۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۸۰۴۲۳۷

برگزاری نشست بصیرتی «از مکتب شهید سلیمانی تا میدان آگاهی» در شبستر

برگزاری نشست بصیرتی «از مکتب شهید سلیمانی تا میدان آگاهی» در شبستر
آذربایجان شرقی- نشست بصیرتی «از مکتب شهید سلیمانی تا میدان آگاهی» روز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه با حضور طلاب، کادر مدرسه علمیه الزهرا(س) و جمعی از بانوان در شهرستان شبستر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، این نشست با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، حاضران با قرائت زیارت شهدا، یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

در بخش اصلی این برنامه، آقای نظری با تبیین مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی، به تشریح شخصیت، سیره و سبک زندگی این شهید والامقام پرداخت و اظهار داشت: تمام دارایی شهید سلیمانی خدا، اسلام و ملت بود و او خود را وقف این ارزش‌ها کرده بود؛ در حالی‌که بسیاری از افراد دارایی‌های خود را تنها در مال، فرزند و سلامتی خلاصه می‌کنند.

وی همچنین با تأکید بر نقش مهم طلاب و جوانان آگاه در جامعه، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که شهید سلیمانی همواره در میدان عمل حضور فعال داشت، طلاب نیز باید در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای نقش‌آفرین و مسئولیت‌پذیر باشند.

در ادامه این نشست، کلیپ‌هایی با موضوع جنگ رسانه‌ای و شیوه‌های ایجاد اغتشاش از سوی دشمنان پخش شد و بر ضرورت افزایش بصیرت و آگاهی طلاب و اقشار مختلف جامعه در شرایط جنگ ترکیبی تأکید گردید.

اجرای مداحی توسط آقای خلیلی، قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج) و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، از دیگر بخش‌های این برنامه معنوی بود.

وحید نستوهی
برچسب ها: تبریز نشست حوزه
ارسال نظرات