دشمنشناسی، مهمترین وظیفه افراد در نبرد آخرالزمانی است
به گزارش خبرگزاری رسا، نشست جهاد تبیین با محوریت «نقش ما در نبرد آخرالزمانی جبهه حق» ویژه خطبای جوان اصفهان از سوی گروه تبلیغی «رسالات»، وابسته به معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.
حجتالاسلام سید محمدحسین راجی، از اساتید حوزه و دانشگاه و مدیر اندیشکده راهبردی «سعداء» در آغاز سخن خود ضمن تبریک دهه فجر و اعیاد شعبانیه و با اشاره به یکی از سوالات اساسی در زمینه تبلیغ اظهار کرد: جبهه حق در طول تاریخ چه اقداماتی انجام داد که امروزه اسلام و تشیع با چنین قدرتی در اختیار ما قرار گرفته است؟ مهمترین پاسخ به این سوال، تشخیص و ایستادگی در برابر نقشه دشمن است.
وی افزود: دشمنان ما پیچیدگی بسیاری دارند. به این معنا که در لایههای مختلف به دنبال انجام کاری هستند؛ اما هدف دیگری دارند. برای مثال هنگامی که آمریکا به عراق حمله و صدام را بیرون کرد، نقشهای برای تجزیه آنجا داشت. این نقشه عبارت بود از ایجاد اختلافات مذهبی میان شیعه و سنی. درنهایت اختلاف این دو به بالاترین حد خود رسید تا جایی که رهبر انقلاب و آیتالله سیستانی در این خصوص فتوا دادند. ایران اقدامات بسیاری برای بهبود روابط شیعه و سنی در عراق انجام داد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نیرنگ دشمنان گفت: هنر جمهوری اسلامی این است که نقشههای پیچیده دشمن را تشخیص میدهد و نقش بر آب میکند. مهمترین وظیفه ما در جبهه حق و نبرد آخرالزمانی این است که نقشه دشمن را برای روزها، ماهها و سالهای آینده تشخيص دهیم. اگر منبر ما خالی از فهم این جریان باشد، در خوشبینانهترین حالت نتوانستهایم نقشه دشمن را برهم بزنیم و درحال تکمیل پازل او هستیم.
وی با بیان سؤال دیگری توضیح داد: با وجود پیچیدگی دشمن چگونه باید نقشه او را متوجه شویم؟ برخی مواقع اقداماتی انجام میدهیم که گمان میکنیم قربة الی اللّه است درحالیکه پس از گذشت چندسال متوجه میشویم نه تنها خدمت نکردهایم بلکه تیشه به ریشه اسلام زدهایم. برای مثال پس از شهادت شیخ نمر، برخی به سفارت عربستان هجوم بردند و آنجا را گرفتند. این اقدام ضربه بزرگی به پیکره جبهه مقاومت زد.
طلاب، واسطه میان رهبر و مردم هستند
حجتالاسلام راجی یادآور شد: رهبر حکیم ما تمام نقشههای دشمن را تشخیص میدهند و در سخنرانیهای خود به آنها اشاره میکنند. مشکل این است که سخنرانیهای ایشان شنیده نمیشود. اصلا چند درصد از طلاب ما مقید به دنبال کردن سخنان رهبرند؟ قطعا درصد بسیاری از آنها در زمره دنبالکنندگان هستند؛ اما طلبه علمدار است. طلاب، واسطه میان رهبر و مردم هستند همانگونه که پیش از انقلاب نیز چنین بود. به این صورت که امام خمينی(ره) پیام خود را صادر میکردند و این پیام از طریق روحانیت به دست مردم میرسید. اگر امروزه خود روحانیت نداند که دغدغه رهبری چیست چه باید کرد؟
وی با بیان سخنان رهبر انقلاب در خصوص چگونگی تبلیغ تصریح کرد: رهبر انقلاب به تازگی در سخنرانی خود اشاره کردند که تبلیغ و محتوای شما میبایست سه ویژگی داشته باشد: نخست اینکه بصیرتافزا و آگاهیبخش باشد. رهبری فرمودند دشمن درحال ترساندن مردم از جنگ است پس ما میبایست در مقابل ترس بایستیم. دوم اینکه تبلیغ شما باید امیدآفرین باشد. به این معنا که انسان را به نصرت الهی و رحمت خداوند امیدوار کند. بیان دستاوردهای نظام و افول دشمن میتواند امیدآفرین باشد.
مدیر اندیشکده راهبردی «سعداء» افزود: اشاره به زندگانی رهبر انقلاب هم در راستای امیدآفرینی بسیار مؤثر است. ما مبلغ هیچ دولتی نیستیم؛ اما مبلغ نایب امام زمان(عج) هستیم. جناحی عمل نمیکنیم و به شدت انقلابی هستیم. سوم اینکه تبلیغ شما منجر به ایجاد یک حرکت و موجب وفاق شود. خروجی منبر افراد غیرانقلابی، تربیت سکولار است. اگر تبلیغ شما دارای سه ویژگی قید شده باشد به این معناست که شما کاری اثرگذار و جهاد تبیین انجام دادهاید.
وی در خاتمه سخنان خود تبيين کرد: اگرچه دفاع از انقلاب بر روی منبر سخت است؛ اما بلافاصله بعد از آن نصرت الهی اتفاق میافتد. ما درحال کمک به جبههای هستیم که آمادهسازی ظهور را انجام میدهد. از اعتراضات پس از آن نیز نباید هراسید. مردم منبر را دوست دارند به شرط آنکه به طور دقیق از آن دفاع کنیم. معجزه اسلام، تبیین است. ما با ذهن مردم سروکار داریم.