۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۷۷۰۲۷۱
با همکاری شبکه های جهانی ولایت؛

نشست هیئت اندیشه ورز «روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی» برگزار شد

نشست هیئت اندیشه ورز «روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی» برگزار شد
نشست هیئت اندیشه ورز روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی به همت ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و با همکاری شبکه های جهانی ولایت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، نشست هیئت اندیشه ورز روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی به همت ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و با همکاری شبکه های جهانی ولایت بعد از ظهر امروز در سالن جلسات ابوذر مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام علوی رئیس شبکه های جهانی ولایت، دکترمحمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و برخی از نمایندگان خبرگزاری ها حضور داشتند.

حجت‌الاسلام علوی رئیس شبکه های جهانی ولایت در این نشست جزئیاتی از فعالیت های شبکه های جهانی ولایت را تشریح کرد.

نشست هیئت اندیشه ورز «روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی» برگزار شد

وی با اشاره به وجود زیرساخت های کافی در شبکه ولایت برای پاسخ گویی به شبهات با بهره گیری از ابزار هوش مصنوعی اظهار داشت: با توجه به قابلیت هایی که در شبکه های جهانی ولایت وجود دارد، اگر در این عرصه از ابزار و فناوری هوش مصنوعی استفاده شود قطعاً نتایج بسیار خوب و خروجی های موثرتری را شاهد خواهیم بود.

رئیس شبکه های جهانی ولایت افزود: در شبکه جهانی ولایت ۱۵سال دیتای پاسخگویی و بانک اطلاعات پاسخ به شبهات جمع آوری و وجود دارد که اگر از ابزار هوش مصنوعی در این عرصه استفاده شود، کار عظیمی در عرصه پاسخگویی به شبهات شکل خواهد گرفت و کاربرد دیتاها و محتوای موجود در شبکه ولایت را افزون تر از گذشته خواهد کرد.

محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه نیز در این نشست با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اهمیت هوش مصنوعی و لزوم استفاده از ابزارهای نوین اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که باید ایران اسلامی در عرصه فناوری هوش مصنوعی جزو ده کشور برتر دنیا باشد؛ چراکه قطعا مصرف کننده بودن در این عرصه آسیب زا بوده و غفلت در این زمینه زرنگی نیست.

نشست هیئت اندیشه ورز «روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی» برگزار شد

وی افزود: فناوری هوش مصنوعی ویژگی های خاصی دارد که دیگر فناوری ها این ویژگی ها را ندارند و آن این است که این فناوری، علاوه بر قابلیت های دیگر فناوری ها، فناوری تحولی و راهبردی است و اگر کشوری بتواند در این عرصه موفق باشد، در بام تکنولوژی های دنیا نشسته و جزو کشورهای برتر خواهد بود.

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی در عرصه های مختلفی کاربرد دارد و هر جایی که داده های اطلاعاتی وجود داشته باشد، این فناوری کاربرد خاص خود را دارد که به همین منظور باید دو ماموریت را در حوزه رسانه ای دنبال کنیم.

وی افزود: ماموریت اول در حوزه رسانه ای در عرصه هوش مصنوعی این است که باید این فناوری را درست و دقیق شناخته و جزئیات و دانش لازم درباره چیستی و قابلیت فناوری هوش مصنوعی را بدانیم؛ زیرا تازمانی که علم کافی در این زمینه برای رسانه ها وجود نداشته باشد، اهداف ما محقق نخواهد شد.

در پایان این نشست نمایندگان خبرگزاری ها به ارائه راهکارها و پیشنهادهای خود در این عرصه پرداختنه و بر لزوم برگزاری دوره های آموزشی و ارائه اطلاعات لازم در عرصه هوش مصنوعی برای اهالی رسانه و اصحاب هنر تاکید کردند.

ارسال نظرات