۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴
کد خبر: ۱۰۱۶۵۶
آیت الله مدنی تبریزی:

علما و روحانیان باید مردمی باشند

خبرگزاری رسا ـ آیت الله مدنی تبریزی حفظ ارتباط با مردم را برای علما و روحانیان امری بسیار مهم ارزیابی کرد.
آيت الله مدني تبريزي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله سید مدنی تبریزی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم، روز شنبه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت آیت الله موسوی شالی از علمای قزوین، برگزاری این یادواره را اقدامی ستودنی خواند.

وی با اشاره به روایتی از امام علی(ع) گفت: امام علی(ع) می فرمایند کتب بساتین علما است و ما باید به این امر توجه کنیم.

آیت الله مدنی تبریزی تصریح کرد: علما و روحانیان باید مدام در حال مطالعه و مباحثه باشند و بدانند که مسؤولیت شان بسیار مهم و سنگین است.

وی بیان داشت: مباحثه باعث تقویت علم می شود و باید توجه کرد که برای تقویت بنیه های علمی یک طلبه و روحانی صرف مطالعه نیز کفایت نمی کند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم خطاب به حاضران در جلسه تصریح کرد: توصیه من به شما این است که سعی کنید مردمی باشید و همواره در صدد خدمت به اسلام و مسلمین باشید.

آیت الله مدنی تبریزی ابراز داشت: در هر مقام و موقعیتی که هستید سعی کنید ارتباط خود را با مردم حفظ کنید و به آنها خدمت نمایید. /924/پ202/ج
ارسال نظرات