رئیس جامعةالمصطفی ضمن خوشامدگویی به علمای ماداگاسکار و تبریک دهه کرامت، اظهار داشت: جامعةالمصطفی پس از پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت و امروز به عنوان یک دانشگاه اسلامی بینالمللی، عضویت اتحادیههای معتبر دانشگاهی جهان را در اختیار دارد.
وی در ادامه به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۱۶۰ رشته و گرایش در مقاطع کارشناسی تا دکتری و در سه محور علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگشناسی بر اساس نیاز فراگیران در جامعةالمصطفی ارائه میشود.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی، تنوع ملیتی دانش پژوهان جامعةالمصطفی را در میان مراکز علمی جهان کمنظیر دانست و خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای جامعةالمصطفی پذیرش دانشپژوهان از مذاهب مختلف اسلامی در واحدهای داخل و خارج از کشور است که در کنار یکدیگر و بر اساس مذاهب خود به تحصیل علوم و معارف اسلامی اشتغال دارند.
وی دانش آموختگان المصطفی را پرچمدار دوستی و برادری در میان ملتها خواند و یادآور شد: تقریب و وحدت مذاهب اسلامی یکی از راهبردهای اساسی جامعةالمصطفی و برگرفته از گفتمان انقلاب اسلامی است و این راهبرد، در تمامی برنامههای آموزشی و تربیتی المصطفی تبلور یافته است.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی، موسسه آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی را پذیرای شخصیتهای علمی، پژوهشگران و اساتید دانشگاههای جهان خواند و از آمادگی المصطفی برای میزبانی از گروههای علمی کشور ماداگاسکار جهت شرکت در دورههای کوتاهمدت این موسسه خبر داد.
وی با اشاره به امضای بیش از دویست تفاهمنامه همکاری میان جامعةالمصطفی و مراکز علمی و دانشگاهی جهان، ابراز داشت: جامعةالمصطفی بر اساس این تفاهمنامهها، سالانه همکاریهای علمی و دانشگاهی متعددی را در عرصههای مختلف از جمله برگزاری کنفرانسهای بینالمللی و گفتوگوهای میان ادیانی، در دستور کار دارد.
رئیس جامعةالمصطفی در پایان ابراز امیدواری کرد، سفر این هیئت علمایی، زمینهساز افزایش همکاریهای علمی میان جمهوری اسلامی ایران و ماداگاسکار در حوزههای گوناگون باشد.