۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
کد خبر: ۷۸۶۱۴۳
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی:

مقابله با جریان نفوذ در کشور باید جدی گرفته شود

مقابله با جریان نفوذ در کشور باید جدی گرفته شود
اصفهان ـ استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نفوذ یکی از حربه های دشمن است، گفت: علیرغم هشدارهای رهبر معظم انقلاب، جریان نفوذ در کشور جدی گرفته نشد و از این جریان ضربه خوردیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه و دانشگاه، در هیأت مکتب الصادق(ع) اصفهان، با بیان اینکه واژه عدو به معنای دشمن است و 1500 آیه در قرآن کریم در مورد دشمن شناسی است، گفت: 9 سوره در قرآن کریم با دشمن شناسی آغاز می­شود، آیه 112 سوره انعام می­فرماید این سنت جاری خداوند است که برای هر پیامبری دشمنی قرار داده است.

وی ادامه داد: خداوند قوانین به انبیا ابلاغ می­کند که خود به خود دشمن برای آنها پدید می­آید، همانطور که ما انقلاب کردیم و منافع آمریکا به خطر افتاد و با ما دشمنی کرد. دشمن بنابر این آیه دو جور است، شیاطین جن و انس، که اینها به یکدیگر خبر می­دهند و حرفهای باطل را انتقال می­دهند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی دشمن را جریانی ثابت برای همه انبیا برشمرد و اظهار کرد: دشمن بنابر روایات چند مدل است، پیامبر اکرم(ص) می­فرمایند مؤمن همیشه بین پنج دشمن در محاصره است، یک مؤمنان حسود، دوم منافقی که بغض و کینه دارد، سوم دشمن کافری که با شما صراحتا می­جنگد، چهارم شیطانی که شما را منحرف می­کند و پنجم دشمن درونی شما یعنی نفس است.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: امام علی(ع) بیانات فراوانی در نهج البلاغه راجع به دشمن دارند، می­فرمایند دشمن را کوچک نشمارید ولو ضعیف باشد، دشمن اگر برای صلح پا پیش گذاشت بپذیرید، چرا که صلح و آتش بس سه اثر دارد، امنیت سربازان و قوای نظامی است، امنیت سرزمین شما است و باعث آرامش مردم می­شود.

 

حربه های دشمن

وی ادامه داد: امام در ادامه می­فرمایند از دشمن بعد از آتش بس بیشتر بترسید، چرا که دشمن صلح می­کند که ضربه بزند و از غفلت و نقاط ضعف شما استفاده کند. اولین و مهمترین مسأله در دشمن شناسی شناخت حربه­ های دشمنان است که بسیار اهمیت دارد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تصریح کرد: تضعیف و تحقیر در مورد رهبری نخستین حربه دشمن است، همانطور که وقتی پیامبر مبعوث شد ایشان را با دروغ و تهمت تلاش کردند تضعیف کنند، برای همه پیامبران از جمله حضرت موسی از چنین حربه­ای استفاده کردند.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: تضعیف رهبری در سوره مدثر نیز در داستانی راجع به شخصی به نام ولید ابن مغیره مطرح شده است، که پس از شنیدن قرآن کریم گفت بدون تردید این سخنان وحی است و سخن انسان نیست، سران کفر به سراغ او رفتند و گفتند نباید قرآن را تأیید می­کردی، ولید ثروت زیادی داشت، ده پسر سالم داشت و همه امکاناتی در اختیار او قرار گرفته بود، خداوند دو بار در قرآن گفته است مرگ بر ولید و این تنها جایی است که قرآن دو بار مرگ بر یک نفر گفته است، او آمد و گفت پیامبر ساحر است و تلاش کرد ایشان را تضعیف کند.

وی با اشاره به جنگ تبوک که نخستین جنگی بود که پیامبر اکرم(ص) امام علی(ع) را با خود نبرده بود، عنوان کرد: مردم در زمان جنگ تبوک می­گفتند رابطه امام علی(ع) با پیامبر تمام شده است، اما خلاف آن ثابت شد، چند شب رهبری در مراسمی حاضر نشدند دشمن صهیونیستی در رسانه­ ها به تلاش برای تضعیف و شایعه پردازی علیه ایشان پرداخت اما با یک شب حضور ایشان همه این تلاش ها از بین رفت.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی دومین حربه دشمن را تردید عنوان کرد و گفت: ایجاد شبهه و ذهن را خراب کرده حربه دشمنان است، این حربه­ای است که عمروعاص در صفین از آن استفاده کرد، قرآن کریم می­فرماید یکی از کارهای شیطان تردید افکنی است.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه افزود: 120 نفر در آذربایجان غربی به علت جاسوسی دستگیر شده­ اند، کار یکی از آنها که یک دختر بود ایجاد ترس و نشر آن در فضای مجازی بوده است، آقایی می­گفت من 30 سال است تصویربردار هستم و در مراکز مهم حضور داشتم اما جاسوس و بهایی بود.

وی خاطرنشان کرد: تردید افکنی حربه همیشگی دشمن بوده است، مدام کفار و مشرکان با همین حربه پیرامون موضوعات مختلف مربوط به پیامبر اکرم(ص) می­پرداختند، حربه سوم دشمن تفرقه و گروه گروه کردن مردم است، پیامبر اکرم(ص) تمام تلاششان این بود که میان مردم وحدت ایجاد کند، همین که ایشان در دنیا رفتند با تشکیل سقیفه این وحدت را از بین بردند.

 

نفوذ حربه ای که به آن توجه نشد

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی سقیفه را پایه گذار حدود 700 سال خلافت و پادشاهی فاسد بر مسلمانان تشریح کرد و گفت: حربه دیگر دشمن نفوذ است، موضوعی که رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به آن هشدار دادند اما متأسفانه به درستی به آن توجه نشد و از این موضوع نفوذ دچار مشکل شدیم، امروز برخی از بخش­های به صورت موریانه­ای دچار مشکل نفوذ شده است و باید مسؤولان با دقت یک تسویه حساب جدی با این شبکه نفوذ دشمن داشته باشند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دشمن به دنبال از بین بردن هسته ای نبود بلکه برنامه آنها سقوط کشور بود، اظهار کرد: جریان نفوذ که خیلی مسائل پیرامون آن وجود دارد، جریان بسیار خطرناکی است، ما در طول تاریخ از این جریان نفوذ بسیار ضربه خوردیم و آسیب دیدیم و ایجاد زحمت برای ما کردند./1304/

ارسال نظرات