تفرقه افکنان قطعاً از سوی دشمنان نظام تغذیه می شوند
![تفرقه افکنان قطعاً از سوی دشمنان نظام تغذیه می شوند](/files/fa/news/1401/8/5/587028_831.jpg)
مولوی محمدعلی شهنوازی امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه شیعه و سنی در تمام جوامع اسلامی با هم برادر هستند، گفت: در جامعه اسلامی دوقطبی سازی بین شیعه و سنی معنایی ندارد و همه ما در این کشور ایرانی هستیم.
وی افزود: آنهایی که بین شیعه و سنی فرق می گذارند بدانند که به مسلمین و جامعه اسلامی ظلم روا می دارند و ملت شجاع ایران این اختلاف افکنی ها را برنمی تابد و همه برای اعتلاء و سرافرازی نظام تلاش می کنند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش با انتقاد از سخنان هفته های اخیر توسط برخی تربیون دارها اظهار کرد: کسانی که به دنبال دامن زدن به اختلافات مذهبی و قومی هستند قطعاً از سوی دشمنان نظام تغذیه می شوند.
این عالم اهل سنت ادامه داد: افرادی که بین برادران شیعه و سنی تفرقه ایجاد می کنند در واقع در زمین و پازل دشمن بازی می کنند.