از دوقطبی سازی های کاذب بجای ارائه برنامه تا ذوق زدگی BBC از توهین و دروغ علیه رئیسی
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حدود 10 روز دیگر تا انتخابات باقی مانده است و با آغاز مناظرات کاندیداهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تب و تاب اخبار انتخاباتی در رسانه های داخلی و خارجی و حتی معاند افزایش پیدا کرده است.
حالا رسانه های معاند با ایجاد یأس و ناامیدی می خواهند حضور مردم در انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری را کاهش دهند، اما ملت ایران همواره این را ثابت کرده است که با حضور به هنگام و لبیک به ولایت فقیه توطئه های دشمنان را خنثی می کنند.
در این بسته انتخاباتی، اخباری شامل، آخرین اظهارات کاندیداهای ریاست جمهوری در فضای حقیقی و مجازی، پاسخ سعید محمد به احتمال حضورش در کابینه رئیسی، تلاش اصلاح طلبان برای تشکیل «دولت پنجم خاتمی»، ذوق زدگی BBC از توهین و و دروغ علیه رئیسی، کارویژه حامیان همتی و مهرعلیزاده؛ دوقطبی های کاذب بجای کارنامه و برنامه و اخباری از گوشه و کنار انتخابات را تقدیم خوانندگان محترم می کنیم.
دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری با موضوع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی
فرآیند مناظره با ورود نامزدهای ریاست جمهوری در بعدازظهر سه شنبه به رسانه ملی آغاز و پس از قرعه کشی صندلیها، مناظره راس ساعت ۱۷ شروع میشود.
مدت زمان هر مناظره بیش از سه ساعت خواهد بود.
مناظرهها زنده از شبکههای یک و خبر سیما و رادیو ایران روی آنتن می رود.
سومین مناظره تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری نیز شنبه ۲۲ خرداد برگزار خواهد شد.
پخش برنامه های تبلیغاتی نامزدها در رادیو و تلویزیون از جمعه، هفتم خرداد ماه آغاز شدهاست.
سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ماه امسال برگزار میشود.
سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسالساداتی مشهور به رییسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی، هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.
۸ سال است کشور را معطل دیگران کردند
سیدابراهیم رئیسی گفته: ۸ سال است کشور را معطل دیگران کردند. او در بخش دیگری از صحبتهایش تصریح کرده که تصمیمات نادرست اقتصادی یک شبه چند نفر را میلیاردر میکند و هزاران نفر را فقیر. یک روز میگفتند اگر من بیایم دلار ۵ هزار تومان خواهد شد ولی خودشان آنرا ۳۰ هزار تومان کردند.
رئیسی معتقده که دستگاه اجرایی مهمتر از دستگاه قضاء است زیرا در قوه مجریه پروندهها ایجاد میشوند.
او همچنین گفته: من در جایگاه قدرتمندی هستم و به دنبال قدرت بیشتر نیستم. برای حل مشکلات مردم وارد عرصه شدم. قرار نیست با تهمت و افترا متوقف شویم. با کمک مردم پیش خواهیم رفت.
سفره دولتمردان را با سفره مردم یکی خواهم کرد
محسن رضایی تأکید کرده که باید سفره دولتمردان را با سفره مردم یکی کنیم تا اگر در سفره مردم کمبود نان پیش آمد و قدرت خریدشان کاهش یافت، به دولت هم فشار بیاید.
او همچنین گفته دولت ما صنعت را هدفمند خواهد کرد و صنعت کشاورزی، معدن و محصولات ایرانی را جدی خواهیم گرفت تا مدرنسازی شوند.
رضایی وعده داده که ما از طریق صرفهجویی در یارانههای پنهان، کسری بودجه دولت را جبران خواهیم کرد. ما یارانه را هدفمند خواهیم کرد و به دو قسمت ۱۵۰ هزار تومان و ۳۰۰ هزار تومان تقسیم خواهیم کرد.
