نادیده گرفتن اخلاق رسانهای در جامعه اسلامی شایسته نیست
حجت الاسلام و المسلمین سید علیاکبر قرشی، نماینده مجلس خبرگان رهبری، در گفتوگو با خبرنگار رسا در ارومیه اظهار داشت: رسانه به خصوص رسانههای خبری به عنوان مهمترین دستگاههای ارتباطی در جوامع مختلف شناخته میشوند؛ از همین رو باید نقش فعالتری در میان مردم ایفا کنند.
وی افزود: اخلاق رسانهای در جوامع مختلف و با توجه به فرهنگهای ملل متفاوت است و به همین دلیل در هر جامعهای شاهد وجود رسانههای متناسب با فرهنگ و مردم همان جامعه هستیم.
این مفسر قرآنکریم در ادامه با اشاره به وجود برخی تمایزهای اساسی میان رسانههای اسلامی و غربی تصریحکرد: در جوامع اسلامی رسانهای بهعنوان رسانه سالم شناخته میشود که انعکاسدهنده مطالب صحیح بوده و از ارائه اخبار و گزارشات نادرست پرهیز کند.
حجت الاسلام و المسلمین قریشی ابراز داشت: رسانههای غربی بهدلیل سیاستهای مدیران و مسؤولان ادارات و نهادهای خود بر اساس برخی ضوابط ایجاد شده و اجراکننده خواستههای رؤسای دستگاهها هستند؛ بنابراین از انجام رسالت اصلی خود یعنی بیان حقایق بهدور هستند.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری معتقد است که رسانهها از هر صنف و قشری باید دارای پایبندی به آرمانهای نظام اسلامی و دین اسلام باشند.
وی ابراز امیدواری کرد در آیندهای نزدیک مسؤولان فرهنگی به خصوص دستاندرکاران رسانه نسبت به ارائه راهکارهای ارتقای سطح آگاهی اصحاب رسانه تلاش کرده و به این ترتیب راهی بهسوی افزایش تولیدات رسانهای باز کنند.
حجت الاسلام و المسلمین قرشی تهذیب رسانه، بهرهمندی از اخلاق حرفهای رسانهای، تمسک به معارف دینی و همچنین ایجاد زمینه و بستر مناسب برای فعالیت بهتر مطبوعاتی را از وظایف مسؤولان حوزه رسانه برشمرد و اذعان کرد: توجه بیشتر به اهالی مطبوعات و رسانه میتواند به آینده بهتر این قشر کمک کرده و راهگشای مشکلات موجود بر سر راه رسانههای جمعی باشد./936/ت302/س