۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
کد خبر: ۸۰۳۳۲۰
حجت الاسلام موسوی:

اغتشاشگران به هویت جامعه اسلامی حمله کردند/ دولت باید قاطع عمل کند

اغتشاشگران به هویت جامعه اسلامی حمله کردند/ دولت باید قاطع عمل کند
حجت‌الاسلام موسوی، با اشاره به آسیب‌های اغتشاشات اخیر، بر لزوم شناخت صحیح از دوران پهلوی و جداسازی معترضان از اغتشاشگران در رسانه تاکید کرد و وظیفه قاطعانه دولت را در برخورد با اغتشاشگران و رفع مشکلات اقتصادی دانست.

حجت‌الاسلام موسوی درگفت‌وگویی با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، به بررسی دلایل اغتشاش اخیر و ارائه راهکارهای مقابله با آن پرداخت و گفت: اغتشاشگران به خوبی اهمیت مساجد را در جامعه اسلامی می‌دانند و با سوء استفاده از این اماکن، به دنبال ضربه زدن به هویت و اعتقادات مردم هستند. این اقدامات علاوه بر آنکه نشان‌دهنده نادانی آنها و به نوعی بی‌احترامی به ملت تلقی می‌شود و با اصل آزادی بیان نیز مغایرت دارد.

دلایل درخواست بازگشت به دوران پهلوی

وی تاکید کرد: بسیاری از کسانی که خواستار بازگشت به دوران پهلوی هستند، درک درستی از آن دوره ندارند و تحت تاثیر نوستالژی گذشته قرار گرفته‌اند. مطالب ترویج‌شده پهلوی اغلب بر اساس روایت‌های خود پهلوی‌ها است و مشکلات اقتصادی و اعتراضات آن دوران نادیده گرفته می‌شود.

جداسازی معترضان از اغتشاشگران در رسانه

حجت الاسلام موسوی بر اهمیت گفت‌وگو و درک متقابل تاکید کرد و گفت: همه افراد، حتی با نظرات مخالف، قابل احترام هستند و بحث اغتشاشگران جداست و آنها ماهیت تروریستی دارند.

وی خواستار نمایش اقدامات و آسیب‌های ناشی از اغتشاشگران در رسانه‌ها شد و تاکید کرد: برگزاری مناظره‌ها می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی کمک کند.

وظیفه دولت

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: دولت باید با اغتشاشگران برخورد قاطع و بدون اغماض داشته باشد و احکام قضایی را بدون هیچگونه تسهیل‌گری صادر کند. همچنین، عملکرد موفقی در حوزه اقتصادی داشته باشد و فرهنگ اعتراض مسئولانه را ترویج کند تا مردم احساس نادیده گرفته شدن نکنند.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم کنترل و مدیریت اعتراضات با هویت تاکید کرد.

ارسال نظرات