هویت بخشی و تقویت خودباوری مهم ترین وظیفه پدران برای تربیت دختران مقاوم
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی نماینده مجلس خبرگان رهبری در گردهمایی «دختران آینده ساز در سایه مهر پدرانه» موضوع این گردهمایی را موضوعی کاربردی، مهم و بی نظیر خواند و از دست اندرکاران برگزاری این جلسه تقدیر و تشکر کرد.
وی پیرامون نظر امامین انقلاب در مورد زنان و دختران خاطرنشان کرد: در نظر امامین انقلاب زن و دختران اهمیت قوق العاده ای دارند؛ در جایی رهبر معظم انقلاب می فرمایند اگر نگوییم زنان ما مالک بیش از نصف انقلاب اسلامی هستند لااقل زنان مالک نصف انقلاب هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری معنای مقاومت را در بیان رهبر معظم انقلاب همان صبر قرآنی بیان کرد و در اهمیت مقاومت و صبر گفت: اگر زنان مقاوم و صبور نباشند کار برای مردان بسیار سخت خواهد شد، همسران بی صبر باعث می شوند مردان از اطراف مسلم بن عقیل پراکنده می شوند اما در مقابل زنانی هم مثل رباب و زنان انقلاب اسلامی وجود دارند که با صبرشان سبب پیروزی و گشایش شدند.
این استاد حوزه علمیه پیرامون معنای مقاومت افزود: عموما مردم معنای صبر را تحمل کردن معنا می کنند اما این یک معنای انفعالی است؛ اما تعریف حضرت آقا از صبر و مقاومت، دور نزدن و کم نیاوردن در مسیر اهداف بلند و عبور از مشکلات است.
حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی در ادامه به نقش بی نظیر زنان در مسیر مقاومت و پیشبرد اهداف اسلام اشاره کرد و گفت: زنان ما هم در میدان و هم در پشتیبانی از حوادث مختلف انقلاب اسلامی نظیر دفاع مقدس نقشی فعالانه و بی نظیر ایفا کردند.
وی افزود: البته خدمات متقابلی بین انقلاب اسلامی و جامعه زنان و دختران وجود دارد؛ یعنی همان میزان که زنان ما در اعتلا و حفظ و پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند به همین میزان هم انقلاب اسلامی در رشد این زنان در عرصه های گوناگونی نظیر علم، جهاد، هنر، معنوی و... کمک کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری موانع پیش رو در مقابل یک انسان مسلمان در مسیر الهی را موانع درونی و بیرونی عنوان کرد و گفت: موانع درونی همین نفسانیت های انسان و موانع بیرونی؛ خود ذات پیمودن راه و سختی های راه و در کنارش مشکلاتی که دشمنان شیطانی ایجاد می کنند است که باید برای عبور از هردوی اینها برنامه داشت.
وی عبور از موانع را نیازمند نقش آفرینی فعال پدران برای اعضای خانوده و خصوصا نسبت به دختران دانست و اظهار داشت: مهم ترین کار پدر خانواده این است که هویت زن تراز انقلاب، یک زن مقاوم را به دختر خودش انتقال دهد.
حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی یکی از کم کاری های ما در زمینه فرهنگ سازی نظریه مقاومت را روی زمین ماندن فرمایشات رهبر معظم انقلاب خواند و تصریح کرد: حدود شش سال پیش رهبری فرمودند نظریه مقاومت را که جذابیت امام هم به همین سبب بود را تبلیغ و ترویج کنید، اما متأسفانه هنوز کار مناسبی صورت نگرفته است.
وی در این رابطه افزود: امروز بسیاری از کشور ها برای مقاصد مادی در محتوا هایی که تولید می کنند برای مردم سرزمینشان روحیه مقاومت را ترویج می کنند؛ مقاومت دغدغه بسیاری از کشور هاست و بدون مقابله با چالش ها حتی به اهداف مادی هم نمیرسیم؛ یکی از بستر های تبلیغ مقاومت پدرها هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری هویت بخشی و ایجاد زمینه خودباروری، حمایت و کرامت بخشیدن، نقش تعلیمی و آماده کردن مقدمات رشد را سه وظیفه اصلی پدران در مواجهه با دختران نامبرد.
وی خودباوری و هویت بخشی را بسیار مهم قلمداد کرد و گفت: اگر نتوانیم هویت بخشی درستی داشته باشیم، فرزندانمان به راحتی جذب فرهنگ های غیر اسلامی خواهند شد و اولین و مهم ترین نقش پدر همین هویت بخشی و تقویت آن است.
حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی حضور فعال و منضبط دختران برای پیگیری اهداف انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور، پشتیبانی معنوی عاطفی از مردان زندگی و استقامت در راه اهدف انقلاب را منوط به حضور فعال پدران در عرصه خانواده و ارتباط با دختران دانست.
وی پیرامون اهمیت حضور اجتماعی زنان و نقش پشتیبانی آنان از مردان تأکید کرد: اگر زنی بتواند وظیفه خودش را درست تشخیص دهد و به درستی عمل کند، می شود حضرت زهرایی که حضرت امیر المومنین(علیه السلام) در توصیف این بانو میفرمایند: بهترین یاور برای اطاعت خداست.
استاد حوزه در این باره افزود: اگر حضور فعالانه در خانواده و اجتماع زنان نبود، قیام حسنی به سرانجام نمیرسید و اصلا شکل نمی گرفت.
وی با اشاره به اهمیت نقش حمایتی پدر اظهار کرد: زنان و دختران دوست دارند که حمایت شوند؛ پدرانی که نقش حمایتی و حفاظتی قوی تری دارند دختران قوی تری دارند.
حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی یکی دیگر از چیزهایی که موجب تقویت روحیه مقاومت و نفوذ ناپذیری دختران می شود را سیراب کردنشان از محبت و عاطفه عنوان کرد و بخش اعظم این وظیفه را مربوط به پدر دانست.