۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۷۹۷۲۸۵
حجت‌الاسلام کارجو:

حجره‌نشینی طلاب فرصتی برای تزکیه نفس باشد

حجره‌نشینی طلاب فرصتی برای تزکیه نفس باشد
فارس- در نشست اخلاقی طلاب حوزه علمیه خواهران فاطمةالزهرا(س) داراب، حجت‌الاسلام کارجو استاد حوزه با بیان اینکه حجره‌نشینی از نعمت‌های بزرگ طلبگی و زمینه‌ای برای تهذیب نفس است، گفت: مهم‌ترین ادب این مسیر، رعایت حق‌الناس در تمام ابعاد آن است.
به گزارزش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، نشست اخلاقی طلاب حوزه علمیه خواهران فاطمةالزهرا(س) داراب با سخنرانی حجت‌الاسلام کارجو برگزار شد. وی در سخنان خود، با تأکید بر ارزش معنوی حجره‌نشینی در سیر تربیتی طلاب اظهار کرد: حجره‌نشینی نعمتی بزرگ و بستری برای خودسازی و تزکیه نفس است، اما این مسیر آداب و مسئولیت‌های خاص خود را دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، رعایت حقوق مردم است.
 
حجت‌الاسلام کارجو در ادامه با اشاره به گستردگی مفهوم «حق‌الناس» افزود: بسیاری از افراد گمان می‌کنند حق‌الناس تنها به مسائل مالی مربوط می‌شود، در حالی که مصادیق فراوانی دارد؛ از جمله رعایت سکوت در مکان‌های عمومی، حفظ نظم، احترام به حقوق دیگران و رعایت شئون طلبگی در تعاملات اجتماعی.
 
وی در پایان با تأکید بر اهمیت این اصل اخلاقی، به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) استناد کرد که فرمودند: «برای شهید همه گناهان بخشیده می‌شود، جز دِین (حق‌الناس)». به گفته او، این بیان شریف نشان‌دهنده جایگاه والا و غیرقابل اغماض حق‌الناس در پیشگاه الهی است.

 

ارسال نظرات