۲۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۹۸۰۳۷
در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم؛

نشست تفسیر قرآن کریم با بررسی گونه‌های روایات تفسیری برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ جلسه تفسیر قرآن از سوی حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری با بررسی گونه‌های روایات تفسیری برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمين ري شهري
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری شهری در جلسه اخیر تفسیر قرآن کریم، به معر فی و بررسی مجموعه ای از روایات تفسیری پرداخت که این روایات هیچگونه اشاره به آیه ای خاص نداشته و لازم است مفسر در استفاده از این‌گونه روایات، هم حدیث شناس بوده و هم آشنا به معارف قرآنی باشد.

تولیت آستان مقد س حضرت عبدالعظیم(ع) در جلسات پیشین تفسیر قرآن کریم، پیرامون نوزده گونه از روایات تفسیری، سخن گفته بود و در این جلسه که چهارشنبه 20 بهمن در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد، بیستمین مجموعه از آن ها را مورد بحث و بررسی قرار داد.

قرار است، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری شهری در جلسه آینده تفسیر قرآن کریم، "حجیت روایات تفسیری" را مورد تحلیل قرار دهد.

علاقمندان برای بهره مندی از سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم توسط حجت الاسلام محمدی ری شهری می توانند به لینک دروس و سخنرانی های تولیت آستان واقع در پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) به نشانی www.abdulazim.com مراجعه کنند./956/د102/س


ارسال نظرات