در روابط با خانواده همسر مراقب این موارد باشید
عادات و رفتارها و رسم و رسومات هر خانواده، با دیگری متفاوت است و راضی نگه داشتن همه، کار آسانی نیست. از طرفی خانمها نسبت به آقایون در این زمینه استرس بیشتری دارند و دوست دارند بهترین عروس برای خانواده همسرشان باشند. دکتر مهتاب ملکی نژاد روانشناس مرکز مشاوره آویژه چند راهکار ارائه میدهد تا بانوان زندگی آرام و عاشقانهای داشته باشند.
«فراموش نکنید شما ملکه همسر خود هستید پس همواره مثل یک ملکه رفتار کنید و بگذارید مردتان از اینکه مالک شماست به خود ببالد. یک ملکه هیچ احتیاجی به بدگویی ندارد. هیچ گاه عیب و ایراد رفتاری و خانواده همسرتان را به او نگویید به خاطر اینکه آنها ایرادی ندارند بلکه به خاطر اینکه شخصیت شما والاتر از این است که وقتتان را به عیب جویی از بقیه اختصاص دهید. اولین مرحله برای داشتن شروع رابطهای خوب با خانواده شوهر، این است که شناخت خود را از آنها بالا ببرید. در گام اول بهتر است کمی محتاط باشید و رفتارها و اخلاق آنها زیر نظر بگیرید. اینکه مادر شوهرتان چه رفتاری را میپسندد و یا پدرشوهرتان به چه چیزهایی علاقه دارد، شناخت شما را میطلبد.»
در رفت و آمد با خانواده شوهر اعتدال را رعایت کنید. بعضی از دختر خانمها فکر میکنند اگر رفت و آمد خود را با خانواده شوهر بیشتر کنند، بهتر در دل آنها جای میگیرند. در صورتی که اینطور نیست. افراط در مهمانی دادنها و مهمانی رفتنها باعث میشود که حرمتها در جاهایی شکسته شود یا در میان صحبتها حرفهایی زده شود که دو طرف به نوعی آن کنایه تلقی کنند.
نکته مقابل کم رفت و آمد کردن با خانواده شوهر است. اینکه در سال یکی ۲ بار سراغی از اقوام همسرتان بگیرید درست نیست و روابطتان را سرد میکند؛ بنابراین به همسرتان در رفتار با والدینش آزادی عمل بدهید. آنها علاوه بر تعهدی که نسبت به همسر و فرزند خود دارند، در قبال پدر و مادرشان هم موظفند. در مورد خانواده همسرتان همانگونه برخورد کنید که انتظار دارید همسرتان در مواجه به خانواده شما برخورد کند.
پس اگر همسر شما نسبت به شما برخوردی شایسته دارد، اجازه بدهید آزادانه آنچه را دوست دارد برای والدینش انجام بدهد. یادتان باشد وقتی نسبت به خانواده همسرتان رفتاری سرد و بی روح دارید مستقیما در حال صدمه زدن به همسرتان هستید. خانواده همسرتان هرچه که باشند خانواده او بوده در کنار آنها احساس آرامش بیشتری دارند.