او همچنین تأکید کرده جز کسانی که فسادهای بزرگ انجام دادهاند، از همه شایستگان در ایران استفاده خواهیم کرد.
قیمتگذاری دستوری توزیع رانت میکند
عبدالناصر همتی گفته: قیمت گذاری باید در بازار باشد٬ قیمتگذاری دستوری موجب همین اتفاقاتی میشود که امروز میافتد.
او در بخش دیگری از صحبتهایش گفته: وقتی شما وارد قیمتگذاری دستوری میشوید یعنی وارد توزیع رانت شدید و توزیع رانت هم قابل کنترل نیست.
همتی تأکید کرده که باید اقتصاد را به بازار واگذار کرده و سپس نظارت کنیم تا بازار درست عمل کند یعنی دولت به جای دخالت در بازار باید اقداماتی کند که بازار به درستی کار را انجام دهد.
کاندیداتوئیت | از پوششیترین نامزد انتخابات ۱۴۰۰ تا وعده مستمری ماهانه به زنان خانهدار
پیشتازی مطلق سید ابراهیم رئیسی در نظرسنجیها
در نظرسنجیهایی که از سوی رسانههای اصلاحطلب و اصولگرا انجام شده، تاکنون سید ابراهیم رئیسی با اختلاف زیادی پیشتاز است.
پاسخ سعید محمد به احتمال حضورش در کابینه رئیسی
سعید محمد گفته: بنده برای حمایتم از آیتالله رئیسی هیچ شرطی نگذاشتم و اگر ایشان صلاح بدانند به عنوان سرباز نظام در خدمتشان خواهم بود؛ برای بنده خدمت به مردم بالاترین درجه را دارد.
خبری از حمایت اصلاحات از مهرعلیزاده یا همتی نیست!
محمدرضا خباز، فعال سیاسی اصلاح طلب گفته: اصلا خبری از حمایت جبهه اصلاحات از مهر علیزاده یا همتی نیست. در اینکه جبهه کارگزاران اعلام کرده از همتی حمایت میکند باید به این نکته توجه کرد که حزب کارگزاران یک حزب از بدنه اصلاح طلبی است و البته کلیه حزب کارگزاران هم از همتی حمایت نکرده، بلکه فقط دبیرکل حزب کارگزاران از همتی حمایت کرده است.
من در جلسه دفاع رئیسی بودم!
محمدعلی آهنگران فعال رسانهای اصلاحطلب گفته: من دانشجوی دانشگاه شهید مطهری بودم و شاهد حضور رییسی در کلاسهای کارشناسی ارشد بودم. در جلسه دفاع از پایاننامه رییسی هم حضور داشتم.
با زاکانی مناظره نمیکنم!
مسئول بسیج دانشگاه علامه گفته: پس از دعوت زاکانی از همتی برای مناظره، طی نامهای آمادگی خود برای میزبانی این مناظره در دانشکدهٔ اقتصاد دانشگاه را اعلام کردیم اما بعد تماسهای مکرر با ستاد همتی، گفتند که این نامزد حاضر به مناظره با زاکانی نیستند.
از گوشه و کنار انتخابات
- رئیس دفتر رئیس جمهور در نامهای به وزیر کشور به عنوان رئیس کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، بر ضرورت تعیین وقتی مناسب در برنامه مناظره دوم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی برای پاسخگویی به اتهامات مطرح شده از سوی برخی نامزدها علیه دولت در نخستین مناظره زنده تلویزیونی، تاکید کرده.
تکذیب شایعه قطع برق در زمان مناظره
- شایعات مطرح شده مبنی بر قطع برق در زمان مناظرهها توسط شرکت توانیر تکذیب شد. این شرکت از آماده باش کامل صنعت برق در ایام انتخابات ریاست جمهوری و به خصوص در ساعات برگزاری مناظره کاندیداهای کشور خبر داد.
- محسن مهرعلیزاده در ۳ فایل، جزئیات برنامههای خود را برای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری منتشر کرد.
