۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
کد خبر: ۷۷۵۷۳۵

مراسم رونمایی از آثار پژوهشی جدید مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی برگزار می‌شود

مراسم رونمایی از آثار پژوهشی جدید مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی برگزار می‌شود
مراسم رونمایی از آثار پژوهشی جدید مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی با حضور شخصیت‌های برجسته علمی و حوزوی به مناسبت یک دهه فعالیت این مرکز و همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، مراسم رونمایی از آثار پژوهشی جدید مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی با حضور شخصیت‌های برجسته علمی و حوزوی برگزار خواهد شد، این مراسم که به مناسبت یک دهه فعالیت این مرکز و همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان ترتیب داده شده است، فرصتی ارزشمند برای معرفی 10 اثر و طرح پژوهشی جدید خواهد بود.

برنامه مراسم شامل تلاوت قرآن کریم، سخنرانی مؤسس مرکز، ارائه گزارش عملکرد توسط رئیس مرکز، سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حمید ملکی (قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه) و رونمایی از آثار جدید پژوهشی خواهد بود. مهمان ویژه این مراسم آیت‌الله مقتدایی است.

این مراسم در روز چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳، از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در قم، بلوار جمهوری اسلامی، روبروی مؤسسه امام خمینی (ره)، نبش کوچه ۶، سازمان تبلیغات، در سالن اجتماعات برگزار می‌شود.

پخش زنده: مراسم به صورت زنده از طریق پیام‌رسان ایتا با شناسه @Mozooshenas پخش خواهد شد.

حضور گرم شما در این مراسم، افتخار و غنای بیشتری به این رویداد علمی خواهد بخشید. منتظر حضور ارزشمند شما هستیم.

مراسم رونمایی از آثار پژوهشی جدید مرکز موضوع‌شناسی احکام فقهی برگزار می شود

ارسال نظرات