۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۷۷۵۵۸۸
آیت الله حسینی بوشهری خطاب به دولت:

ماه رمضان در پیش است؛ با مهار گرانی به معیشت مردم کمک کنید

ماه رمضان در پیش است؛ با مهار گرانی به معیشت مردم کمک کنید
امام جمعه قم با بیان اینکه ملت ایران با حضور چشمگیر در راهپیمایی 22 بهمن نشان دادند همچنان با اراده و استوار در مسیر انقلاب اسلامی ایستاده اند، گفت: این حضور استمرار روح مردم با انقلاب اسلامی بود، مسئولان باید به معیشت چنین ملتی توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امام جمعه شهر قم در خطبه اول نماز آدینه این هفته که در مصلی قدس برگزار شد، ضمن سفارش خود و سایر نمازگزاران به رعایت تقوای الهی ابراز کرد: رسول مکرم اسلام خاتم انبیاء حضرت محمد مصطفی (ص) در جمله نورانی سخن عجیبی در رابطه با جایگاه تقوا بیان می‌کنند که اگر آسمانها و زمین راه را بر انسان ببندند، در این شرایط بنده خدا تقوا را پیشه کند حتما خداوند از میان این دو گشایش و راه خروجی برای او باز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه اگر واجب الهی را شناختید به آن پایبند باشید چرا که متقی ترین انسانها کسی است که به واجبات الهی پایبند است، ادامه داد: تقوا زمینه برون رفت از مشکلات را به گونه ای باز می کند که اگر زمین و آسمان بر او تنگ آید تنها راه جدایی و رهایی از مشکلات او تقوا و خودداری از محرمات و انجام واجبات الهی است.

امام جمعه شهر قم با اشاره به موضوع آخرت باوری در هفته های سابق به غفلت انسان از معاد و روز بازپسین پرداخت و اظهار داشت: انسانهای غافل نمی توانند به جای دیگری توجه کنند چرا که کانون توجه آنها هوای نفس، جهل و نادانی و یا آرزوهای طولانی می شود؛ ریشه غفلت هرکدام از این موارد که باشد انسان را به دوزخ ابدی می کشاند.

روح انقلاب با جان ملت ایران عجین شده است

نماینده مجلس خبرگان رهبری در خطبه دوم از سخنران پیش از خطبه ها و حضور ارزشمند ملت ایران و شهر قم در راهپیمایی 22 بهمن ماه تقدیر و تشکر کرد و حضور مردم را در بردارنده دو حقیقت توامان دانست.

آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: حقیقت اول استمرار روح مردم با انقلاب اسلامی بود که در هیچ کشوری نظیر و مانند ندارد، اما حقیقت دوم این راهپیمایی مظهر اراده استوار، آهنین، خستگی ناپذیر بود؛ اراده ای که از تهدید و تحریم نمی ترسد و با همه مشکلاتی که در زندگی خود مشاهده می کند اما چیزی فراتر از آن یعنی حفظ انقلاب را اراده کرده است.

خطیب نماز جمعه قم جمکران در نیمه شعبان را همانند خورشید درخشان دانست و تصریح داشت: تا بین ما و اهل بیت علیهم السلام پیوند برقرار باشد هیچ دشمنی نمی تواند چشم چپ به این کشور علوی و مهدوی بیندازد.

حزب الله با خون سید مقاومت جان تازه گرفته است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به سی و ششمین سالگرد منشور روحانیت امام راحل خطاب به حوزویان خاطرنشان کرد: هر کلمه کلمه این پیام جای تامل و دقت دارد. حضرت امام در کنار برشمردن افتخارات راستین روحانیت اصیل هشدار می‌دهد که استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزه ها مأیوس شد، دو راه برای ضربه زدن انتخاب نمود، یکی راه ارعاب و زور و دیگری راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به تشییع رهبران مقاومت در لبنان گفت: علی رغم میل دشمن که ماجرا را تمام شده می دید اما با شهادت سید حسن نصرالله راه بیداری برای ملت ها آغاز شد، گاهی وجود انسان و گاهی خون انسان تاثیرگذار است خون این شهیدان مانند حسین بن علی (ع) از جوشش نخواهد افتاد.

امام جمعه شهر قم افزود: دنیای اسلام یک شخصیت با عظمت، جبهه مقاومت یک پرچم دار برجسته و حزب الله یک رهبر کبیر خود را از دست داد اما در حقیقت از دست نداده بلکه حزب الله در میدان وجود دارد و آینده را نظاره گر هستیم.

کوچ اجباری اهالی غزه جنایت جنگی است

وی طرح ترامپ برای کوچ اجباری اهالی غزه از سرزمین مادری شان را جنایت جنگی علیه بشریت برشمرد و ابراز داشت: خوشبختانه با مخالفت های گسترده در سطح جهانی روبه رو شده است حتی همپیمانان ترامپ و سناتورها این سخن را محکوم کرده اند و این سخن نقض حقوق بشر و جنایت جنگی علیه بشریت است.

امام جمعه شهر قم بیانات رهبری در موضوع مذاکره را فصل الخطاب توصیف کرد و یادآور شد: آمریکا از طرفی دست برای مذاکره دراز می کند و با همان دست تهدید می کند. مذاکره با آمریکا یعنی مذاکره با کشور عهد شکن. با مذاکره آمریکا کشور ما گل و بلبل نمی شود بلکه آنها می خواهند با مذاکره ها ما را به زانو در بیاورند؛ اگر کسی از روی ترس یا ضعف به دنبال مذاکره با آمریکاست مجدد کارنامه سیاه آمریکا را مطالعه کند.

پیام رهبری؛ مبارزه با تهدیدات نرم افزاری دشمن/ معیشت مردم باید در اولویت دولت قرار گیرد

وی با اشاره به دیدار مردم قهرمان تبریز با رهبر معظم انقلاب مبارزه با تهدیدات نرم افزاری دشمن را از ضرورتهای مسیرحرکت انقلاب برشمرد و گفت: از تهدید نظامی هراسی نداریم اما نگران تهدید نرم افزاری دشمن هستیم. تهدید نرم افزاری یعنی دستکاری کردن فکر مردم و ایجاد شبهه در محکمات انقلاب اسلامی. حوزه های علمیه، دانشگاه، اصحاب هنر و رسانه باید پیام رهبری را درست دریافت کرده باشند و به درستی تولید محتوا کنند اگر تهدید نرم افزاری به واقعیت پیوست و اراده و فکر ملت را دستکاری کنند به زودی قابل تغییر نخواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری در پایان به مسئله تورم و گرانی در کشور پرداخت و اظهار داشت: مسئولان و قانون گذاران کشور ماه رمضان در پیش است به فکر معیشت مردم باشید و به این مردم پای کار جایزه بدهید. هدیه و جایزه ملت ما جلوگیری از تورم و گرانی هاست. با رفع گرانی ها زمینه را برای بندگی و عبادت در ماه رمضان فراهم کنید.

حمیدرضا شاکر
ارسال نظرات