در اینفوگرافیک زیر برنامه کاندیداها در حوزه یارانهی معیشتی را مشاهده میکنید.
باشگاه خبرنگاران جوان در توئیتی اعلام کرده که محور دومین مناظره سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری «موضوعات سیاسی-اجتماعی» خواهد بود.
و نکته آخر، پاسخ رهبر انقلاب به یک استفتای انتخاباتی است که از نظرتان میگذرد.
کلید روحانی کار نکرد چون مخالفان در قفل بتن ریختند
روزنامه آرمان در مطلبی به قلم «کامبیز مهدی زاده» - داماد روحانی- نوشت: «مناظرات روز شنبه نشان داد که هنوز نگاه پادگان و دادگاه در کشور حاکم است و با این روش نمیتوان شاهد پیشرفت کشور بود...باید به این عزیزان یادآور شد که کلید کشور وقتی کار نکرد که شما و امثال شما بتن در داخل قفل ریختید».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «امروز وقتی در فضای مجازی به بیان دیدگاههای خود میپردازید و تعداد فالوورهای خود را به رخ میکشید، یادتان نرود که این فضا با ممارست و تلاش رئیس دولت به دست آمد وگرنه همچون عهد هخامنشی باید از چاپار و قاصد برای تبلیغات استفاده میکردید».
روزنامه آرمان همچنین در مطلب دیگری نوشت: «کاندیداهایی که در مناظره شرکت داشتند همه آنچه در اقتصاد ایران رخ داده بود را متأثر از هشت سال دولت آقای روحانی میدانستند. این در حالی است که به نقش خود در مسئولیتهایی که برعهده داشتند و اقدامات اشتباهی که انجام دادهاند هیچگونه اشاره ای نکردهاند... افکار عمومی و کسانی که چهار ساعت وقت گذاشتند و این مناظره را تماشا کردند چنین دیدگاهی ندارند و گمان میکنند کسانی که دولت روحانی را مقصر وضعیت موجود میدانند در واقع خود مسبب وضعیت موجود هستند».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «این مناظره این ظن را در بین مردم تقویت کرد که از بین کسانی که در قدرت کنونی جایگاه دارند امکان تغییر و بهبود شرایط وجود ندارد. نکته حائز اهمیت این است که عدهای خواسته یا ناخواسته تلاش میکنند اقتصاد ایران را به سمت اقتصاد ونزوئلایی بکشانند...مخالفان برجام حالا مدعی نجات کشور شده اند. شما مسبب این نابسامانی ها هستید».
این روزنامه اصلاح طلب مدعی است که علت ناکارآمدی کلید روحانی، بتن ریزی منتقدان دولت در قفل است. برخلاف ادعا علت اصلی ناکارآمدی کلید روحانی، اعتماد بلاوجه دولت روحانی به دشمن و بی اعتمادی به توان داخلی و استعدادهای عظیم جوانان ایرانی بوده است.
همین اعتماد بلاوجه دولت به دشمن موجب شد تا علیرغم بتن ریزی در قلب راکتور هسته ای، تحریم ها نه تنها لغو نشد، بلکه دامنه گسترده تری نیز پیدا کرد.
اعتماد بلاوجه به دشمن و بی اعتمادی به استعدادهای عظیم داخلی موجب شد که از یکسو امضای وزیر خارجه آمریکا تضمین نامیده شود و از سوی دیگر توان جوانان عزیز ایرانی و نخبگان کشورمان در حد قرمه سبزی و آبگوشت بزباش قلمداد شود!
با اینکه در دولت روحانی شاهد دلار 32 هزارتومانی و مرغ 35 هزارتومانی و تخم مرغ شانهای 45 هزارتومانی و افزایش 6 برابری قیمت مسکن بودیم، با اینحال حامیان دولت مدعی هستند که اگر منتقدان در قوه مجریه حضور یابند، اقتصاد ایران ونزوئلایی میشود...
نکته قابل تأمل اینجاست که آن طیفی که اکنون می گوید «در صورت پیروزی منتقدان دولت، اقتصاد ایران ونزوئلایی می شود» همان طیفی است که در سال 96 مدعی بود که اگر رئیسی یا قالیباف به ریاست جمهوری برسند، قیمت هر دلار 5 هزارتومان خواهد شد.
کارنامه دولت روحانی در حوزه هایی از قبیل مسکن، خودرو، بورس، مرغ، نقدینگی، مبارزه با قاچاق و...هیچ ربطی به تحریم و کرونا ندارد.
دولت هیچ نامزدی در انتخابات ندارد
روزنامه ایران در مطلبی با عنوان «هجمه به دولت در غیاب دولت» نوشت: «اولین مناظره تبدیل به صحنه محاکمه دولت روحانی شد و نامزدهای اصولگرا به جای تبیین و تشریح برنامههای ایجابی خود، ترجیح دادند وقت بیشتری را به زیر سؤال بردن سیاستها و برنامههای دولت فعلی اختصاص دهند. در شرایطی که دولت هم هیچ نامزدی در انتخابات ندارد، رئیس کل برکنار شده بانک مرکزی به واسطه حضورش در کابینه دوم دولت روحانی، بهانهای شد برای دیگر نامزدها که به نام پاسخ به مواضع او تیغ تند حملاتشان را علیه دولت تیز کنند. فارغ از اینکه گویی خودشان در تمام این سالها عهدهدار هیچ مسئولیتی نبوده و هیچ سهمی در وضعیت موجود نداشتهاند».
ارگان رسانه ای دولت در ادامه نوشت: «حتی در مناظره غیابی با روحانی هم پیروز نشدند گواه آنکه مخالفان کوچکترین اشارهای به تأثیر جنگ تحریمی و کرونا بر اقتصاد ایران نداشتند و تاریخیترین فشار اقتصادی و مهیبترین بحران سلامت عمومی را سانسور کردند».
حامیان دولت تاکید دارند که دولت هیچ نامزدی در انتخابات ندارد. این در حالی است که همتی از مقامات ارشد دولت روحانی بوده و تنها چند روز است که از سمت خود کنار رفته است.
برخی تحلیلگران معتقدند که با توجه به اقدامات مشابه طیف اصلاح طلب در اجرای «عملیات روانی»، احتمالا برکناری و اختلاف روحانی با همتی، با هدف انحراف افکارعمومی از کاندیدای اصلی دولت و اصلاح طلبان است.
در حقیقت دولت روحانی و همچنین طیف اصلاح طلب می دانند که به جهت کارنامه ضعیف دولت از محبوبیت بسیار پایینی در نزد افکارعمومی برخوردار هستند. بنابراین تنها شانس موفقیت کاندیدای مدنظر این طیف، فاصله گذاری او با دولت و شخص رئیس جمهور است.
با برکناری همتی، وی می تواند ژست «منتقد وضع موجود» به خود گرفته و حتی درگیری وی با دولت فعلی، می تواند او را به عنوان یکی از نامزدهای اصلی تغییر وضع موجود معرفی کند. اما در حقیقت همتی یکی از بانیان اصلی وضع موجود است.
همتی در مناظره اول چندین بار تاکید کرد که صرفا یک استاد دانشگاه است و هیچ مسئولیت دولتی و حاکمیتی ندارد. این اظهارات همتی، ماجرای عملیات روانی اصلاح طلبان و دولت روحانی را تصدیق می کند، اینکه تنها شانس موفقیت کاندیدای مدنظر دولت و اصلاح طلبان، فاصله گذاری او با دولت و شخص رئیس جمهور است.
نکته دیگر اینجاست که مهرعلیزاده هم جزو مدیران دولت روحانی است. وی در دولت روحانی، استاندار اصفهان و همچنین عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش بوده است.
