یک پژوهشگر مسیحی:
مذهب تشیع فطرتگرا و حقیقتخواه است
خبرگزاری رسا ـ یک پژوهشگر مسیحی گفت: عشق من مذهب تشیع است و معتقدم امام حسین(ع) تنها به شیعیان اختصاص ندارد و متعلق به همه جهانیان است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در مشهد، آنتوان بارا، نویسنده مسیحی و مؤلف کتاب «الامام الحسین(ع) فی فکر المسیحی»، عصر روز گذشته در جمع طلاب جامعةالمصطفی العالمیه مشهد اظهار داشت: تشیع با فطرت هر انسانی سازگار است؛ از این رو در قلب هر فردی به صورت کامل یک انسان شیعی وجود دارد.
وی با بیان اینکه دین من مسیحیت، هویتم اسلام و علاقه قلبیام تشیع است، افزود: با وجودی که مسیحی هستم؛ اما عشق من مذهب تشیع است و معتقدم امام حسین(ع) تنها به شیعیان اختصاص ندارد و متعلق به همه جهانیان است.
موضوع کربلا و امام حسین به صدها جلد کتاب نیاز دارد
بارا با بیان اینکه موضوع کربلا و امام حسین(ع) به صدها جلد کتاب نیاز دارد، ادامه داد: بعد از نگاشتن این کتاب، 25 سال است که در حال تحقیق در مورد حضرت زینب(س) هستم، حضرت زینب(س) کسی بود که امام او را انتخاب کرد، با خود به سفر برد. میتوان به این بانوی بزرگوار لقب ام اخیها را داد، همانگونه که مادر بزرگوارشان لقب ام ابیها را داشتند.
وی که کتاب«الامام الحسین(ع) فی فکر المسیحی» را نگاشته است، هدف از نوشتن این کتاب را بیان عنصر شهادت در اسلام و مسیحیت عنوان کرد و ابراز داشت: علت آشنایی من با امام حسین(ع) به دلیل جایگاه والای این بزرگوار است.
این نویسنده مسیحی، دلیل مبنایی قیام امام حسین(ع) را اصلاح امت پیامبر عنوان کرد و یادآور شد: خود امام حسین(ع) نیز هدف از قیام را همین موضوع عنوان کرده اند.
وی با اشاره به دلایل خروج نکردن امام حسین(ع) در زمان معاویه تصریح کرد: امام به خوبی می دانست که معاویه زیرک است و با اقدامات خود کاری می کرد که آثار قیام امام منتشر نشود؛ از این رو در زمان یزید قیام کرد.
وی با تأکید بر اینکه امام حسین(ع) با اخلاق نبوی که برخودار بود، نمی توانست با یزید فاسق بیعت کند، اظهار داشت: امام حسین(ع) میفرماید«کسی مثل من با کسی مثل او(یزید) بیعت نمی کند،» از این رو امام حسین(ع) در زمان یزید قیام کرد و ثابت کرد که این خلیفه فاسق و ستمکار است.
نویسنده کتاب «الامام الحسین(ع) فی فکر المسیحی» با اشاره به وداع امام حسین(ع) در مدینه با جدشان، یادآور شد: امام حسین(ع) خطاب به پیامبر گفتند: «ای جد من، مرا در پیش خود جای ده»، این جمله امام از روی ترس نبود؛ بلکه امام از جد خود مدد گرفتند تا در مسیری که خدا برای او تعیین کرده بود، یعنی همان شهادت به موفقیت برسند. /934/پ202/س
ارسال نظرات