چرا صهیونیستها به نابودی اسرائیل تا ۲۰۲۸ اعتراف میکنند؟
با افزایش چالشهای داخلی و خارجی پیش روی رژیم صهیونیستی به ویژه در مرحله جدید و روی کار آمدن یک کابینه افراطی فاشیستی که از همین ابتدا برای صهیونیستها بحرانساز شده، هشدارها در سطوح مختلف سیاسی-نظامی و رسانهای رژیم اشغالگر در خصوص اینکه اسرائیل نفسهای آخر خود را میکشد و نابودی آن نزدیک است، افزایش یافته است.
نفرین دهه هشتم
در میان بسیاری از صهیونیستها این باور راسخ وجود دارد که بر اساس واقعیتهای تاریخی، عمر موجودیت آنها بیش از 80 سال طول نخواهد کشید؛ به این معنا که اسرائیل در سال 2028 نابود میگردد. طبق واقعیتهای موجود که اسرائیلیها به آن استناد میکنند دو حکومت یهودی پیش از این هیچکدام بیش از 80 سال دوام نیاوردند و در نتیجه اسرائیل که سومین آنهاست و حکومت خود را در اراضی اشغالی فلسطین بنا کرده، در معرض نابودی قرار دارد.
این موضوع را «ایهود باراک» نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی در مقالهای که در روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت به چاپ رسید صراحتا بیان کرده و گفت، در طول تاریخ، یهودیان بیش از 80 سال حکومت نکردهاند. قبل از او نیز «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر مکلف به تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی در سال 2017 گفته بود که من برای رسیدن اسرائیل به صد سالگی خود تلاش خواهم کرد اما این مسئله تضمینی نیست؛ چرا که تاریخ به ما آموخته هیچ حکومت یهودی بیش از 80 سال عمر نکرده است.
به گزارش رسانههای عبریزبان، نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد یک سوم جوانان اسرائیلی معتقدند که اسرائیل بعد از 25 سال آینده وجود نخواهد داشت. اما چرا خود صهیونیستها تا این اندازه درباره نابودی قریبالوقوع اسرائیل هشدار میدهند؟
شکافهای داخلی
«ما در نقطهای بیبازگشت قرار داریم و اسرائیل نفسهای آخر خود را میکشد. هیچگونه طعم زندگی اینجا نیست و اسرائیلیها زمانی که به فلسطین آمدند فهمیدند قربانی دروغی هستند که جنبش صهیونیسم آن را اختراع کرده بود»؛ این جمله «آری شاویط» تحلیلگر صهیونیست است که وضعیت کنونی اسرائیل را در عبارتی کوتاه خلاصه کرده است.
شاید شکافهای داخلی که رژیم صهیونیستی تجربه میکند مهمترین چالش پیش روی آن در مرحله جدید باشد که از گذشتههای دور وجود داشته است. «گدعون لیوی» کارشناس صهیونیست در این زمینه میگوید: ما با سختترین شرایط مواجه هستیم، بیماری سرطان اسرائیل به مراحل پایانی خود رسیده و هیچ راهی برای درمان آن وجود ندارد و این بیماری با سامانه گنبد آهنین یا دیوارهای حائل یا بمبهای هستهای نیز درمان نمیشود.
درگیری داخلی میان صهیونیستها اخیرا با روی کار آمدن کابینه نتانیاهو و انحصار قدرت در دست یک گروه خاص و افراطی که هم نارضایتی بسیاری از احزاب سیاسی را به دنبال داشته و هم موجب خشم شهرک نشینان شده، به طرز قابل توجهی شدت یافته است.
شاید آن چیزی که ابعاد این معضل را بین اسرائیلیها برجسته میکند اتهام چند روز قبل «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی به نتانیاهو باشد که گفت: نتانیاهو اسرائیلیها را به دو یا چند دسته تقسیم و منافع اسرائیل را قربانی منافع شخصی خودش میکند.
«تامیر پاردو» رئیس وقت موساد نیز در همین زمینه اعلام کرد: در حالی که صحبتهای زیادی درباره تهدیدات بزرگ علیه اسرائیل مطرح میشود، بزرگترین تهدید برای ما اسرائیلیها، ظهور پدیده «خودویرانگری» است که طی سالهای اخیر آشکار شده و ما را ملزم میکند تا این مسیر فاجعهبار را قبل از رسیدن به نقطه بیبازگشت متوقف کنیم؛ چرا که اسرائیل به خودی خود از هم میپاشد.
مهاجرت معکوس
شاخص دیگری که حاکی از رسوخ ناامیدی در دل اسرائیلیها نسبت به آینده موجودیت خود در نتیجه از دست دادن امنیت، و ناتوانی حکومت در حفاظت از آنهاست، درخواستهای روزافزون برای اخذ گذرنامههای اروپایی جهت فرار از فلسطین در فرصت مناسب است. «آبراهام بورگ» رئیس پیشین کنست طی مقالهای که در روزنامه واشنگتنپست منتشر شد اعلام کرد: اسرائیل در آستانه پایان رویای صهیونیستی قرار دارد و به سمت نابودی میرود. من خودم گذرنامه فرانسوی دارم و از اسرائیلیها میخواهم یک گذرنامه دیگر برای خودشان داشته باشند.
