۲۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۹۰۳۱۰
آیت الله صافی گلپایگانی:

روایات ذخایر علمی شیعیان هستند

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله صافی گلپایگانی صبح روز پنج‌شنبه 20 آبان ماه با جمعی از طلاب مدرسه علمیه فیروز کوه دیدار کرد.
ديدار آيت الله صافي گلپايگاني با رهبر معظم انقلاب


به گزارش خبرگزاری رسا حضرت آیت الله صافی گلپایگانی صبح روز پنج‌شنبه 20 آبان ماه با جمعی از طلاب مدرسه علمیه فیروز کوه دیدار کرد.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در این دیدار اظهار داشت: حوزه‌های علمیه و طلابی که در آن تربیت شده‌اند، از آغاز عصر غیبت کبری تا به امروز، نگهدارنده احکام و برنامه‌های دینی بوده و هستند. 

وی افزود: در روایاتی که از اهل بیت علیهم السلام وجود دارد و در حال حاضر در اختیار ماست، مطلبی را نمی‌توانیم بیابیم که قابل استفاده نباشد و همین‌ها به عنوان ذخایر علمی ما شیعیان محسوب می‌شود.

این مرجع تقلید ادامه داد: روایات اهل بیت علیهم السلام که ما آنها را به عنوان ذخایر ارزشمند تشیع می‌شناسیم، به وسیله همین حوزه‌های علمیه و علمای بزرگی که در آنها پرورش یافته‌اند و عمر خود را در راه معارف اسلامی صرف کرده‌اند، باقی مانده است و امروز به سهولت در اختیار ما قرار گرفته‌ است

وی افزود: لازم است که قدردان این روایات و احادیثی که واقعا گنجینه‌های ارزشمندی هستند، باشیم و تا می‌توانیم آنها را به درستی فرا بگیریم.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی خاطرنشان کرد: قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، روایات، احادیث و... سرمایه‌های علمی شیعیان هستند که باید حفظ شوند.

وی با بیان قسمتی از مجاهدت‌های علمای بزرگی چون شیخ صدوق که برای فراگیری برخی احادیث سفرهای طاقت فرسایی را به جان می‌خرید، افزود: امروز کار حفظ، حراست و ترویج روایات اهل بیت علیهم السلام به عهده ما و حوزه‌های علمیه است، از این رو بدانیم از نعمتی که خداوند در اختیار ما قرار داده است، باید بهترین استفاده را داشته باشیم. 

استاد خارج فقه حوزه علمیه به طلاب شهر فیروزکوه گفت: نگویید حوزه علمیه فیروزکوه حوزه کوچکی است، چه بسا در آینده همین حوزه افرادی را تحویل مذهب تشیع دهد که به عنوان قله‌های علمی شناخته شوند. 

وی افزود: برای مثال آیت‌الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری از روستای دور افتاده‌ای در شهر یزد بود که با جدیت در تحصیل به درجه‌ای رسید که توانست حوزه علمیه عظیم قم را تأسیس کند.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی تأکید کرد: طلاب جوان باید با نگاه به علمای بزرگ راه آنها را ادامه داده و بدانند که اگر جدیت در تحصیل داشته باشند، حتما موفق خواهند شد و این امر ربطی به حوزه کوچک و بزرگ ندارد. /914/د102/ج

ارسال نظرات