دبیر ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان:
روحانیت در 8 سال دفاع مقدس 10 برابر میانگین جامعه شهید داده است
خبرگزاری رسا ـ دبیر ستاد یاد واره شهدای روحانی استان خراسان با تاکید بر نقش مهم روحانیت در دفاع مقدس اظهار داشت: 97 درصد شهدای دفاع مقدس برخاسته از پایگاه مساجد و سنگر نماز جمعه و جماعات هستند.
به گزارش خبر نگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام حسینی، ستاد یاد واره شهدای روحانی استان خراسان و نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع)، صبح امروز در مراسم افتتاحیه یادواره شهدای روحانی استان خراسان که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، گفت: ما همیشه نیازمند نزدیک شدن به سیره شهدا هستیم و این امر به جهت این که امروز دشمن درصدد جدا کردن مردم از دین است و راهکار را در جدایی مردم از روحانیت پیشرو در صحنه جستجو می کند، حضور طلاب با توجه به نقش مستیقم انقلاب اسلامی در جنبش بیداری اسلامی در کشورهای منطقه برای اشاعه فرهنگ اسلامی بیشتر احساس نیاز میشود.
نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) با اشاره به وجود چهار هزار و 500 شهید روحانی در سراسر کشور، تصریح کرد: روحانیت در هشت سال دفاع مقدس ده برابر میانگین جامعه شهید داده اند و تعداد خانوادههای شهدای آنان پنج برابر میانگین خانواده شهدا در سراسر کشور است که این امار بیانگر نقش برجسته روحانیت و تلاش بی دریغ آنها در هشت سال دفالع مقدس است.
حجت الاسلام حسینی در ادامه به تشریح فعالیتهای ستاد یادواره شهدای روحانی استان خراسان پرداخت و با اشاره به تلاشهای ماندگار این ستاد در شناسایی و تدوین آثار شهدا ابراز داشت: برنامههای این ستاد به مدت دو هفته ادامه دارد و مراسم افتتاحیه این یادواره با حضور مرجع عالیقدر حضرت آیت الله مکارم شیرازی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این ستاد در سال 83 آغاز به کار کرده است، اظهار داشت: تبیین نقش روحانیت در انقلاب و دفاع مقدس، شناسایی روحانیان شهید و حفظ سیره شهدا، مقابله با تهاجم فرهنگی، تکریم و تجلیل از خانواده شهدا در قالب کمیتههای هشتگانه جمع آوری آثار، کمیته علمی پژوهشی، انتشارت، فرهنگی، روابط عمومی نمایشگاه و یادمانها، یادواره و اجلاسیهها از مهمترین اهداف این ستاد می باشد.
نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) سپس به فعالیتهای انجام شده به همت این ستاد اشاره کرد و گفت: جمع آوری آثار 533 شهید استان خراسان، برگزاری 46 یادواره در شهرستان های مختلف که هجده یادواره آن در شهرستان ها و 28 یادواره در حوزههای علمیه برگزار شده از مهمترین فعالیت های این ستاد تا امروز بوده است.
وی فراخوان مقاله، مسابقه وبلاگ نویسی و برنامه ریزی و اجرای تصاویر بزرگ شهدایی که خیابانهای شهر به نام آنها مزین شده را از مهمترین برنامه های در دست اجرای این ستاد عنوان و خاطرنشان کرد: بیش از 800 ساعت جلسه کاری در قالب 400 جلسه تا کنون در این راستا برگزار شده که امیدواریم مورد عنایت شهدا قرار بگیرد./968/پ202/س
ارسال نظرات