باید با کارشناسی که به مسؤولان نظام تهمت زد برخورد بشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه، امشبت در هیأت مکتب الصادق(ع) اصفهان، با تأکید بر ضرورت و اهمیت دشمن شناسی، گفت: پیامبر اکرم(ص) فرمود عاقلترین مردم کسی است که خداوند را بشناسد و عبادت و اطاعت خداوند را بجا آورد، کسی که به خداوند اعتماد کند و بداند هرآنچه خدا دستور به انجام آن داده و یا از آن نهی کرده است به نفع ما است.
وی ادامه داد: دومین ویژگی عاقلترین مردم کسی است که دشمنان خود را بشناسد و با آنها مخالفت کند، امام علی (ع) میفرماید بزرگترین آسیب مسؤولان یک نظام این است که دشمن را کوچک بشمارند، تمام قوای کشور ما که تحت عنوان سه قوه تعریف شدهاند بزرگترین آفتی که به آن نباید مبتلا بشوند کوچک شمردن دشمنان است.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه امام علی(ع) در جنگ جمل میفرمایند دشمن رعد و برق میکند تا شلوغ کند و بزرگنمایی کند، اظهار کرد: دشمن با این رعد و برقی که میکند فشل است و آسیب و نقطه ضعف زیاد دارد، اما ما رعد و برق نمیکنیم بلکه ما میباریم و سیل ایجاد میکنیم.
استاد حوزه علمیه در ادامه افزود: دشمنان ما همواره از طریق شبکه های ماهواره ای و رسانه ها مشغول تبلیغات منفی و دروغ پردازی است، اما همین دشمن نقطه ضعف های بسیار زیادی دارد.
وی با اشاره به روایتی، خاطرنشان کرد: رسول خدا فرمود مواظب باشید خدا به یکی از پیامبرانش وحی کرد که از سه چیز پرهیز کنید در غیر این صورت شما نیز در صف دشمنان قرار خواهید گرفت، حتی اگر شخص متوجه این موضوع نباشد یا باوری به آن دشمن نداشته باشد، یک اینکه پوشش شما نباید مانند دشمنان شما باشد، بدحجابی یا صلیب انداختن یا بعضی تیپ های نامتعارف را می توان از این دست دانست.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: دوم غذایی که دشمنان میخورند را شما نخورید، مثلا دشمن شراب و گوشت خوک میخورد، یا محصولاتی که دشمنان تولید می کنند و درآمد آن کمک به دشمن صهیونیستی میکند، سوم شیوه ها و روشها و سبک زندگی دشمنان است، مانند سگ گردانی یا برخی کارهایی که تقلید از دشمنان در سبک زندگی است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه باید راهکارهای مقابله با دشمنان را به خوبی بلد باشیم، تصریح کرد: تبیین نخستین کاری است که در مقابل دشمن باید انجام بدهیم، اول از همه به خوبی باید دشمن و دشمنی کردن آن را تبیین کنید، خیلیها دشمنی دشمنان را قبول ندارند و به دست دشمن و لبخند او چشم دارند.
وی با اشاره به اینکه باید دشمن را شناخت و از او دوری کرد، گفت: اینکه امام حسین(ع) روز عاشورا اینهمه موعظه کرد یا حضرت زهرا(س) در مسجد خطبه خواندند برای این بود که تاریخ قضاوت کند و دشمنان اهل بیت(ع) به درستی شناخته شوند، همیشه قرار نیست موعظه و خطبه و تبیین در حال اثر کند، بلکه گاهی برای این است که آیندگان و تاریخ ما عبرت بگیرند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تبیین را رسالت اساتید، نخبگان، کارشناسان و صاحب نظران، رسانه ها و اصحاب رسانه عنوان کرد و گفت: رسانه ملی باید کارشناسانی را دعوت کند که بفهمند چه حرفی میزنند، نه اینکه کارشناسی انقدر احمق باشد که حرفی را بزند که رسانه های دشمن از آن سوء استفاده کنند، مجری باید به این موضوع ورود پیدا میکرد و از کارشناس سند و مدرک تهمتی که به مسؤولان نظام میزند را در همان برنامه میخواست، باید با این کارشناس و مجری برخورد بشود./1304/