مسؤول واحد خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان:
انتقال دانش در حوزه علمیه در کنار انتقال ارزشهای انسانی و الهی پیگیری میشود
خبرگزاری رسا ـ مسؤول واحد خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان گفت: در حوزه علوم دینی و انسانی نه تنها انتقال دانش، بلکه انتقال ارزشها ضروری است و باید به همراه آموزشها، ارزشها هم تدریس شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، دوره آموزشی روش تحقیق و پایان نامه نویسی ویژه طلاب سطح سه مدارس علمیه خواهران مشهد، شنبه سیزدهم آذرماه و با حضور حجت الاسلام علی جلائیان اکبرنیا، رییس مرکز پژوهش دانشگاه رضوی و خانم اعدادی، مسؤول دفتر امور خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) توس مشهد برگزار شد.
اعدادی، در این نشست به سه مسأله مهم در عرصه تعلیم و تعلم اشاره کرد و گفت : برای دستیابی به اهداف یک برنامه آموزشی و تربیتی، انتقال دانش، ارزش و اعطای بینش دارای اهمیت است.
این استاد حوزه برای تدوین هر برنامه آموزشی، اهداف خاصی را عنوان کرد و افزود: برای هر برنامه آموزشی اعم از کوتاه مدت و دراز مدت و برنامههای بخش علوم، مجموعه اهدافی تعریف شده که بر اساس آن، در مقاطع مختلف، برنامههای مدونی را طراحی کردهاند تا بتوانند برنامههای مربوط به آن را تدریس کنند.
وی در تبیین بعد دیگر آموزهها که همان انتقال ارزشها است، تصریح کرد: در حوزه علوم دینی و انسانی نه تنها انتقال دانش، بلکه انتقال ارزشها ضروری است و باید به همراه آموزشها، ارزشها هم تدریس شود. در حوزههای علمیه به عمق مطلب توجه میشود و باید عالمی از آن خارج شود که «کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم» باشد.
مسؤول واحد خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در ادامه اظهار داشت: در انتهای این برنامه آموزشی، بینش لازم به دانش آموخته آن علم تبیین میشود و فرد با بررسی مباحث مطرح شده در مدت دوره آموزشی و فراگیری علوم مربوطه، صاحب بینش خواهد شد. این علم باید به جایی برسد که گیرنده نظرات نباشیم و بتوانیم قدرت تحلیل و صاحبنظر بودن را داشته باشیم.
اعدادی در پایان به پرسشهای طلاب در مورد متون درسی سطح سه پاسخ داد./969/پ202/س
ارسال نظرات