۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۷۶۸۷۸۴
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تبیین کرد؛

ارزش پرستاری از بیمار در کلام اهل بیت

ارزش پرستاری از بیمار در کلام اهل بیت
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند اگر کسی یک شبانه‌روز از بیماری پرستاری نماید روز قیامت با حضرت ابراهیم(ع) محشور خواهد شد، گفت: اگر کسی برای سلامتی مریضی تلاش نماید چه بتواند آن مریض را بهبود بخشد و یا نتواند گناهانش آمرزیده خواهد شد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی شب گذشته طی سخنانی در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: نگهداری از بیماران در منزل کاری سخت است و گاهی ممکن است والدین انسان به علت کهولت سن دچار بیماری خاصی شوند و نیاز به رسیدگی مستمر داشته باشند و امکان دارد انسان خسته شود.

 وی افزود: عده‌ای در بیمارستان این رسالت را انجام می‌دهند و عده‌ای نیز در منزل از بیماران خود پرستاری می‌کنند که این کار بسیار ارزشمند است.

 استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: نبی گرامی اسلام می‌فرمایند اگر کسی یک شبانه‌روز از بیماری پرستاری نماید روز قیامت با حضرت ابراهیم علیه‌السلام محشور خواهد شد و همچون نور از پل‌صراط با سرعت عبور خواهد کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تأکید کرد: طبق روایت اگر کسی برای سلامتی مریضی تلاش نماید چه بتواند آن مریض را بهبود بخشد و یا نتواند همچون کسی است که تازه از مادر متولد شده و گناهانش آمرزیده خواهد شد.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه پرستاری و عیادت از بیمار یک آداب خاصی دارد که نیاز است این امور رعایت شود، یادآور شد: گاهی مواقع مریض تمایل به غذای خاصی دارد و اگر کسی بتواند غذای دلخواه مریض را تهیه نماید طبق روایت خداوند آن شخص را از میوه‌های بهشت متنعم خواهد کرد.

حجت‌الاسلام رفیعی در ادامه گفت: حضرت زینب (س) سومین فرزند و اولین دختر متولد شده در بیت حضرت علی علیه‌السلام هستند و در واقعه کربلا حدود ۵۵ ساله بودند.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های مهم این بانوی بزرگوار خدامحوری و تسلیم اوامر خدا بودن است و در تمامی مصائب حتی یک‌لحظه گله‌مندی نکردند و با تمام سختی‌هایی که در واقعه کربلا متحمل شدند لحظه‌ای عبادت و یاد خدا را فراموش نکردند.

 وی تأکید کرد: شجاعت این بانوی بزرگوار از دیگر ویژگی‌های ارزشمند ایشان است که می‌تواند الگویی نمونه برای زنان باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی یادآور شد: ایشان یک بانوی خردمند، عالمه غیر معلمه، ولایت‌مدار و مطیع محض از ولی زمان خود بودند.

 سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: صابره بودن حضرت زینب (س) زبانزد خاص و عام است که یک اسوه و یک الگو در تاریخ اسلام است.

 وی خاطرنشان کرد: داستان کربلا بدون اسم‌بردن از این بانوی بزرگوار امکان بازگو نمودن نیست چراکه حضرت در تمامی حوادث حضور پر رنگ داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تأکید کرد: عفاف و حجاب این بانوی بزرگوار، فصاحت در سخنوری در مقابل دوست و دشمن، رضایت به رضای الهی و تسلیم در برابر اوامر الهی تماماً از ویژگی‌های برجسته این بانوی بزرگوار است.

ارسال نظرات