جای خالی گردشگری دینی در نخستین نمایشگاه گردشگری جهان اسلام
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، نخستین نمایشگاه گردشگری جهان اسلام در نمایشگاه شهرآفتاب با حضور اهالی صنعت گردشگری و نمایندگان فرهنگی سفارت خانه های کشورهای اسلامی برگزار شد.
این نمایشگاه از روز 17 خرداد به مدت چهار روز برگزار شد که در روز جمعه 20 خردادماه 1401 به کار خود پایان داد.
نمایندگان فرهنگی کشورهای تاجیکستان، قرقیزستان و پاکستان از جمله شرکت کنندگان در این نمایشگاه بودند که هریک به معرفی جاذبه های تاریخی و فرهنگی کشور خود پرداختند.
یکی از غرفه داران حاضر در غرفه کشور تاجیکستان به خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: هم اکنون از شهر مشهد به دوشنبه پایتخت تاجیسکتان پرواز وجود دارد و توریست های دو کشور از این فرصت استفاده می کنند، اما به خاطر محدودیت های دوساله کرونا این تعامل کم شده که امید است از این پس بیشتر به حوزه گردشگری تاجیکستان توجه شود.
همچنین اهالی صنایع دستی با ارائه محصولات خود به معرفی تولیدات پرداختند که عمده غرفه های موجود در نمایشگاه را به خود اختصاص داده بودند.
امروزه صنعت گردشگری با ورود به دنیای ارتباطات و فناوری دارای ابعاد تازه و پیچیده تری شده است که فعالان این عرصه نیز محصولات فناورانه خود را در عرصه گردشگری برای معرفی به این نمایشگاه آورده بودند.
اما از خلاهای این نمایشگاه می توان به عدم حضور فعالان گردشگری دینی و آستانه های مقدس حضرت رضا(ع) و حضرت معصومه(س) اشاره کرد؛ البته تنها غرفه موجود از اماکن زیارتی حاضر در نمایشگاه به موسسه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) اختصاص داشت؛ از این رو انتظار می رفت تا متولیان و دست اندکاران گردشگری دینی اهتمام بیشتری به این حوزه می ورزیدند و از ظرفیت نخستین نمایشگاه گردگشگری جهان اسلام بهره مند می شدند؛ زیرا که حضور در این نمایشگاه ها بیش از پیش به صنعت گردشگری دینی کمک خواهد کرد.