۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۸۰۴۵۷۳

دیدار امام جمعه تبریز با سه جانباز ۷۰ درصد و ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب

دیدار امام جمعه تبریز با سه جانباز ۷۰ درصد و ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب
آذربایجان شرقی- حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل با حضور در منازل سه جانباز ۷۰ درصد، ضمن ابلاغ سلام و پیام محبت‌آمیز رهبر انقلاب، از نزدیک در جریان مسائل و وضعیت زندگی این قهرمانان ملی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همزمان با ایام خجسته اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع)، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل با حضور در منازل سه جانباز ۷۰ درصد، با خانواده‌ های ایشان دیدار و گفت‌وگو کرد و سلام ویژه مقام معظم رهبری را به این عزیزان ابلاغ نمود.

نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان شرقی در این دیدارها با تجلیل از مقام ایثارگران گفت: ایثارگران انقلاب اسلامی همچون کوه‌های استوار در برابر همه تهدیدات ایستاده‌اند و امروز وظیفه ما قدردانی عملی از فداکاری‌های آنان در حفظ استقلال، عزت و امنیت کشور است. 

وی افزود: این عزیزان با جانفشانی خود، مرزهای ایران اسلامی را در برابر دشمنان پاس داشته‌اند و همین واقعیت، مسئولیت جامعه و مدیران را در قبال حل مسائل آنان سنگین‌تر می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل با اشاره به توجه دائمی رهبر معظم انقلاب به جامعه ایثارگری تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره قدردان مجاهدت‌ها و صبر جانبازان و خانواده‌های آنان هستند و سلام ویژه ایشان نشانه جایگاه رفیع ایثارگران در منظومه فکری انقلاب اسلامی است.

وی با تأکید بر ضرورت پیگیری‌های میدانی افزود: مسئولان، علاوه بر رسیدگی به امور عمومی مردم، باید حل مشکلات درمانی، معیشتی و روانی جانبازان که همچنان با تبعات دوران دفاع و مبارزه روبه‌رو هستند را در اولویت قرار دهند.

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: این قهرمانان که در همه مقاطع دشوار انقلاب و دفاع مقدس در صف نخست بودند، امروز نیازمند توجه ویژه‌تر از سوی جامعه و مسئولان هستند و حضور در کنار آنان و تکریم مستمر خانواده‌هایشان باید به یک رویه دائمی تبدیل شود.

در پایان این دیدارها، نماینده ولی‌فقیه در استان با اهداي مراتب تقدیر، از مردم و مسئولان خواست با احترام، محبت و تکریم نسبت به جانبازان و خانواده‌های آنان رفتار کنند تا یاد و نام این قهرمانان همیشه در قلب‌ها زنده بماند.

دیدار امام جمعه تبریز با سه جانباز ۷۰ درصد و ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب

دیدار امام جمعه تبریز با سه جانباز ۷۰ درصد و ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب

مشخصات جانبازان مورد دیدار:

- حاج عبدالله آقابیگی دستجری: جانباز دوران اوایل انقلاب که در ۱۷ آذر ۱۳۵۷، در سن ۱۵ سالگی، در میدان گجیل تبریز بر اثر تیراندازی مأمور کلانتری ۶ سابق از ناحیه سر به شدت مجروح شد.

- حاج صابر آقایی: جانباز روشندل که در ۱۱ شهریور ۱۳۶۳ در منطقه سردشت، بر اثر کاشت مین توسط ضدانقلاب دموکرات، هر دو چشم خود را تقدیم انقلاب اسلامی کرد.

- حاج کاظم پورعلی: جانباز ۷۰ درصد که در عملیات خیبر در سال ۱۳۶۳ در جبهه‌های حق علیه باطل به درجه جانبازی نائل آمد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات