۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
کد خبر: ۷۹۸۷۰۵
حجت الاسلام روانبخش:

شبکه سودجویان فیلترشکن شناسایی می‌شود / ضرورت اجرای فیلترینگ قانونمند

شبکه سودجویان فیلترشکن شناسایی می‌شود / ضرورت اجرای فیلترینگ قانونمند
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به درآمدهای کلان برخی افراد از فروش فیلترشکن، تأکید کرد: مجلس در حال بررسی و شناسایی عوامل این شبکه سودجو است.

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با اشاره به طرح جدید مجلس درباره سامان‌دهی وضعیت فیلتر و فیلترشکن‌ها، گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد عده‌ای با در اختیار داشتن فناوری تولید و توزیع فیلترشکن درآمدهای کلانی به دست آورده‌اند؛ به‌طوری‌که برخی ارقام تا ۳۰ و حتی ۴۰ همت نیز ذکر شده است.

وی تأکید کرد: این افراد عملاً کارکرد فیلتر را بی‌اثر کرده‌اند و لازم است هویت و عملکرد آنان برای مردم روشن شود.

وی افزود: اگر فیلترینگ به‌صورت قانونمند اجرا شود می‌توان فضای اینترنت را سامان داد؛ به‌گونه‌ای که مردم در چهارچوب مشخص به محتوای مورد نیاز دسترسی داشته باشند و در عین حال امور ممنوعه کنترل شود.

حجت الاسلام روانبخش تاکید کرد: باید امکان طراحی محدودیت‌هایی فراهم شود که بر اساس آن برخی پایگاه‌ها و سکوهای خارجی که در اختیار دشمنان قرار دارند اساساً در کشور قابلیت نصب و فعالیت نداشته باشند.

نماینده مردم قم با تأکید بر اینکه مجلس تحقیقاتی را درباره چرخه تولید و فروش فیلترشکن‌ها آغاز کرده است، تصریح کرد: هدف ما این است که هرچه سریع‌تر مشخص شود چه کسانی این بستر را ایجاد کرده و از آن درآمدهای نجومی کسب کرده‌اند تا گزارش نهایی به اطلاع ملت برسد.

ارسال نظرات