۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۲
کد خبر: ۱۶۲۱۸۸
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خبر داد؛

انتشار 350 کتاب در سایت بعثه مقام معظم رهبری برای پاسخ به شبهات وهابیت

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به این که وهابیان همیشه در حال شبهه افکنی به مقدسات شیعه هستند، گفت: ما سعی کردیم به تمام شبهاتی که از سوی وهابیان وارد می‎شود جواب دهیم به همین منظور حدود سیصد و پنجاه کتاب در سایت بعثه مقام معظم رهبری منتشر کردیم که افراد می‎توانند از آن‎ها بهره‎مند شوند.
حجت الاسلام سيد علي قاضي عسگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسگری، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در همایش کارگزاران حج که عصر بیست و هفتم فروردین در قم برگزار شد با اشاره به افزایش قیمتهای حج و عمره بیان داشت: مهمترین مشکل امسال افزایش ارز بود که سبب افزایش قیمت سفر به سرزمین وحی شد و در حالی که سازمان حج و زیارت کشور تصمیم داشت در قیمتهای خود تغییری ایجاد نکند.

وی افزود: سازمان حج و زیارت تلاش فراوانی کرده تا بهترین امکانات را برای زائران فراهم کند ولی به سبب کمبود هتل ساخت و سازهای در کنار حرمین وجود دارد که امیدواریم زائران سختیهای کمی که وجود دارد را تحمل کنند.

حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسگر با بیان اینکه روابط سیاسی میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان چندان مطلوب نیست، به زائران توصیه کرد: تیره بودن روابط ایران و عربستان و دشمنی وهابیان با شیعیان سبب شد که آنها نسبت به زائران ایرانی سختگیری داشته باشند از اینرو زائران باید توجه داشته باشند که در دامهای کسانی که سبب جلوگیری از این حرکت عبادی میشوند گرفتار نشوند.

وی ادامه داد: البته ما سعی کردیم به تمام شبهاتی که از سوی وهابیان وارد میشود جواب بدهیم به همین منظور حدود سیصد و پنجاه کتاب در سایت بعثه مقام معظم رهبری منتشر کردیم که افراد میتوانند از آنها بهرهمند شوند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه با اشاره به این که هدف از برگزاری این جلسه آشنایی بیشتر زائران به نکات لازم جهت سفر به سرزمین وحی برای استفاده کافی از این سفر نورانی و معنوی است، گفت: زائران توجه داشته باشند به سرزمینی میخواهند سفر کنند که در هیچ جایی عالم نظیر ندارد.

وی ادامه داد: وقتی فرد به کعبه معظمه و مدینه منوره سفر میکند در حقیقت به مهمانی خداوند متعال، پیامبر(ص) و ائمه بقیع میرود و هیچ شهری همانند مدینه وجود ندارد که در آن شش معصوم(ع) دفن شده باشند از اینرو افراد باید از این فرصت بدست آمده نهایت استفاده را ببرند.

حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسگر با اشاره به روایتی به بیان فضایل زائران بیت‌الله الحرام پرداخت و بیان داشت: حساب سفر به خانه خدا با سفرهای سیاحتی و گردشگری دیگر بسیار متفاوت بوده و قابل مقایسه با آنها نیست؛ این سفر در حقیقت رفتن به مهمانی خداوند متعال است و افراد سعی کنند در این سفر کاملا خود را برای ورود به ضیافت الهی، پیامبر(ص) و ائمه(ع) آماده کنند.

وی افزود: اساسا معنای حج قصد کردن است، قصد به این معنا است که فرد با تمام وجود به سوی خدا حرکت کند و تنها هدف او رسیدن به خداوند متعال باشد؛ البته باید توجه داشت که برخی از افراد برای ریاکاری به این سفر معنوی می‎روند و حجی دارای نتیجه است که در آن هدف و قصد رسیدن به خداوند متعال باشد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به این که نخستین دستاورد سفر معنوی حج آمرزش گناهان است، اظهار داشت: هیچ سفری به اندازه حج برای انسان دستاورد ندارد، در این سفر افزون بر این که گناهان فرد مورد آمرزش قرار میگیرد خدا پاداش عمره و حج مقبوله را بهشت قرار داده است.

وی تصریح کرد: مستجاب شدن دعاها، رسیدن به خیر دنیا و آخرت، کسب نورانیت و معنویت و از بین رفتن فقر در زندگی از دیگر دستاوردهای حج است که فرد در یک سفر چند روزه به دست میآورد، در روایتی وارده شده «وقتی فرد به حج میرود خدا تمام گناهان او را میبخشد».

حجت‎الاسلام والمسلمین قاضی عسگر با تأکید بر این که افراد قبل از سفر به سرزمین وحی اگر حقی بر گردن دیگران دارند را پرداخت کرده و بدون دغدغه به این سفر معنوی بروند، گفت: افراد قبل از سفر به بیت‌الله الحرام چگونگی زندگی اجتماعی، خوش اخلاقی با همسفران را تمرین کرده و در طی این سفر از گرفتار شدن به گناهانی مانند غیبت و تهمت دوری کنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین یادگیری احکام شرعی به ویژه مسائل حج و تاریخ اسلام نیز لازم است چرا که هر ساله برخی از افراد پس از بازگشت از سفر حج متوجه میشوند که احکام شرعی و طواف را به صورت اشتباه انجام دادها‎ند؛ همچنین زائران در این سفر مشکلات و مسائل خود را با روحانیان در میان بگذارند تا دچار اشتباه نشوند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت فلسفه سفر حج را رسیدن به مقام عبودیت و تغییر و تحول مثبت در رفتار و اعمال افراد دانست و گفت: فرد در این سفر باید افزونبر خواسته مادی از خداوند متعال بخواهد او را به مقامی برساند که براساس گفته و خواسته پروردگارش عمل کند.

وی ادامه داد: از خدا خواسته‎ای را طلب کنیم که اگر مستجاب شد دیگر خواسته‌ها نیز در درون آن باشد، افراد باید در این سفر معنوی خوش اخلاقی، تدین، افزایش دین داری و نورانیت را به دست بیاورند./993/پ202/پ

ارسال نظرات