۲۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۳
کد خبر: ۱۵۳۴۶۳
مدیر رادیو معارف:

طرح ملی بوی سیب سبب افزایش یاد امام حسین در فضای مجازی شده است

خبرگزاری رسا ـ مدیر رادیو معارف با اشاره به این‌که پیش از برگزاری دوره‌های مختلف بوی سیب نیازی جدی برای افزایش ذکر و یاد امام حسین(ع) در فضای مجازی احساس می‌شد، گفت: طرح ملی بوی سیب سبب افزایش یاد امام حسین در فضای مجازی شده است.
حجت الاسلام لطفي نياسري زييس راديو معارف

حجت‌الاسلام محمد لطفی نیاسر، مدیر رادیو معارف در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به برگزاری ششمین طرح ملی بوی سیب با اشاره به این‌که برگزاری این طرح تأثیر مطلوبی بر فضای مجازی گذاشته است، گفت: روحانیان و طلاب جوان به خوبی در عرصه مجازی وارد شده‌اند اما این حضور همچنان به حد مطلوب نرسیده و چندان جدی نیست.

وی افزود: روحانیان و مبلغانی که علاقه‌مند می‌توانند در زمینه‌هایی مانند وبلاگ‌نویسی، شبکه‌های اجتماعی اینترنتی، اتاق‌های گفت‌وگو و پادکست‌ها به طور منسجم باید فعالیت کنند.

حجت‌الاسلام لطفی نیاسر با اشاره به این‌که باید زمینه حضور روحانیان در این‌گونه فضاها فراهم شود، افزود: در برخی مراکز کلاس‌ها و دورهای مطلوبی برای حضور روحانیان در عرصه مجازی شکل گرفته است.

وی بیان داشت: باید گفت در عرصه مکتوب آثار درخوری تولید نشده است، علاقه‌مندی و مسؤولیت دو عامل ضروری برای حضور روحانیان در این عرصه محسوب می‌شود.

مدیر رادیو معارف اظهار داشت: سرعت و گسترش پیشرفت در عرصه مجازی نیز از دلایل آشنا نبودن حوزویان با این عرصه است، فضاهای اینترنتی به سرعت تغییر می‌یابند و افراد فرصت آشنایی و همراهی با این تغییرات را ندارند.

وی با بیان این‌که برگزاری طرح ملی بوی سیب به دلیل انجام نشدن کار ویژه‌ای برای سیدالشهدا بود، ابراز داشت: امام(ره) فرمود که محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است، پس از برگزاری این طرح ملی مطرح شدن یاد و نام امام حسین(ع) در فضای مجازی تأثیر بسیار مطلوبی داشت.

حجت‌الاسلام لطفی نیاسر اضافه کرد: این حرکت می‌تواند سرآغاز ورود به موضوعات دیگری همچون مباحث فاطمی و مهدوی خواهد بود که این امر با حمایت‌های سایر مؤسسات ممکن خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: 5 سال پیش و پیش از شروع این حرکت مطالب دینی با موضوع سیدالشهدا(ع) برگزار شد که به تدریج شاهد گسترش حضور فعالان مجازی با موضوع سیدالشهدا در وبلاگ‌های و شبکه‌های اجتماعی هستیم.

وی با اشاره به این‌که باید توجه داشت برخی از موضوعات وبلاگ‌ها به طور کلی اختصاص به دل‌نوشته‌ها دارد، بیان داشت: یکی از دلایل برگزاری طرح ملی بوی سیب جدا شدن از فضای شاعری و دلنوشته‌‌ها در این وبلاگ بود.

مدیر رادیو معارف تأکید کرد: البته باید در نظر داشت که وجود این دلنوشته‌ها در این فضا امری منفی نیست و به ترویج شور حسینی در این زمینه کمک می‌کند، همچنین باید توجه داشت که تنها نباید به این امر بسنده شود.

وی در پایان بیان کرد: حرکت‌های دیگری در فضای مجازی با موضوعات دیگر آغاز یافته است که رادیو معارف نیز از این طرح‌ها استقبال می‌کند./914/ت302/ن

ارسال نظرات