رییس پژوهشکده علوم و معارف حدیث:
طلاب ارتباط با منابع حدیثی را تقویت کنند
خبرگزاری رسا - رییس پژوهشکده علوم و معارف حدیث گفت: هر کس بخواهد از دین و شریعت با مردم سخن گفته و به سؤالات و شبهات پاسخ دهد، لازم است که به خوبی با متون و منابع حدیثی آشنا باشد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارالحدیث، حجتالاسلام سیدمحمدکاظم طباطبایی، رییس پژوهشگاه علوم و معارف حدیث گفت: بیتردید اگر کسی بخواهد طلبه فاضل و قابلی باشد باید با کتاب و سنت و منابع حدیثی آشنایی کامل داشته باشد.
وی با طرح نکات کاربردی برای طلاب و فضلای علاقمند به مباحث حدیثی افزود: نکته اول درباره متنخوانی حدیثی این است متون حدیثی که انتخاب میشود باید برای افراد جذاب، اثرگذار و نشاط آور باشد، در این خصوص خوب است که طلاب و مبلغان به عنوان مثال در خواندن کتاب شریف نهجالبلاغه از حکمتهای آن سخن را آغاز کنند.
رییس پژوهشکده علوم و معارف حدیث با اشاره به اینکه نکته دوم استمرار در متنخوانی است اظهار داشت: باید در شیوه آموزشی به ترتیب از مباحث آسان شروع کرد و به احادیث مشکل فهم رسید.
حجت الاسلام طباطبایی با تأکید بر اینکه شیوه آموزشی باید به گونهای باشد که امکان آشنایی جامع و فراگیر نسبت به موضوعات حدیثی وجود داشته باشد و در ضمن طلاب با انواع احادیث و روایات آشنا باشند خاطرنشان کرد: شیوهای باید از سوی طلاب اتخاذ شود که دربردارنده روایات و احادیث از همه ائمه اطهار(ع) باشد.
وی ابراز داشت: طرح مطالعه حدیثی بر اساس هزار ساعت است که البته مباحثه و یادداشتبرداری نیز در موفقیت این طرح نقش بسزایی ایفامیکند.
گفتنی است، پژوهشکده علوم و معارف حدیث یکی از چهار پژوهشکده پژوهشگاه قران و حدیث است که در مؤسسه علمی، فرهنگی دارالحدیث فعالیت می کند. /907/د102/ن
ارسال نظرات