هر سه روستای اردبیل تنها یک مبلغ دینی دارد

حجتالاسلام صادق صمدی انذرقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه اردبیل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به مشکلات و نیازهای تبلیغی استان، نبود خانه عالم را مهمترین مشکل در امر تبلیغ ارزیابی و رعایت نظم در تبلیغ را از جمله عوامل موفقیت مبلغ عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تابستان امسال هشتاد مبلغ دینی در طرح هجرت بلند مدت به روستاهای استان اردبیل اعزام شدند و هر مبلغ در سه روستا امر تبلیغ را به عهده گرفت، گفت: در طرح کوتاه مدت نیز هشتاد مبلغ نامنویسی کرده و به مناطق مختلف اعزام شدهاند.
حجتالاسلام صمدی با اشاره به نیازهای تبلیغی این مبلغان اظهار داشت: برخی مبلغان تمایل دارند با خانواده در منطقه تبلیغی حضور یابند که البته با آموزش و پرورش هماهنگی لازم صورت گرفته و مدارسی نیز برای اسکان این عزیزان در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه ارتباط مناسبی با آموزش و پرورش برقرار و اماکنی برای اسکان مبلغان مهیا شده است، اما این اقدام پاسخگوی تقاضای مبلغانی که متمایل به تبلیغ خانوادگی هستند، نیست و اهتمام مسؤولان را در ساخت خانه عالم میطلبد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه اردبیل همچنین فعالیت فرقههای انحرافی مانند نعمتاللهی و دراویش را از دیگر مشکلات تبلیغی استان عنوان و اظهار کرد: فعالیت فرقههای انحرافی بیشتر در شهرستان کوثر به چشم میخورد.
وی با بیان اینکه متأسفانه در ماه مبارک رمضان تنها بیست روحانی برای امر تبلیغ به شهرستان کوثر اعزام میشود، گفت: برخی از روستاها تنها برای شش روز در ماه رمضان از روحانی دعوت میکنند که این خود آسیبی جدی در امر تبلیغ است.
حجتالاسلام صمدی توسعه و ترویج دین مبین اسلام را یکی از نقشهای مهم مبلغان ارزیابی و تصریح کرد: پیش از ماه مبارک رمضان جلسات توجیهی برای مبلغان دین برگزار و طی آن بر تبلیغ حجاب و امر به معروف و نهی از منکر تأکید شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تبلیغ سنتی، بر تبلیغ جهادی تأکید کرد و افزود: تبلیغ جهادی قطعاً پاسخگوی نیازهای مردم است، اما تبلیغ سنتی نباید حذف و یا به فراموشی سپرده شود. /920/