طبق پژوهشی که در سال 2018 با عنوان «مهاجرت معکوس یهودیان و آینده حضور استعماری در فلسطین» منتشر شد، تعداد یهودیانی که در چند دهه اخیر فلسطین اشغالی را ترک کردهاند به یک و نیم میلیون نفر میرسد.
وزارت جذب و مهاجرت رژیم صهیونیستی در سال 2020 با انتشار گزارشی اعلام کرد که تقریبا 16 هزار نفر از یهودیان، اسرائیل (فلسطین اشغالی) را از ترس موشکهای مقاومت فلسطین ترک کردهاند؛ موشکهایی که به تهدیدی بزرگ برای زندگی آنها تبدیل شده است.
تلاش شهرکنشینان برای فرار از اراضی اشغالی در حالی است که میزان تمایل یهودیان جهان برای مهاجرت به این اراضی به طرز قابل توجهی کاهش یافته است؛ به طوری که نرخ مهاجرت سالانه به فلسطین اشغالی در دهه نود قرن گذشته، از 100 هزار نفر به 14 هزار نفر در مرحله کنونی کاهش یافته است.
فروپاشی موسسات نظامی
در اواسط ماه جاری میلادی، «بنیگانتس» وزیر جنگ کابینه موقت رژیم صهیونیستی در گفتگو با روزنامه اسرائیل هیوم با اشاره به میزان مشکلاتی که ارتش اسرائیل از آن رنج میبرد درباره کمبود شدید نیروی انسانی در این ارتش هشدار داده و این وضع را به منزله یک بمب امنیتی و اجتماعی برای اسرائیل توصیف کرد.
شکافهای داخلی و دیدگاههای منفی ارتش صهیونیستی، محققان و کارشناسان اسرائیل را بر آن داشت تا زنگ خطر انحلال ارتش را نیز به صدا درآورند. نتایج یک نظرسنجی که توسط گروه موسوم به «ائتلاف جنبشهای جوانان» در اراضی اشغالی انجام شده، نشان میدهد که یک سوم جوانان اسرائیلی تمایلی به استخدام در ارتش ندارند و این بسیار ترسناک است.
طبق گزارشی که روزنامه اسرائیل هیوم در جولای 2022 منتشر کرده بود، مشخص شد که در سال 2020 بین 2400 تا 2500 نفر از خدمت در ارتش صهیونیستی فرار کردهاند و این آمار در سال 2021 به حدود 3100 تن رسید.
علاوه بر شکافهای داخلی در ارتش رژیم صهیونیستی و فرار سربازان، اعتیاد به مواد مخدر میان نظامیان اسرائیلی نیز به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. در سال 2018 موسسه موسوم به «سازمان مبارزه با مواد مخدر» در فلسطین اشغالی اعلام کرد که میزان اعتیاد به مواد مخدر در میان سربازان ارتش به 54.3 درصد رسیده که روانشناسان ارتش آن را خطری بزرگ میدانند.
افزایش قدرت مقاومت
با افزایش قدرت مقاومت فلسطین و ایستادگی ملت این سرزمین برابر اشغالگران، سطح نگرانی و ترس صهیونیستها از احتمال نابودی موجودیت خود بالا رفته؛ تا جایی که بنیگانتس چند ماه قبل اعلام کرد: ترس از سیطره فلسطینیان بر اسرائیل (فلسطین اشغالی) در آینده، دور از واقعیت نیست و حکومت یهود در سالهای آینده کوچکتر خواهد شده و بین دو شهرک «غدیرا» و «الخضیره» قرار میگیرد.
جدید ترین نمونه شکست اشغالگران صهیونیست در برابر مقاومت فلسطین به نبرد «شمشیر قدس» در مه 2021 برمیگردد که این جنگ در همه سطوح به نفع فلسطینیان بود. گدعون لیوی، تحلیلگر صهیونیست در سومین روز این جنگ با اشاره به وضعیت نابسامان صهیونیستها و فرار آنها به پناهگاه اعلام کرد: ما باید به اروپا فرار کنیم و امیدواریم که اروپاییها ما را بپذیرند.
در این جنگ ضربه بزرگی به مفهوم «امنیت داخلی» رژیم صهیونیستی وارد و ثابت شد که علاوه بر تهدیدات خارجی بزرگ مانند حزبالله که مقابل اسرائیل قرار دارد، موشکهای فلسطینی نیز قادر هستند هر نقطه از مواضع حساس این رژیم را در فلسطین اشغالی هدف قرار دهند.
علاوه بر آن اتفاقاتی که امروز در کرانه باختری رخ میدهد و تشدید عملیاتهای مقاومتی ضد اشغالگران، یک تهدید اسراتژیک برای رژیم صهیونیستی است. در این زمینه «آلون بن دیوید» خبرنگار نظامی شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در واکنش به شعلهور شدن اوضاع کرانه باختری اظهار داشت، این یک انتفاضه جدید و متفاوت از چیزی است که در دهه هشتاد و سال 2000 شاهد آن بودیم.
در پایان باید تاکید کنیم علاوه بر مواردی که گفته شد، رشد روزافزون قدرت محور مقاومت و پیروزیهای این محور در همه جبهههای داخلی و خارجی از جمله پیروزی بر تروریسم تکفیری در منطقه و همچنین موفقیت در تحمیل معادلات بازدارندگی، چالشهای حساسی برای اشغالگران به وجود آورده که سران صهیونیست به خوبی از آن آگاه بوده و حتی آشکارا در این زمینه صحبت میکنند.