دشمن می شود.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه دستگاه قضایی وظیفه نظارت و قضاوت را به صورت خستگی ناپذیر تا حصول نتیجه بر عهده دارد، گفت: امروز باید با یک دنیا امید کار را با قوت دنبال کرد؛ چراکه آینده بسیار روشن و درخشانی پیش پای ملت ایران اسلامی است./998/د101/ب1