۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۹۷۳۶۵
نماینده ولی فقیه در خوزستان:

حرکت در خط شهدا ارادت و عشق به رهبری و ولایت فقیه است

خبرگزاری رساـ نماینده ولی فقیه در خوزستان عمل به راه شهدا را مبارزه با استکبار، فتنه و انواع جریانات انحرافی دانست و گفت: حرکت در خط شهدا ارادت و عشق به رهبری و ولایت فقیه است.
آيت الله موسوي جزايري
آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، در حاشیه برگزاری نخستین یادواره شهدای روحانی استان خوزستان که در سالن مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) اهوازبرگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، روحانیت را مهمترین قشر متعهدی که در زمان طاغوت در برابر دشمن ایستادگی کرد دانست و اظهار داشت: در رأس این قشر متعهد و استوار حضرت امام خمینی(ره) و گروهی از شاگردان ایشان و علمای متعهد بلاد و شهرستان ها بودند و مردم نیز به ندای حضرت امام خمینی(ره) لبیک گفتند

امام جمعه اهواز در ادامه افزود: این حرکت مقدس بین اقشار و توده های مردم توسعه پیدا کرد و به یک عزم ملی و عمومی مبدل گشت که سرانجام انقلاب در 22 بهمن به پیروزی رسید و پس از آن با توطئه های دشمن که یکی از آن تحریک قومیت ها بود، مواجه شدیم و در این مرحله نیز روحانیت با حضور همیشگی خود در صحنه توطئه دشمنان را خنثی کرد.

رییس شورای حوزه های علمیه خوزستان در ادامه سخنان خود اضافه کرد: در همه صحنه ها، روحانیت پیشاپیش صفوف مردم و در خط مقدم مبارزه با دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار داشته است که پیشتازی روحانیان در جنگ تحمیلی که دلیلی قاطع بر پیشتاز بودن روحانیت در جبهه های نبرد حق علیه باطل بود و آمار و تعداد شهدای روحانی در مقایسه با اقشار دیگر نمایان گر این پیشتازی است.

استاد عالی حوزه های علمیه خوزستان به تأسیس حوزه علمیه امام خمینی(ره) در سال 61 در اهواز اشاره کرد و ابراز داشت: با احساس تکلیفی که در خصوص تربیت طلاب و روحانیان متعهد بر عهده ما بود، بر آن شدیم با تأسیس یک حوزه علمیه در اهواز گام مهمی در راستای به ثمر رساندن رسالتی مهم و اساسی برداشتیم و این امر با جنگ تحمیلی همزمان شد که از مشکلات و موانع خاص خود برخوردار شد.

وی در ادامه با بیان این که اوایل سال 60 مدرسه علمیه امام خمینی(ره) را در اهواز تشکیل دادیم، اذعان داشت: با تشکیل مدرسه علمیه امام خمینی(ره) کسانی را برای طلبگی دعوت کردیم که در آن دوران طلبگی برای جوانان حزب اللهی، رزمنده و بسیجی نیازمند تشویق بود؛ بنابراین جذب ما از طریق مساجد، رزمندگان و جبهه ها بود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود، تصریح کرد: چون تأسیس مدرسه علمیه امام خمینی(ره) در دوران جنگ تحمیلی بود به طلاب اعلام کردیم که زمانی که عملیاتی باشد مدرسه را تعطیل خواهیم کرد و طلبه ها باید در عملیات شرکت کنند.

وی به انتقال مباحث حوزوی به خطوط جبهه های نبرد حق علیه باطل اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به این که عملیات ها طولانی می شد و بیشتر از یک ماه طول می کشید و مباحث حوزوی فصلی بودند، برنامه ای جامع و مدون برای انتقال مباحث حوزوی به خطوط جبهه تدارک دیدیم که این برنامه خوشبختانه با موفقیت انجام شد.

امام جمعه اهواز با بیان این که طلاب از صبح تا عصر بحث حوزوی داشتند، یادآور شد: طلاب بعد از انجام مباحث حوزوی بر سر خطوط و مأموریت های رزمی مختلف تقسیم می شدند و در عین حالی که مبلغ بودند برنامه رزمی هم داشتند.

وی به تأثیر برگزاری یادواره شهدای روحانی برجوانان و جامعه اشاره و تصریح کرد: در رابطه با شهدای روحانی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مکرر مطالبی را ذکر فرمودند؛ بنابراین مردم به ندای ولایت فقیه لبیک گفته و یادواره ها را به نحو احسن برگزار می کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که برگزاری این یادواره ها در جذب و دلگرمی مردم نسبت به آینده انقلاب و سربازی امام زمان(عج) و زنده نگه داشتن یاد شهدا نتایج بسیار درخشانی دارد، بیان داشت: گرامی داشتن یاد شهدا تجلیل از شدا است که بر گردن ما حق دارند و وصیت نامه های شهدا درس های آموزنده و چراغی است فرا راه زندگی انسان ها که خواندن این وصایا و بیان خاطرات شهدا بسیار سازنده است.

وی در پایان سخنان خود برگزاری یادواره های شهدا را عاملی برای تجدید عهد و میثاق با شهدا دانست و خاطر نشان کرد: عمل به راه شهدا عبارت است از مبارزه با استکبار، فتنه، انواع جریانات انحرافی و کمک به تقویت نظام و در خط رهبری و ولایت فقیه بودن است؛ بنابراین اگر بخواهیم در خط شهدا حرکت بکنیم، باید هرچه بیشتر در ارادت و عشق به رهبری و ولایت فقیه فانی شویم./945/ت301/ص
ارسال نظرات