۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۷۸۴۷۸۶

برخورد قاطع و قانونی با گران‌فروشی و احتکار در اصفهان

برخورد قاطع و قانونی با گران‌فروشی و احتکار در اصفهان
اصفهان- دادستان اصفهان گفت: در حال حاضر، در برخی موارد با گران‌فروشی و احتکار مواجه هستیم که در این خصوص به دستگاه‌های نظارتی و امنیتی دستور داده شده است که ضمن شناسایی احتکارکنندگان آنان را به دستگاه قضایی و تعزیرات معرفی تا با آنان برخورد قاطع و قانونی صورت گیرد

به گزارش خبرگزاری رسا در استان اصفهان، سید محمد موسویان، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در نشست بررسی وضعیت بازار، بر برخورد قاطع و قانونی با هرگونه احتکار و گران‌فروشی کالاهای اساسی خبر داد و اظهار داشت: پس از تجاوز رژیم اشغالگر صهیونیستی به ایران اسلامی نگرانی‌هایی بابت تأمین کالاهای اساسی در بین شهروندان بوده که با تدابیر و تمهیدات لازم توسط دستگاه‌های متولی و اجرایی در حال حاضر وضعیت کالاهای اساسی در انبارها در وضعیت مطلوبی است.

وی گفت: در این شرایط تمامی اصناف همکاری‌های لازم را در استان داشته‌اند ولیکن در برخی موارد نیز با گران‌فروشی و احتکار مواجه هستیم که در این خصوص به دستگاه‌های نظارتی و امنیتی دستور داده شده است که ضمن شناسایی احتکارکنندگان آنان را نیز به دستگاه قضایی و تعزیرات معرفی تا با آنان برخورد قاطع و قانونی در شرایط جنگی صورت پذیرد.

موسویان گفت: مدیران استانی باید در شرایط فعلی نظارت‌ها و برخوردها را تشدید کرده و برنامه‌های بلندمدت در راستای تأمین کالای اساسی و نظارت بر بازار را ارائه کنند.

دادستان اصفهان نظارت بر انبارها را از طریق سامانه جامع انبار تأکید کرد و به سازمان صمت دستور داد می‌بایست کلیه انبارها در این سامانه ثبت و صرفاً کالاهای اساسی از طریق این سامانه ترخیص و به مردم عرضه شود.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان انجام بازرسی‌های مستمر و هدفمند، نظارت دقیق بر فعالیت اصناف نظارت بر نحوه عرضه و توزیع کالاهای اساسی به ویژه در این شرایط را از مهم‌ترین تکالیف دستگاه‌ها دانست که باید به نحو صحیح اجرا شود تا حقوق مصرف‌کنندگان حفظ و بازار دچار التهاب نشود.

وی به دستگاه‌های متولی و اجرایی مرتبط با تأمین کالاهای اساسی دستور داد با توجه به اینکه در برخی از شهرستان‌های استان مسافرانی از استان های دیگر حضور یافته اند فلذا می‌بایست کالاهای اساسی و سوخت با قید فوریت در این شهرستان ها تأمین تا خدمت رسانی به شهروندان دچار خلل نشود.

موسویان بیان داشت: در حال حاضر انبارهای کالاهای اساسی در استان در وضعیت مطلوبی است ولیکن با توجه به تبلیغات سوء دشمن مبنی بر عدم وجود کالاهای اساسی اظهار داشتند، شورای اطلاع‌رسانی استانداری می‌بایست وضعیت مطلوب و موجود انبارهای کالاهای اساسی را با همکاری صدا و سیما برای مردم تبیین و تشریح کنند.

ارسال نظرات