مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل:
تبلیغ دین تنها با روشهای سنتی موفقیتآمیز نیست
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام ستوده با بیان اینکه تبلیغ دین در فضای مجازی نیارمند حرکت و تفکری جهادی است، گفت: تبلیغ دین تنها با روشهای سنتی موفقیتآمیز نیست.
حجت الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل به تشریح اهمیت نوآوری و ابتکار در امر تبلیغ دین پرداخت و اظهار داشت: در شرایطی که دشمنان اسلام برای ترویج عقاید ضاله و انحرافی خود از هر روش نو و جذابی بهره میبرد، شایسته نیست که ما برای تبلیغ حق و حقیقت موضعی انفعالی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه نباید منتظر شبههافکنی و سپس پاسخ به شبهات دشمنان بود، تصریح کرد: در چنین وضعی، فرصت فکر برای کارهای ابتکاری وجود نخواهد داشت، بایستی چنان ارزشهای دینی و الهی را ترویج کنیم که استکبار با مشاهده تزلزل در بنیانهای اعتقادی خود ناچار به پذیرش منطق اسلام باشد.
حجتالاسلام ستوده خاطرنشان کرد: امروزه هجمههای رسانهای و فرهنگی دشمنان با هدف تخریب باورهای دینی جوانان ایرانی صورت می گیرد، حال باید دید، چند درصد برنامههای دینی و تبلیغی ما مختص جوانان و جذب آنان به برنامهها و فعالیت های فرهنگی و دینی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به فعالیت گسترده شبکهها و گروههای اجتماعی منحرف و ضداسلامی در فضای سایبری گفت: روحانیان میتوانند با سلاح تدبیر و آگاهی دینی و البته فعالیت گسترده در فضای سایبری با این تهاجم مقابله کرده و جایگزین مناسب و شایسته ای برای برنامه های کذایی غرب تولید کند.
وی با بیان اینکه تبلیغ دین تنها با روشهای سنتی امکانپذیر و موفقیت آمیز نیست، افزود: استفاده از ابزارهای تبلیغی مدرن مهم ترین راه نهادینه کردن ارزش های دینی و توسعه فرهنگ اسلامی در عصر حاضر است، مبلغان باید با توجه به نیاز و شرایط روز جامعه به رسالت خطیر و مهم خود عمل کنند.
حجتالاسلام ستوده با تاکید بر اینکه تبلیغ احکام دین نیازمند نوآوری و تحول در نحوه تبلیغ است، اظهار داشت: در این میان استفاده از فضای مجازی و ورود به دنیای سایبری میتواند گامی مؤثر باشد، فضای مجازی با توجه به فراگیری و عدم محدودیت زمانی و مکانی، امکانی مطلوب است که مبلغان باید از آن بهره ببرند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: تبلیغ دین در فضای مجازی نیارمند جهاد تبلیغی است و همه سازمانها و نهادهای فرهنگی باید با برنامهریزی مدون از امکانات خود در این زمینه بهره ببرند، تا سازمان تبلیغات اسلامی بتوانند نیازهای مخاطبان را در زمینه مسایل فرهنگی و دینی برطرف کند.
وی در پایان از فعالیت 630 روحانی و 300 مبلغه در مساجد و محافل مذهبی استان اردبیل خبر داد و اظهار داشت: مهمترین معضل شبکه تبلیغ دینی استان اردبیل، کمبود مبلغ و روحانی توانمند است، بهگونهای که بیشتر مساجد استان از وجود امام جماعت روحانی بیبهره هستند./935/ت302/س
ارسال نظرات