۲۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲
کد خبر: ۱۷۵۷۹۰
مدیر حوزه علمیه بناب:

ماه رمضان فرصتی برای زینت به اخلاق کریمه اهل بیت است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی گفت: ماه رمضان فرصتی برای ارتقای سطح بینش و معرفت دینی و همچنین زینت به اخلاق کریمه اهل بیت است.
حجت الاسلام و المسلمين عبدالمجيد بنابي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بناب، حجت الاسلام والمسلمین عبدالمجید باقری بنابی، مدیر حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) بناب امروز در جمع طلاب این مرکز علوم دینی با تأکید بر بهره‌مندی از فضائل معنوی ماه مبارک رمضان اظهار داشت: باید ماه میهمانی خدا را با دلی پاک درک کرد، لازمه این امر زدودن دل از معاصی و خلوص نیت در اعمال است.


وی با بیان این‌که ادای حق الناس یکی از مقدمات درک فضائل معنوی ماه مبارک رمضان است، خطاب به طلاب علوم دینی گفت: اگر حقی به گردن دارید نسبت به ادای آن اقدام کنید و اگر از کسی کینه‌ای بر دل دارید، آن را از دل بیرون کنید، چرا که کینه، دل را آلوده و سیاه می‌کند.


مدیر حوزه علمیه بناب در بر استفاده هر چه بهتر طلاب از فرصت های معنوی ماه مبارک رمضان، در عرصه‌های علمی، عملی و تهذیبی توصیه و خاطرنشان کرد: باید خدا را شاکر باشیم که عمری عطا کرد تا در این ایام مبارک بتوانیم لحظات معنوی و معرفتی ضیافت الله را درک کنیم، ازاین رو نباید فرصت ها را از دست داد.


حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی با بیان این‌که ماه رمضان فرصتی برای ارتقای سطح بینش و معرفت دینی و همچنین زینت به اخلاق کریمه اهل بیت استَ، تصریح کرد: متأسفانه گاه مشاهده می شود فضای جامعه از اخلاق و ارزش‌های حقیقی فاصله گرفته و منکرات جای معروفات را گرفته اند.


این استاد اخلاق حوزه با تأکید بر این‌که طلاب حوزه های علمیه نباید نسبت به وضعیت موجود بی‌تفاوت باشند، افزود: مبلغان حوزوی در سخنرانی‌های ماه مبارک رمضان، می توانند با بیان آیات قرآنی، احادیث و روایات معتبر وارده ضرورت توجه به اخلاق و سبک زندگی دینی را با منطق به مردم بیان کنند.


مدیر حوزه علمیه بناب با بیان این‌که طرح مباحث اخلاقی نباید مورد غفلت واقع شود، گفت: گاه مشاهده می شود که منابر به بیان احکام و یا تنها به تشریح مسائل سیاسی اختصاص یافته، در حالی که خبری از بیان مکارم اخلاقی نیست، از این رو لازم است طلاب و روحانیان مبلغ ابتدا در عمل سپس در گفتار به ترویج اخلاق اهل بیت همت گمارند.


حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی در پایان با اشاره به این‌که هف اصلی از تبلیغ دین خدا باید همواره جلب نظر و رضایت‌ الهی باشد، گفت: تبلیغ رسالت ذاتی روحانیت و حوزه‌های علمیه است، هر طلبه‌ای که قصدش از تبلیغ، مسائل مادی باشد، به رازقیت خداوند متعال سوءظن کرده است./935/پ202/ب

ارسال نظرات