دولتمردان و رسانه های دولتی بجای این قبیل مظلوم نمایی ها بهتر است از کارنامه خود بگویند و درباره فرجام وعده های 92 و 96 به افکارعمومی پاسخگو باشند. در اینجا تنها به یک سوال بسنده می کنیم، دولت روحانی چند واحد مسکن اجتماعی به مردم تحویل داد؟
تلاش اصلاح طلبان برای تشکیل «دولت پنجم خاتمی»
روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «عباس عبدی» نوشت: «مشکل اقتصاد ایران در سیاست است. اگر سیاست مثل دوره اصلاحات به سوی جایگاه واقعی خود حرکت کند و دخالتهای بیمورد خود در اقتصاد را حذف کند اقتصاد با جهش مواجه خواهد شد».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «آقایان اصولگرا خیلی روشن باید از این تجربه 40 ساله درس بگیرند، اگر خواهان اصلاح امور هستند، چارهای نیست جز اینکه سیاستهای ویرانگر دوره خودشان را کنار بگذارند و به دوره اصلاحات بازگردند. انتخاب با شما است».
اصلاح طلبان در تلاش هستند تا با داستان سرایی از دولت اصلاحات، آن دوره را مقطعی بی نظیر معرفی کرده و افکارعمومی را به تَکرار دولت اصلاحات ترغیب کنند.
اما در این میان دو مسئله مهم وجود دارد. اول اینکه، دولت اصلاحات در حوزه های مختلف و از جمله اقتصاد و سیاست خارجی دچار نقص های فراوان بود. به همین دلیل بود که در سال 84 و پس از پایان دولت دوم اصلاحات علیرغم حمایت تمام قد خاتمی از مصطفی معین، وی با آرای بسیار پایین در انتخابات شکست خوررد.
سوال اینجاست که اگر دولت خاتمی بسیار عالی عمل کرده بود، چرا مردم به تشکیل دولت سوم اصلاحات در آن مقطع «نه» گفتند؟ اینجاست که عیار ادعاهای اصلاح طلبان درباره عملکرد دولت خاتمی مشخص می شود.
چندی پیش روزنامه شرق در مطلبی نوشته بود: «یکی از دلایل مهم تنهایی اصلاحطلبان در اواخر دولت دوم آقای خاتمی آن بود که از ابتدای دولت نخست، افرادی که مناصب دولتی را تصاحب کرده بودند، از تعامل با بدنه اجتماعی غافل شدند و فقط از مردم میخواستند که سر ایستگاههای انتخابات حاضر شوند و به کاندیداهای اصلاحطلب رأی بدهند...حتی رأی مردم به آقای خاتمی در سال 80 نیز سلبی بود زیرا مردم میترسیدند که شرایط به پیش از سال 76 (دولتهاشمی رفسنجانی) بازگردد».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشته بود: «پس از شکل گیری دولت اصلاحات، رهبران اصلاحات...دچار یک ضعف عمیق و همچنین خطاهای بزرگی شدند. علاوهبراین، لایههای مختلف اجتماعی آرامآرام دیگر خود را اصلاحطلب نمیدانستند و به یاد داریم در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، اصلاحات تنها ماند».
مسئله دوم اینجاست که دولت روحانی، تَکرار دولت خاتمی بود. بسیاری از مقامات ارشد دولت روحانی از جمله افرادی بودند که در دولت خاتمی نیز در مناصب ارشد حضور داشتند. این افراد در سال 88 نیز در ستادهای موسوی و کروبی در مناصب ارشد حضور داشتند.
آخوندی، نعمت زاده، ترکان، ربیعی، ابتکار، نجفی، جهانگیری، حسین فریدون، زنگنه، ظریف و...از جمله این افراد هستند.
پس بنابراین دولت اول و دوم روحانی در حقیقت دولت سوم و چهارم خاتمی بود و حالا اصلاح طلبان در پی تشکیل دولت پنجم خاتمی هستند.
