تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه مخرب است
به گزارش سرویس جمعیت و تعالی خانواده خبرگزاری رسا، فرهاد قائمیان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با اشاره به چالشهای منفی سالمندی جمعیت در جامعه در گفتگویی گفت: هر چند این امر نشان میدهد که سلامت عمومی جامعه بالا رفته، اما نباید تبعات منفی این سالمندی و فرسودگی جمعیت را نادیده بگیریم.
فرهاد قائمیان بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با ستاد خبری جایزه جوانی جمعیت درباره تهدیدات جمعیتی سالهای آتی در ارتباط با پیری و میانسالی جمعیت گفت و عنوان کرد: هر چند سالمندان هم میتوانند در توسعه کشور نقش داشته باشند، اما آن نقش خلاقانه و ایده پردازانهای که جوانان میتوانند در پیشرفت کشور داشته باشند را نخواهند داشت.
وی با اشاره به توجه به ساختار جمعیتی در نسلهای آتی گفت: ما نیاز داریم که دولت به تسهیلات بیمهای و اعتبار، مداخلات پزشکی و سلامتی جامعه نیز توجه ویژه داشته باشد تا نسل جوان به راحتی به فرزندآوری توجه کند و جزو برنامههای سالهای ابتدایی تشکیل خانوادهاش باشد.
وی با اشاره به نقش هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت گفت: جوان امروز با دیدن فیلم و سریال و مستندهای به دور از شعارزدگی در این راستا نگاهش مثبت میشود و نسبت به تهدیدات پیری جمعیت عمق پیدا میکند.
قائمیان با اشاره به زنگ خطرهای جمعیتی در کشور گفت: قانون جوانی جمعیت میتواند کمک کننده به برون رفت از بحران سالمندی باشد، البته این اتفاق با موج رسانهای و تبلیغات درون و برون مرزی نیز خیلی مرتبط است چرا که ما باید تبلیغات مناسب در این راستا داشته باشیم، مطالعات جمعیتی باید هدفمند و براساس شرایط برهه کنونی باشد باید بتوانیم شعارهای مناسب دراین راستا تولید کنیم. وی در پایان با اشاره به تسهیلات حمایتی برای فرزندآوری گفت: جوانان ایران باید پشتوانه حمایتی هم برای ازدواج و فرزندآوری صحیح داشته باشند تا با برنامه ریزی قانون جوانی جمعیت به بار بنشیند.
دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخشهای خانواده، رسانه، سازمانهای مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکتها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد.