۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۳
کد خبر: ۱۲۶۹۱۹

ویژه نامه حضرت زهرا روی شبکه اطلاع‌رسانی امام مهدی قرار گرفت

خبرگزاری رسا ـ ویژه نامه ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) بر روی شبکه جهانی اطلاع‌رسانی امام مهدی‌(عج) قرار گرفته است.
ويژه نامه حضرت فاطمه زهرا


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مرکز جهانی حضرت ولی‌عصر(عج) همزمان با ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا‌(س)، ویژه‌نامه‌ای را با هفده عنوان بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی امام مهدی(عج) قرار داده است.

خواستگاران حضرت فاطمه، حضرت زهرا(س) چه دعایی به سلمان فارسی آموخت؟ پیامک ایام فاطمیه، پیامبر اکرم(ص) حضرت زهرا(س) را به چه نامهایی می‌خواندند، ولادت حضرت زهرا‌(س)، نام و القاب حضرت فاطمه‌(س)، ازدواج حضرت زهرا‌(س)، حضرت صدیقه طاهره(س) در یک نگاه و فاطمه‌(س) در دفاع از حریم ولایت از جمله عنوان‌های این ویژه‌نامه است.

همچنین خطبه فدکیه حضرت صدیقه کبری، فضایل حضرت زهرا‌(س) در کلام پیامبر اکرم‌(ص)، فضایل حضرت فاطمه زهرا‌(س)، بررسی فضایل حضرت فاطمه زهرا‌(س)، فاطمه‌(س) پس از رحلت پیامبر اکرم‌(ص)، زیارتنامه حضرت صدیقه کبری، شهادت حضرت زهرا‌(س) واقعیتى انکارناپذیر و کتابشناسی حضرت زهرا‌(س) دیگر عنوان‌های این ویژه‌نامه را تشکیل می‌دهند.

در بخش شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) واقعیتی انکارناپذیر به قلم سیدعلی حسینی و به نقل از برخی منابع اهل سنت مانند «ام ابیها» صحیح بخارى، فضائل أصحاب النّبى( ص ) و مناقب فاطمة، می‌خوانیم‌: «تاریخ و حدیث اهل سنت و شیعه گواه شهادت جانکاهى است که قافیه بزرگترین مرثیه تاریخ بشریت را مى‏سازد. کوشش پى‏گیر هواداران بانیان این مصیبت نتوانسته است آن را از آخر این مرثیه جانگداز پاک کند.»

این نوشتار می‌افزاید: «پس از رحلت آن حضرت آن هم با فجیعترین وضع، آن هم بوسیله... یعنى چه؟ آیا ممکن است؟ این خبر گوش هر انسان آزاده‏اى را مى‏خراشد، هر عقلى را متحیّر مى‏سازد، بر هر عاطفه‏اى سنگین مى‏آید. گویا این همان امانتى است که بر کوه‌ها و دریاها عرضه شد و آنها بر آن طاقت نیاوردند؛ شاید همین امر موجب گردید تا توجیه‏گران تاریخ و افسانه پردازان الفت این واقعیت مسلم تاریخى را انکار کنند.»

کتاب‌شناسی حضرت زهرا‌(س) عنوان دیگری است که معروف‌ترین و معتبرترین کتاب‌های نگاشته شده درباره شخصیت حضرت زهرا‌(س) را در خود جای داده است که از آن جمله می‌توان به فاطمه الزهرا از ولادت تا شهادت تألیف سیدمحمدکاظم قزوینی، زندگانی فاطمه الزهرا به قلم حسین عمادزاده، صدیقه شهیده اثر سیدعبدالرزاق موسوی، کرامات الفاطمیه تألیف علی میرخلف‌زاده، رنج ها و فریادهای فاطمه به قلم عباس قمی اشاره کرد.

تحلیل سیره فاطمه الزهرا، پرتوی از فضایل فاطمه زهرا در کلام معصومین، زندگانی حضرت فاطمه الزهرا‌(س) و دختران آن حضرت، آتش به خانه وحی، زندگانی فاطمه زهرا، کشتی پهلو گرفته، فاطمه فاطمه است، اسرار فدک، سخنی شیوا در برتری حضرت زهرا، با نور فاطمه هدایت شدم، غنچه در آتش، فاطمه الزهرا‌(س) در روایات، یاس آسمانی، ادعیه فاطمیه و خوشه اشک از دیگر آثار معرفی شده در این بخش است.

در بخش فضایل حضرت صدیقه طاهره(س) آمده است: «صحبت از فضایل بانویی سراسر فضیلت و نور، کاری بسیار دشوار استو قلم از بیان آن همه خوبی و نیکی و خیر عاجز است؛ چه آنکه اگر یکی از آن همه فضایل در کسی باشد او را از تمام دنیا و آنچه در آن است برای او بهتر خواهد بود و چه فضیلتی بالاتر از آنکه هدایت بشر جز از راه دوستی و اطاعت پدر، همسر و فرزندان او امکان ندارد.»

همسخن مادر، حضرت زهرا و شب قدر، فاطمه‌(س) یاسی از بهشت، نخستین کسی که وارد بهشت می‌شود، محور سادات، حضرت فاطمه زهرا‌(س) سیدة النساء العالمین، همسخنی و تسلی جبرئیل به فاطمه، آیه تطهیر در شان فاطمه‌(س) و همسر و فرزندانش و رضایت خدا در رضایت فاطمه‌(س) بخشی از فضایلی است که در این عنوان برای آن حضرت برشمرده‌اند.

خواندن مطالب ارزشمند ویژه‌نامه حضرت فاطمه زهرا‌(س) که بروی شبکه جهانی اطلاع‌رسانی امام مهدی‌(عج) قرار گرفته است، با مراجعه به نشانی اینترنتی
www.imamalmahdi.com/main/far/page.php?186 امکان‌پذیر است. /920/

ارسال نظرات