ذوق زدگی BBC از توهین و و دروغ علیه رئیسی
سایت بی بی سی فارسی- از حامیان تحریم مردم ایران- در گزارشی نوشت: «محسن مهرعلیزاده در بخشی از سخنانش خطاب به ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات و رئیس قوه قضاییه گفت که او با شش کلاس سواد نمی تواند کشور را اداره کند...مهرعلیزاده خطاب به رئیسی گفت که او سندرم پست بی قرار دارد و دائم از یک سمت به سمت دیگر می رود و حالا هوس ریاست جمهوری کرده است، در حالی که اگر به دنبال مبارزه با فساد باشد، در قوه قضاییه بهتر می تواند عمل کند. اشاره آقای مهرعلیزاده به یکی از شخصیت های سریال پایتخت است که در آن سندرم دست بی قرار داشت و دستش بدون اراده حرکت می کرد».
این سایت ضدایرانی در بخش دیگری از گزارش نوشت: «عبدالناصر همتی که در بخش اول مناظره بارها هدف انتقاد نامزدهای دیگر قرار گرفته بود، از اینکه آقای رئیسی همچنان رئیس قوه قضاییه و در صدر اخبار است انتقاد کرد و گفت خودش برکنار شده و به عنوان یک فرد عادی نامزد انتخابات است. او به کنایه به رئیسی گفت که باید امان نامه بگیرد که به خاطر حرفهایش توسط رئیس قوه قضاییه بازداشت نشود».
مرعشی: حمله به دولت روحانی ایراد مناظره بود
«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران در مصاحبه با سایت خبرآنلاین با اشاره به حمله برخی کاندیداها به دولت روحانی گفت: «یک ایراد این مناظره این بود که کاندیداها به دولت حمله می کردند در حالی که هیچ یک از دولتمردان آقای دکتر روحانی در آن صحنه حاضر نبودند. اگر می خواستند پاسخی بشنوند باید کرسی مخصوصی برای دولت طراحی می کردند تا دولت بتواند از خودش دفاع کند این نکته هم از ضعف های اساسی کار بود».
مرعشی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «آقای همتی هم مورد حمله قابل پیش بینی اما غیرمنصفانه ای قرار گرفت به جای اینکه بتواند راهکارهای عالمانه خود را در اقتصاد ایران ارائه کند مجبور شد به تهاجمات چندنفره پاسخ بدهد از نگاه بنده در این بخش توانست جسارت های خودش را نشان دهد».
کارویژه حامیان همتی و مهرعلیزاده: دوقطبی های کاذب بجای کارنامه و برنامه
سایت خبری اعتمادآنلاین در مطلبی به نقل از سایت انتخاب با عنوان «طرح مجلس درمورد فضای مجازی در آستانه تصویب» نوشت: «رضا تقی پور نماینده تهران در مجلس گفت: طرح نمایندگان برای ساماندهی فضای مجازی پس از بررسی در کمیسیون فرهنگی در نوبت بررسی در صحن علنی پارلمان قرار دارد».
این سایت اصلاح طلب در ادامه نوشت: «براساس این طرح... هر گونه ارائه خدمات پولی و بانکی به کسب و کارهای فعال در پیامرسانهای اجتماعی خارجی ممنوع است».
سایت رجانیوز در واکنش به این گزارش نوشت: «این خبرسازی دروغ در حالی است که چنین طرحی در مجلس وجود ندارد و خبر منتشر شده مربوط به دیماه سال گذشته بوده و این طرح همان زمان به سرعت توسط نمایندگان متوقف شده و هماکنون طرحی با اصلاحات گسترده و متفاوت در دست بررسی است. با این وجود سایت وابسته به دولت با انتشار طرح رد شده و قدیمی در حال فضاسازی رسانهای است».
