لزوم لحاظ رویکرد بین المللی در مباحث علمی و پژوهش های المصطفی
رئیس جامعه المصطفی(ص) توجه به مبانی موضوعات مطرح در کرسیهای علمی را مهم خواند و تصریح کرد: باید در انتخاب موضوعات کرسیهای علمی و مباحث علمی مطرح در جامعه المصطفی به گونهای عمل شود که در عمق فرایند برگزاری آنها محتوای علمی کاربردی و حل مسئله صورت پذیرد.
وی ادامه داد: از دیگر نکاتی که باید در مباحث علمی جامعه المصطفی مورد توجه باشد، برخورداری از رویکرد بینالمللی در چارچوب موضوعات مشخص است.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی گفت: پژوهشگر باید بتواند در کرسیهای نظریهپردازی از میراث علمی جهان اسلام نکاتی را استخراج و نظریهپردازی کند و برداشت تازهای از میراث داشته باشد و از ظرفیت دیگر نهادهای علمی در داخل و خارج از کشور چه در ارائه و چه در برگزاری بهره ببرد. چه بسا این امر مهم بتواند فتح بابی برای همکاریهای علمی المصطفی با نهادهای علمی دیگر کشورها باشد.
رئیس جامعه المصطفی(ص) در پایان خاطرنشان کرد: جایگاه و توان علمی جامعه المصطفی و انقلاب اسلامی ایران در مسائل حوزه علوم دینی قابل اثبات است؛ در هیچ جای دنیا شاهد این میزان از پختگی که در متفکرین ما در عرصه علوم دینی وجود دارد نیستیم و این فرصتی است تا در یک کارگروه، در قالب کمیته دستگاهی با مشارکت دستگاههای بیرونی مباحث علمی را عملیاتی سازیم.
شایان ذکر است، در پایان این اجلاسیه از تلاشهای حجتالاسلام خالد غفوری، حجتالاسلام جعفر یوسفی و سرکار خانم رودگر در برگزاری کرسیهای نظریهپردازی با اهداء لوح تقدیر، قدردانی شد.