۱۸ تير ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۱۰۸۳۷۳
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی قزوین:

باور به حجاب از درون خانواده به نسل آینده آموزش داده شود

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین، خانواده را مهم‌ترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و ادامه داد: باور به عفت دینی و حجاب اسلامی باید از درون خانواده و از سوی اعضای آن به نسل آینده آموزش داده شود.
نمايشگاه عفاف و حجاب


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید جلال حسینی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین، امروز در جمع بانوان استان با اشاره به در پیش‌بودن روز عفاف و حجاب، رعایت عفاف و حجاب را تضمین کننده سلامت جامعه دانست و گفت: توجه به این فریضه مهم سبب حفاظت از ارزش وجودی زنان در جامعه می‌شود، همه باید توان خود را در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به کار گیرند.

وی، خانواده را مهم ترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و ادامه داد: باور عفت دینی و حجاب اسلامی باید از درون خانواده و از سوی اعضای آن به نسل آینده آموزش داده شود.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین با بیان این که برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید از نهاد خانواده شروع کرد و در این زمینه نقش آموزشی و پیشگیرانه نهاد آموزش و تربیت یعنی مدارس نیز در کنار خانواده بسیار مهم و موثر است، خاطرنشان کرد: ما نباید اجازه دهیم الگوسازی غیرمکتبی از سوی بعضی از هنجارشکنان در جامعه رخ دهد و بهترین عامل برای توسعه فرهنگ عفاف و ترویج حجاب به عنوان یک ارزش، خود مردم متعهد و متدین هستند.

حجت الاسلام حسینی خاطر‌نشان کرد: ناهنجاری‌های بدحجابی و بی‌عفتی به عنوان یک آسیب فرهنگی ریشه در تحولات دو دهه گذشته دارد که تصمیم های غلط، رفتاری های غیر مدبرانه و سیاست های غیر اصولی و غیر ارزشی به یقین در رشد این آسیب اجتماعی بی‌تاثیر نبوده است.

وی ادامه داد: همه دست‌اندر‌کاران امور فرهنگی باید تلاش کنند تا فضای جامعه هر چه بیشتر به سمت عفاف و حجاب پیش رود.

حجت الاسلام حسینی، نگاه ابزاری به زن را توطئه استکبار به منظور تنزل جایگاه رفیع زن اعلام کرد و افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی، آموزه‌های قرآن و اسلام احیا‌ شد به گونه‌ای که روز میلاد حضرت فاطمه‌(س) در جمهوری اسلامی به نام روز زن نامگذاری شده و گرامی داشته می‌شود.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین، نقش آفرینی زن در حیات جوامع بشری را بسیار چشمگیر دانست و بیان داشت: پرورش شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی در دامان مادرانی صورت گرفت که مشی فاطمی را در زندگی و تربیت فرزندان خود در پیش گرفتند.

وی با بیان این که نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان یکی از ضرورت‌های باورهای دینی نیازمند برنامه‌ریزی صحیح در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است، گفت: نقش جامعه اسلام در ایجاد و ترویج این باور انکارناپذیر بوده و در نگاهی عمیق‌تر، ضروری و اساسی است.
 
حجت الاسلام حسینی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بدحجابی همه خانواده‌ها را هدف آسیب قرار می‌دهد، حتی زنان و مردان عفیف نیز در جامعه‌ای که بدحجابی عادی شود، ضربه خواهند خورد.

وی با بیان این که حجاب به انسان حرمت می بخشد و در مبارزه با نفس به او کمک می کند و ارزش های انسانی مانند عفت، حیا، متانت و شخصیت را حفظ می کند، گفت: هویت زن به حفظ حجاب، حفظ حرمت و شخصیت فردی و اجتماعی و به طور کلی بر پیروی از سیره حضرت زهرا(س) است.

حجت الاسلام حسینی اضافه کرد: برخی افراد تصور می کنند استفاده از پوشش انسان را محدود می کند، این در حالی است که حجاب نه تنها انسان را محدود نمی کند بلکه باعث می شود که گوهر وجودی انسان از گزند نگاه های آلوده مصون بماند.

به گفته وی زنان و مردان مسلمان رسالت سنگینی بر عهده دارند و باید در این رابطه با رعایت حجاب و عفاف، پایبندی به مسائل اخلاقی، در استحکام روابط خانوادگی در سایه رعایت حجاب و عفاف اسلامی تلاش کنند./950/پ202/س

ارسال نظرات