۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۹
کد خبر: ۱۵۰۹۲۱
کارشناس حوزوی:

سبک زندگی غربی برای مردم سنتی ما مفهومی ندارد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام مهدوی کنی در نشست ما و مسئله سبک زندگی بیان داشت: سبک زندگی غربی برای مردم سنتی ما مفهومی ندارد زیرا برای خود دارای فرهنگ و باورهای دینی هستند.
ما و مساله سبک زندگي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سعید مهدوی کنی در نشست ما و مسئله سبک زندگی که صبح امروز چهارم دی ماه در مدرسه علمیه امام رضا(ع) برگزار شد، با تبیین سبک زندگی در جامعه غرب ابراز داشت: سبک زندگی برآمده از تفکر غربی به ارزش‌های معنوی توجهی ندارند و این سبک زندگی برای مردم سنتی ما مفهومی ندارد فقط باید مفهوم را درک کرد و بعد از خارج ساختن از ساختار فکری عملی شود.

وی افزود: سبک زندگی فقط مربوط به جامعه مدرن نیست بلکه در دوران‌های مختلف مورد استفاده عموم مردم قرار می‌گرفته  که غرب با بازسازی سبک زندگی سنتی مفهوم  سبک زندگی را برای خود قلمداد کرد.

حجت الاسلام مهدوی کنی ادامه داد: نقطه توجه مارکس بر روی تولید وسرمایه است اما وبر نقطه نظر دیگری را اضافه کرده و رابطه طبقاتی را مطرح کرده است.

وی ابراز داشت: هر چه به سوی جامعه سرمایه داری پیش می رویم افرادی از طبقه معمولی به روی کار می‌آیند و بین آنها نمادهای مشترکی دیده می‌شود که تنها فرق آنها در وضعیت مالی است.

حجت الاسلام مهدوی کنی در رابطه با سبک زندگی افزود: آن چه که ما در سبک زندگی و در فضای کنونی تجویز می کنیم یک نظام با محوریت سبک زندگی ارزش مداری است که باعث دوری از ناهنجاری‌های تحمیلی از سوی غرب می‌شود.

وی اذعان داشت: غرب تلاش کرده در معقوله سبک زندگی از الگوی لذت طلبی بهره کافی را ببرد و مردم را دستخوش تحولات القایی کند که در این زمینه موفق عمل کرده‌ا‌‌ند.

وی با اشاره به آشفتگی در طراحی‌های ارائه شده بیان داشت: معقوله سبک زندگی از حوزه‌ی معماری و ادبی شروع شده که در حال حاضر معماری‌هایی که در جامعه دیده می‌شود یک نوع آشفتگی در آنها به وضوح نمایان است.

حجت الاسلام  مهدوی کنی در پایان فرهنگ را این چنین تشریح کرد: فرهنگ به معنای آن چیزی است که انسان با بهره گیری از آداب و دین، آن را خلق کرده است و در طبیعت مورد استفاده قرار می دهد./9599/202/ص

ارسال نظرات