استاد حوزه علمیه:
اخلاق در کتاب های اصولی شهید صدر موج میزند
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه میتوان برای طلاب واعظانی بدون سخن و نطق را قرار دارد، گفت: این امر نیز در تربیت اخلاقی طلاب نقش بسیار مهمی ایفا میکند، اخلاق در کتاب های اصولی شهید صدر موج میزند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام داود غائبی، استاد حوزه علمیه، پیش از ظهر پنجشنبه در دومین نشست اساتید و مربیان اخلاق جامعة المصطفی(ص) که در سالن عارف الحسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی قم برگزارشد، گفت: اساتید اخلاق باید آسیبهای اخلاقی را به صورت دقیق بشناسد، اگر این معرفت را نداشته باشند، میتوان گفت با اخلاق به عنوان یک درس برخورد میشود.
وی افزود: انسان اگر در مسائل اخلاق افراط کند و اعتدال را رعایت نکند، به مقصد نمیرسد، برای وارد نشدن در افراط و تفریط آشنایی با ویژگیهای اخلاقی لازم است.
استاد حوزه علمیه با تأکید بر ضرورت آشنایی با اخلاق خاطرنشان کرد: اساتید اخلاق در تدریسهای اخلاقی خود با معارف دقیق اخلاقی آشنایی یابند و آنها را در درسهای خود مطرح کنند.
حجتالاسلام غائبی با اشاره به اینکه میتوان برای طلاب واعظانی بدون سخن و نطق را قرار دارد، گفت: این امر نیز در تربیت اخلاقی طلاب نقش بسیار مهمی ایفا میکند، کتابهای اخلاق شهید صدر اصولی است اما اخلاق در آن کتابها موج میزند.
وی ابراز داشت: شهید صدر هیچگاه از تعبیر موهن درباره استاد خود استفاده نکرد و همچنین در هنگام بحث اصولی از مثالهای رایج علم اصول به طور کلی از مثالهای اخلاقی استفاده میکند و مثالهای غیراخلاقی کتابهای اصولی را در کتاب خود نمیآورد.
استاد حوزه علمیه بیان داشت: اگر آموزش جامعه المصطفی بتواند اخلاق را ماده دروس قرار دهد و نسبت اخلاق و آموزش نسبت ماده و صورت باشد، مؤثرتر خواهد بود.
وی ادامه داد: پیش از اینکه به این مسائل به صورت مسقیم بخواهیم ارتباط برقرار کنیم اگر بتوانیم معلمان خود را از کسانی انتخاب کنیم که به لحاظ علمی و اخلاقی در میان طلاب تأثیرگذار باشند.
حجتالاسلام غائبی خاطرنشان کرد: ما احتیاج به وقوف و معرفت بیشتری نسبت به ویژگیهای جامعه المصطفی هستیم و معرفت اجمالی کمک به این امر کمک نمیکند./914/پ202/پ
ارسال نظرات