۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶
کد خبر: ۷۸۴۴۷۶
امام‌جمعه بوشهر:

ایران صلح تحمیلی را نمی‌پذیرد

ایران صلح تحمیلی را نمی‌پذیرد
بوشهر- امام جمعه بوشهر گفت: ایران هیچگاه این صلح تحمیلی را نمی‌پذیرد و جنگ تحمیلی به پیروزی قطعی ایران تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار کرد: می‌گویند ایران باید در تنگنای دوگانه جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی بپذیرد اما اینجا منظور صلح با ذلت و هر چه امتیاز خواستن دادن است که ایران هیچگاه این صلح تحمیلی را نمی‌پذیرد و جنگ تحمیلی به پیروزی قطعی ایران تبدیل خواهد شد.

وی یادآورشد: رییس جمهور آمریکا چون دیده رژیم صهیونیستی در حال شکست است گفته وارد جنگ می‌شود اگر وارد شود در اثر خطای محاسباتی به طور قطع شکست خواهد خورد.

صفایی بوشهری ادامه داد: تمام پایگاه‌های آمریکا در کشورهای اطراف هدف مشخصی برای موشک‌های ایران هستند که در صورت ورود آمریکا به جنگ موشک‌باران و نابود خواهد شد.

امام جمعه بوشهر تصریح کرد: کشوری که هنوز ایران اقدام نکرده تمام جنگنده‌ها را از پایگاه‌ها خارج می‌کند باید بداند با این ترس‌شان و اقتدار ایران در صورت اشتباه به عاقبتی سخت گرفتار خواهند شد.

وی گفت: ترامپ به‌تارگی مقام مرجعیت و رهبریت را تهدید کرده و این‌ها نهاد مقدسی برای شیعه و سنی است و اگر کوچک‌ترین اشتباهی شود مورد هجمه جدی مسلمانان قرار خواهد گرفت.

صفایی بوشهری افزود: آمریکا و اسراییل فکر می‌کردند تنها راه شکست ایران حمله است و توان لازم در عرصه پدافند ندارد.

وی یادآور شد: سردمداران آمریکا و اسراییل می‌گفتند با هواپیمای فوق پیشرفته و موشک هر نقطه را که قصد کنند می‌توانند مورد حمله قرار می‌دهند.

امام جمعه بوشهر افزود: آنها تصور می‌کردند موشک ایران نمی‌تواند از لایه‌های پدافندی عبور کند و با حمله ترکیبی به ایران و تهاجم گروهی با استفاده از براندازان و جاسوسان و شکستن انسجام اجتماعی و تهاجم رسانه‌ای نرم در کنار تهاجم سخت است که کار ایران تمام می‌کند و نهادهای حقوقی جهان مثل شورای امنیت وسازمان ملل ساکت می‌شوند ولی الان متوجه شدند توانایی ایران فوق العاده است و موشک ایران نقطه‌زن اسراییل را هدف قرار می‌دهند.

صفایی بوشهری اضافه کرد: شخصیت‌های بزرگی در کشور ترور شد ولی با درایت رهبر معظم انقلاب خیلی سریع جایگزین آنان انتخاب و امور را به شایستگی به دست گرفتند.

وی با اشاره به ضرورت حمایت جدی از رزمندگان و خانواده‌های آنان افزود: مراقبت جدی برای تنظیم بازار مورد تاکید است هرچند در این راستا از بازاریان قدردانی می‌شود که به‌خوبی همکاری دارند.

صفایی بوشهری تصریح کرد: مسوولان خدمت رسانی به مردم را برای رفع مسائل و مشکلات به‌جد مورد توجه قرار دهند.

خطیب نمازجمعه بوشهر یادآور شد: همکاری هوشمندانه با نهادهای اطلاعاتی و امنیتی هپچنان در دستور کار جدی مردم قرار گیرد.

وی گفت: تاریخ ایران به زنان قهرمان و دلیر افتخار کرده و این برگ زرینی از امید، مقاومت، هوشمندی و ولایت‌پذیری مردم است که با پیروزی همراه خواهد بود.

ارسال نظرات