۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
کد خبر: ۷۷۰۱۵۷
گزارشی از دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه؛

از تأکید بر استفاده از روش های نوین در زمینه تبلیغ تا لزوم تبیین خطر ارتجاع در جامعه اسلامی از سوی مبلغان

از تأکید بر استفاده از روش های نوین در زمینه تبلیغ تا لزوم تبیین خطر ارتجاع در جامعه اسلامی از سوی مبلغان
دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه به همت معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه به همت معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه، صبح امروز در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفا برگزار شد.

در این دوره که مبلغات و مبلغانی از طرح امین، بینات، نسیم رحمت، طرح هجرت بلند مدت، مبلغان فضای مجازی و گروه های تبلیغی حضور داشتند حجج الاسلام والمسلمین حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، ملانوری معاون تبلیغ حوزه های علمیه و فرحزاد به سخنرانی پرداختند.

فاطمه زهرا خطر ارتجاع در جامعه را درک و با آن مقابله کرد/ لزوم تبیین خطر ارتجاع در جامعه اسلامی از سوی مبلغان

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این دوره با اشاره به اهمیت تبلیغ در ایام فاطمیه اظهار داشت: باید مبلغان در ایام فاطمیه به موضوع فاطمه زهرا، که الگوی مجاهدِ بصیرِ شجاع است بپردازند.

وی افزود: باید بصیرت حضرت زهرا سلام الله علیها در خنثی سازی فتنه ها برای مردم تبیین شود؛ چراکه مردم زمان پیامبر اسلام در صدد گرفتن حکمرانی از دین بودند و فاطمه زهرا سلام الله علیها این هدف دشمنان را درک کرد و دانست که آنان دوست ندارند حاکمیت خدا در زمین ادامه پیدا کند.

دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه برگزار شد

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان داشت: فاطمه زهرا خطر ارتجاع در جامعه مدینه را درک و با آن مقابله کرد، همان ارتجاعی که امیرالمومنین علیه السلام در نهج‌البلاغه نیز از آن می نالد و از نابود شدن آرام آرام دین پیامبر اسلام گلایه می کند که البته باید امروز نیز، فتنه ارتجاع در جامعه اسلامی تبیین شود.

وی اظهار داشت: بصیرت و ایستادگی در مسیر حق از جمله ویژگی های مهم حضرت زهرا سلام الله علیها است و امروز دشمنان ما در عرصه فتنه فکری مشغول به کار جدی هستند که باید حوزه های علمیه و طلاب و فضلای حوزه فضای فتنه را برای جلوگیری از ارتجاع برای مردم تشریح کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امروز برخی از افراد در فتنه ها، در تشخیص فتنه و مجاهدت در این مسیر دچار مشکل می شوند؛ درحالی که حضرت زهرای اطهر به ما یاد داد که باید در پای حق و حقیقت ایستاده و در این مسیر استقامت کرد.

فاطمه زهرا نماد مبارزه با ظلم و ظالمان است / لزوم اهتمام ویژه برای احیای فاطمیه

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد نیز در دوره با اشاره به اهمیت ختم صلوات در سیره علمای اسلام اظهار داشت: بسیاری از علمای اسلام ختم صلوات برگزار می کردند؛ چراکه صلوات سبب ریزش رحمت ‌خدا و تخلق به اخلاق خداوند است.

وی با اشاره به ویژگی سخنرانی های مبلغان در عرصه تبلیغ ابراز کرد: سخنرانی سخنران باید در سه چیز خلاصه شود که عبارتند از مختصر، مفید و مفت؛ چراکه امروز مردم جامعه دیگر حوصله سخنرانی طولانی ندارند و باید مبلغان به این مسائل توجه داشته و در مخاطب شناسی ها به طبع و حوصله مخاطبان دقت کنند.

دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه برگزار شد

وی افزود: در روایت هایی از معصومان(ع) داریم که نماز و خطبه های پیامبر گرامی اسلام به صورت مختصر و کوتاه بود و باید مبلغان و مبلغات در عرصه تبلیغی به این نکته دقت کافی داشته و مطالب خود را کوتاه، رسا و مستدل ارائه دهند.

حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد احیای مهدویت و فاطمیه را یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و ابراز کرد: باید مبلغان در عرصه مهدویت و فاطمیه فعالیت های گسترده و فراگیری را انجام دهند و باید مظلومیت حضرت زهرا، خانه نشینی امیرالمومنین علیه السلام و واقعه غدیر برای مردم بیان شده و برای مردم تبیین شود؛ چراکه  بزرگان اسلام اهتمام ویژه ای برای احیای فاطمیه داشتند و احیای فاطمیه احیای تمام دین است.

وی فاطمه زهرا سلام الله علیها نماد مبارزه با ظلم و ستم عنوان و ابراز کرد: باید این نماد برای مردم تبیین شده و ظلم ظالمان امروز همچون آمریکا و رژیم صهیونسیتی و جنایات آنان در جامعه تشریح شود.

لزوم استفاده از روش های نوین در زمینه تبلیغ

حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری معاون تبلیغ حوزه های علمیه نیز در ابتدای این دوره با اشاره به اهمیت تبلیغ در سطح کشور و لزوم استفاده از روش های نوین، اظهار داشت: توصیه ما به مبلغان این است که از همه روش های صحیح برای تبلیغ دین اسلام همچون تبلیغ چهره به چهره، تبلیغ نوین، سخنرانی، برپای مراسم های توسل، نشست ها، کرسی های آزاداندیشی، تبیینی و راه اندازی دسته های عزاداری استفاده کنند.

دوره آموزشی توجیهی «جهاد تبیین» ویژه اعزام فاطمیه برگزار شد

وی افزود: این موارد نمونه هایی از قالب های تبلیغی برای مبلغان است که البته مبلغان جوان طرح ها و قالب های خوبی را به اجرا می گذارند که گاها طرح های بسیار خوبی از این عزیزان را شاهد هستیم.

معاون تبلیغ حوزه های علمیه قم با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اهمیت تبلیغ و ضرورت اهتمام حوزه های علمیه نسبت به این مسئله بیان داشت: الحمدالله در طرح تبلیغ حوزه های علمیه مرکز مدیریت حوزه اهتمام ویژه ای کردند که منویات رهبر انقلاب اسلامی محقق شود و از بیش از ۷۰۰ نفر از اساتید و اندیشمندان نظرخواهی و هم اندیشی شد تا طرح مناسب در عرصه تبلیغ برنامه ریزی و انجام شود که بسیاری از کارهای آن اجرا شده و برخی نیز درحال تکمیل است.

ارسال نظرات