۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۴
کد خبر: ۱۲۰۸۵۳

نشست توجیهی طرح ساماندهی مبلغان حوزه ‌علمیه خواهران تهران برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست توجیهی طرح ساماندهی مبلغان حوزه‌ علمیه خواهران استان تهران با حضور مدیر تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور برگزار شد.
آرشيوي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از معاونت فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران، نشست توجیهی طرح ساماندهی مبلغان حوزه های علمیه خواهران استان تهران با حضور مدیر تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور و مدیران و معاونان فرهنگی مدارس علمیه، مراکز تخصصی و موسسات آموزش عالی حوزوی استان تهران، دوشنبه، نوزدهم دیماه در مدرسه علمیه بانوامین برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام سید محمود صانعی، مدیر تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به رشد و گسترش فضاهای تبلغی گفت: در عصر کنونی جامعه و دنیا امروزی با توجه به رشد و گسترش عرصه ها و فضاهای تبلیغی، ابزارهای پیچیده ای در دنیای جدید وجود دارد که فرصت ها و فضاهای تبلیغی را در عرصه ها و رشته های مختلف، فراروی مبلغین قرار داده است.

وی افزود: امروزه وقتی بیداری اسلامی را تجزیه و تحلیل می کنید بسیاری از کارشناسان معتقدند آنچه که باعث بوجود آمدن فضای ارزشمند دینی در منطقه شده است، استفاده از ابزارهای مجازی بوده، در غیر اینصورت رسانه های مختلف با توجه به محدودیت های موجود نمی توانستند تأثیر کلان و ماندگار را داشته باشند. بنابراین یکی از عرصه های جدیدی که باید خواهران مبلغ نسبت به آن آشنا و کارآمد باشند استفاده از فضاهای مجازی تبلیغی است.

مدیر تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور به نظم، وحدت رویه و یکسان سازی فرایند تبلیغ تأکید کرد و اظهار داشت در کشور ما مراکز متعددی متولی امور تبلیغ هستند اما وجود مراکز مختلف با مدیریت های متفاوت، متأسفانه چالش ها، پراکندگی ها و نابسامانی هایی را در عرصه تبلیغ به همراه داشته است.
حجت الاسلام صانعی به تشکیل شورای سیاستگذاری تبلیغ به دستور مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود از اعضای این شورا ستادی با عنوان «ستاد ساماندهی و هماهنگی تبلیغ» شکل گرفته است که وظیفه ساماندهی مبلغان را به عهده دارد.

وی با اشاره به اعضای تشکیل دهنده این ستاد گفت حوزه علمیه خواهران، حوزه علمیه برادران، سازمان تبلیغات، سازمان اوقاف و امور خیریه و بعضی مراکز دیگر که در امر تبلیغ دخالت دارند از جمله اعضای تشکیل دهنده این ستاد می باشند.

وی مصوبات تنظیم شده توسط این ستاد را لازم الاجرا دانست و ادامه داد مهمترین زیرساخت های تبلیغ که شامل پذیرش، آموزش، نظارت و ارزیابی و پشتیبانی از مبلغان می باشد، تکمیل پرونده تبلیغی مبلغان در یک نرم افزار تبلیغی است که با تکمیل این پرونده تبلیغی و ورود اطلاعات لازم توسط مبلغ در این نرم افزار، مبلغ از حمایت های علمی، آموزشی، مادی و تسهیلات لازم برخوردار خواهد شد.

مدیر تبلیغ مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور دومین گام در عرصه ساماندهی مبلغان حوزه های علمیه خواهران را صدور مجوز و کارت تبلیغی خواهران مبلغه عنوان کرد و ابراز داشت با توجه به ورود افرادی بدون صلاحیت لازم در عرصه های تبلیغی در جمع بانوان جامعه و آفت ها و آسیب های مطرح شده در این زمینه، صدور مجوز و کارت تبلیغی برای خواهرانی که صلاحیت تبلیغ را دارند، امری لازم و ضروری است.

وی ارزیابی مبلغان حوزه های علمیه خواهران را سومین گام در عرصه ساماندهی مبلغان قلمداد کرد و افزود: ارزیابی مبلغان حوزه های علمیه خواهران در دو مرحله اخلاقی علمی و مهارتی انجام می شود که مرحله اول توسط مدیر و معاون فرهنگی مدرسه علمیه و مرحله دوم به صورت تخصصی توسط ارزیابان مربوطه انجام می گیرد.

حجت الاسلام صانعی ضمن تقدیر و تشکر از معاونت فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران تصریح کرد در شش ماه نخست سال جاری 238 نفر از خواهران طلبه از 16 مدرسه علمیه شهر تهران برای امر تبلیغ ارزیابی شدند که نتایج حاصله از این ارزیابی، نشان دهنده وجود مبلغانی توانمند و فعال در شهر تهران می باشد.

در پایان حجت الاسلام صانعی ضمن گرامیداشت روز نوزدهم دی ماه از این روز به عنوان روز پیوند نظام با روحانیت یاد کرد و افزود نوزدهم دی ماه روز قیام مردم قم، نقطه عطفی در حرکت انقلاب بود./956/د101/س
ارسال نظرات