۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۱۶۱۷۰۵

سوگواره یاس نبوی در آستان مقدس امامزاده حسن برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم سوگواره یاس نبوی در آستان مقدس امامزاده حسن(ع) خیابان قزوین تهران برگزار شد.
حجت الاسلام تقوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم سوگواره یاس نبوی پیش از ظهر امروز در آستان مقدس امامزاده حسن(ع) خیابان قزوین تهران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حجت الاسلام محمدزاده مدیرکل اداره اوقاف و امورخیریه استان تهران برگزار شد حجت الاسلام حجت الاسلام تقوی رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه به ایراد سخنرانی درباره مقامات معنوی حضرت فاطمه(س) پرداخت.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ابراز داشت: حضرت فاطمه(س) و ائمه اطهار(ع) همه معلم و الگو هستند، یعنی ما باید از آنها الهام گرفته و با مطالعه زندگی آنان درس انسانیت و اخلاق بیاموزیم.

وی درمورد شخصیت شناسی انسان ها افزود: ما از دو طریق می توانیم شخصیت انسان ها را بشناسینم یکی از راه گفتار و دیگری از راه کردار است که انسان ذات و شخصیت خود را در این دو مورد کاملا نشان می دهد.

حجت الاسلام تقوی درباره زبان گفتار اذعان کرد: زبان انسان هم می تواند به غیبت و دروغ و هم می تواند به خیر و خوبی باز شود، وقتی که انسان کلامی را به زبان می‌آورد تمام عیوب آن نمایان شده و با گفتار خود شخصیت خود را به نمایش می گذارد.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه درباره کردار و عمل انسان بیان داشت: گاهی اوقات زبان حرفی را زده ولی عمل ضد آن را نشان داده و گاهی اوقات عمل منافقانه مانند ریاکاری می ‌اشد، زبان عمل از زبان گفتار موثرتر است. گاهی گفتارمان را باید با اعمالمان اصلاح کنیم.

وی افزود: گاهی انسان ها اعمال خوب را فقط از دیگران انتظار دارند و می گویند که چرا جامعه پر از اعمال ناپسند شده است باید در جواب از آنها پرسید که آیا شما در اعمال خود صادق هستید یا خیر، امام صادق(ع) فرموده اند: گفتار خالی کافی نبوده و باید با زبان عمل کارها را پیش برد.

حجت الاسلام تقوی در مورد مقام والای حضرت زهرا(س) بیان داشت: حضرت محمد(ص) که از همه فرشتگان و همه موجودات عالم برتری دارد هنگامی که روبروی حضرت فاطمه(س) قرار می گرفت به آن حضرت می فرمود: «پدرت به قربانت » یعنی بهترین مخلوق خدا در مقابل حضرت فاطمه (س) خشوع و فروتنی می‌کرد و با این کار حضرت فاطمه را به همه عالم معرفی می‌کرد.

وی با اشاره به آیه 66 سوره مبارکه نور اذعان داشت: اعراب جاهلی هنگامی که پیغمبر خود را صدا می زدند از او به احترام یاد نمی کردند. خداوند در این سوره فرمودند که پیغمبر را مثل دیگران صدا نکنید و برای او حریم قائل شوید که او شخصیت والایی دارد و او را با نام «رسول الله یا نبی الله » بخوانید، حضرت فاطمه(س) نیز از آن پیغمبر را رسول الله خطاب می کردند لکن پیامبر (ص) به ایشان فرمودند که نیازی نیست شما و فرزندانت مرا این گونه خطاب کنید بلکه شما مرا پدر خطاب کنید زیرا من خشنود شده و خدا نیز خشنود می شود.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه درباره آرامش حضرت فاطمه(س) گفت: برخی از انسان ها را که ملاقات می کنیم به ما آرامش می دهند و برخی از انسان ها برعکس هستند. انسان ها باید با افرادی نشست و برخاست کنند که به آن ها آرامش می‌دهند. حضرت زهرا(س) نیز این گونه بودند و آرامش خاصی در چهره آن حضرت نمایان بود. در دوران انقلاب این آرامش در حضرت امام خمینی(ره) دیده می‌شد و در حال حاضر نیز در مقام معظم رهبری دیده می‌شود که ناشی از ارتباط با خالق هستی است.

حجت الاسلام تقوی درباره یکی از جلوه های شخصیت حضرت فاطمه(س) که رضایت و تسلیم بود ابراز داشت: انسان باید در برابر همه نعمت های الهی شاکر باشد و روحیه رضایت و تسلیم را در خود تقویت کند.

وی افزود: از حضرت زهرا(س) پرسیدند که با این فقر چطور زندگی می کنید؟ آن حضرت در پاسخ فرمود: من راضی هستم به رضای خداوند متعال، این همان روحیه است که انسان را کامل می کند یعنی خشنودی خدا با خشنودی انسان در هم آمیخته و وقتی که انسان خشنود باشد خدا هم خشنود می‌شود.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه درباره روحیه تفاهم حضرت فاطمه(س) اذعان داشت: حضرت فاطمه(س) در خانه با اهل بیت خود تفاهم داشت. تفاهم پله اوج گرفتن و ترقی انسان بوده و رمز حل مشکلات است.از حضرت زهرا(س) پرسیدند که شما چطور است که از همسرت راضی هستی ایشان در پاسخ گفتند: او بهترین مرد برای من است زیرا به من کمک می کند تا بتوانم بهتر به فرمان خداوند منان عمل کنم.9592/پ202/ع

ارسال نظرات