۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸
کد خبر: ۷۸۰۵۹۶

درخشش کاشان و آران وبیدگل در عرصه قرآنی

درخشش کاشان و آران وبیدگل در عرصه قرآنی
کاشان- رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان از رقابت ۱۵۸ حافظ قرآن کریم از شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مرحله نخست بیستمین دوره آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی به حافظان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام مهدی بصیرتی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران، گفت: این آزمون بزرگ قرآنی از ساعت ۸:۳۰ صبح روز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی کاشان آغاز می‌شود.

به گفته وی، حافظان کلام‌الله مجید در سطوح مختلف حفظ ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

وی یادآور شد: از مجموع ۱۵۸ حافظ قرآن کریم شرکت‌کننده، ۱۳۳ نفر بانوان و ۲۵ نفر از آقایان هستند که از این تعداد ۶۹ نفر حافظ کل قرآن کریم هستند که حضورشان به این آزمون جلوه‌ای ویژه بخشیده است.

حجت‌الاسلام بصیرتی با اشاره به استقبال چشمگیر و قابل تأمل حافظان، اظهار داشت: آمار ثبت‌نام در حوزه امتحانی کاشان، از ۱۰ استان کشور پیشی گرفته است که این امربیانگر جایگاه رفیع این منطقه در عرصه حفظ و ترویج قرآن کریم است.

وی با بیان این‌که این آزمون بخشی از طرح ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم است، افزود: این طرح بر اساس مصوبه جلسه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی و با هدف شناسایی، حمایت و ارتقای جایگاه حافظان قرآن در سطح کشور اجرا می‌شود.

به گفته وی مدارک اعطایی این آزمون، در پنج درجه و معادل مدارک تحصیلی رسمی از دیپلم تا دکتری صادر شده و ارزش علمی و اداری آن، به تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی رسیده است.

حجت‌الاسلام بصیرتی همچنین با تأکید بر مزایای حقوقی و شغلی این مدارک برای حافظان قرآن یادآورشد: بر اساس مصوبه‌ای که طی سه دوره به تأیید رئیس‌جمهور رسیده و به دستگاه‌های اجرایی کشور ابلاغ شده، دارندگان این مدارک می‌توانند از مزایای استخدامی و شغلی متناسب با درجات آن بهره‌مند شوند.

وی یادآورشد: درعصر پیچیده کنونی که انسان معاصر با بحران معنا، هویت و امید روبه‌روست، بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازگشت به سرچشمه وحی الهی و انس با قرآن کریم هستیم. حفظ قرآن نه صرفاً تکرار آیات، بلکه مجاهدتی ماندگار برای حفظ پیوند دل‌ها با کلام خداوند است.

حجت الاسلام بصیرتی ادامه داد: اهتمام به حفظ قرآن، سرمایه‌گذاری برای تربیت نسلی است که دل و جانش با معارف الهی عجین شده و در تلاطم روزگار از بصیرت، حکمت و استقامت بهره‌مند است.

به گفته وی گسترش فرهنگ حفظ و انس با قرآن، ضرورتی است که آینده معنوی جامعه اسلامی را تضمین می‌کند و چراغ راهی است برای عبور از چالش‌های تمدنی پیش‌رو است.

گفتنی است، مرحله نخست این آزمون به صورت کتبی برگزار می‌شود و راهی است برای ورود به مرحله شفاهی و در نهایت دریافت مدرک رسمی حفظ قرآن، مدرکی که افزون بر ارزش علمی، سند افتخاری برای حاملان نور وحی در جامعه قرآنی ایران اسلامی به شمار می‌رود./۱۳۰۷/

ارسال نظرات