۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۲
کد خبر: ۷۸۴۴۳۳

دانشگاه علوم اسلامی رضوی باید پاسخگوی نیازهای روز جامعه باشد

دانشگاه علوم اسلامی رضوی باید پاسخگوی نیازهای روز جامعه باشد
خراسان رضوی- تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر رسالت حوزوی-دانشگاهی مجموعه دانشگاه علوم اسلامی رضوی، خواستار تحول در برنامه‌های آموزشی و تربیتی شد تا این دانشگاه به عنوان پیشگام در تربیت اخلاقی و پاسخگویی به نیازهای روز جامعه، نقش آفرینی کند.
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان، آیت‌الله احمد مروی، در دیدار جمعی از دانشجویان نخبه دانشگاه علوم اسلامی رضوی که در تالار شهدا حرم مطهر رضوی برگزار شد، با ابراز خرسندی از این گردهمایی، بر جایگاه برجسته این دانشگاه در تربیت علمی و اخلاقی دانشجویان تأکید و اظهار کرد: دانشگاه علوم اسلامی رضوی به دلیل انتساب به بارگاه منور حضرت رضا(ع) باید در تهذیب نفس، پرورش اخلاق حسنه و پیشرفت علمی الگویی ممتاز برای سایر مراکز علمی باشد.
وی با اشاره به اینکه اعتبار مادی و معنوی این دانشگاه از برکت نام امام رضا(ع) است، افزود: این دانشگاه باید با تولید علم و تربیت نیروهای متعهد و بااخلاق، به جایگاه واقعی خود دست یابد. 
وی بر ضرورت تعامل نزدیک اساتید با دانشجویان در دروس اخلاق تأکید کرد و گفت: تربیت حقیقی در سایه ارتباط صمیمی و معنوی اساتید با دانشجویان شکل می‌گیرد.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه محل تأمین هزینه‌های دانشگاه علوم اسلامی رضوی نذورات و موقوفات این آستان مقدس است و از این رو باید صرف پرورش افرادی متدین، باصلاحیت و خدمتگزار شود، خاطرنشان کرد: این منابع ارزشمند نباید صرف کسانی شود که تنها به دنبال کسب مدرک و کسب مناصب شغلی هستند. 
وی خطاب به دانشجویان اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان این دانشگاه که از امکانات آستان قدس بهره‌مند شده‌اند، در پیشگاه حضرت رضا(ع) مسئول‌اند که با خدمت به جامعه و این آستان مقدس، دین خود را ادا کنند.
آیت‌الله مروی همچنین بر ضرورت همسویی دانشگاه با نیازهای روز جامعه و نظام اسلامی تأکید کرد و افزود: دانشگاه علوم اسلامی رضوی باید با توسعه رشته‌های تحصیلی متناسب با نیازهای روز جامعه اسلامی، نقشی مؤثر در حل مسائل کشور ایفا کند. 
تولیت آستان قدس رضوی در پایان، با اشاره به روایت «العلم سلطان من وجده صال به و من لم يجده صيل عليه» از امام علی(ع)، گفت: علم و دانش، سلطان و موجب پیشرفت و اقتدار کشور است، و دانشجویان دانشگاه رضوی باید نقش خود را در این مهم ایفا کنند./933/

ارسال نظرات