این سایت خبری در ادامه نوشت: «به نظر میرسد رسانههای نامزدهای اصلاح طلب بعد از حمایت تمام قد رئیسی از فضای مجازی در مناظره اول و انتقاد از کمبود زیرساختها و سرعت اینترنت به شدت عصبانی شده و تلاش دارند تا با دروغپردازی صحنه را به نفع خود تغییر دهند».
لازم به ذکر است که «مهدی دوستی» سخنگوی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی گفت: «با وجود تکذیبهای چندین باره در مورد افراد مسئول در ستادهای مردمی حامی آیت الله رئیسی متاسفانه فعالیتهای غیر اخلاقی در فضای انتخابات علیه ایشان همچنان ادامه دارد».
دوستی تاکید کرد: «ضمن حفظ احترام به جناب آقای تقی پور، ایشان هیچگونه سمتی در ستاد های مردمی حامی آیت الله رئیسی ندارند».
تقلای رسانه وابسته به آل سعود برای مایوس کردن مردم از حضور در انتخابات
سایت خبری ایران اینترنشنال- وابسته به آل سعود و حامی رسانه ای گروهک های تروریستی ضدایرانی- در گزارشی نوشت: «در مجموع حدود ۷۰ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی ایران اینترنشنال گفته اند که از نظر آنها رئیس جمهوری در ایران قدرت لازم برای حل مشکلات کشور را ندارد».
این سایت ضدایرانی در ادامه نوشت: «براساس این نظرسنجی...۲۴ درصد مردم اعتقاد دارند که رئیس جمهور قدرت چندانی ندارد یا توان او برای حل مشکلات کشور خیلی کم است. حدود ۴۵ درصد نیز معتقدند که رئیس جمهور تنها تا حدی قدرت حل مشکلات کشور را دارد. در این میان تنها حدود ۲۶ درصد از پاسخ دهندگان گفته اند که رئیس جمهور در ایران قدرت زیادی دارد. پنج درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی نیز در این باره اظهارنظر نکرده اند.»
یک درس اخلاقی از مناظره اول انتخابات
یکی از فعالین رسانه ای در مطلبی نوشت: «آموزندهترین بخش مناظره اول وقتی بود که آقای زاکانی حاضر نشد بگوید جانباز است و افتخار دفاع از اسلام و ایران را خرج تبلیغات انتخاباتی کند. او نوجوان بود که به جبهه رفت و ۱۸ ساله بود که جانباز شد. جانبازی به او اجازه نداد به ورزش موردعلاقهاش کشتی و رشته تحصیلی مطلوبش بپردازد».
یکی دیگر از فعالین رسانه ای نیز در همین رابطه نوشت: «میتوانست بگوید «چون جانبازم»، ولی نگفت. میتوانست بگوید «به خاطر مجروحیت دستم»، ولی نگفت. اما به دستش اشاره کرد و گفت «به خاطر معلولیتم».
یک کاربر فضای مجازی هم نوشت: «زاکانی نخواست جانبازی ۵۰ درصدی خودش را به رُخ بکشد یا منّتی بگذارد و صرفاً با گفتن معلولیت دستش، از موضوع عبور کرد. نمونهای از شاگرد پرورش یافتهی مکتب خمینی(ره)».
استعدادهای ورزشی مثل علیرضا بیرانوند را از سراسر کشور کشف خواهیم کرد
جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بسیاری از جوانان مستعد ما مثل علیرضا بیرانوند در جایجای ایران حضور دارند، گفت: برنامهای در زمینه استعدادیابی ورزشی تهیه کردهایم.
دعوت چهره به چهره گروههای جهادی و طلبگی به مشارکت در انتخابات
گروههای طلبگی و جهادی سراسر کشور درراستای تحقق مشارکت حداکثری درانتخابات فعال شدند.
این گروهها که دربحرانهایی مثل سیل وزلزله و کرونا در کنار مردم، خدمتگذار بودند، در این ایام سرنوشت ساز کشور، تلاش میکنند در ارتباط مستقیم و چهره به چهره با مردم، تنور انتخابات راهر چه بیشترگرم کنند.